Şimdi Ara

SoX Düşürme Taktiği Burada(Denenmiştir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana 1 hafta item çıkmadı sos filanda çıkmadı
  • clerıc kacta ?
  • @FoRDeaTH
    küçümsediğim falan yok...
    o sadece örnek olarak vermiş item için kasıldığını falan söylememiş ki...
  • geçecen o ayakları hurafe bunlar hurafe..
  • sıfırdan char kasıyorum elimle hiç sos fln düsmedi nasıl olcak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: кυvveтміяа

Arkadaşlar bugün **** adında bi sitede illegal bölümünü geziyordum.Site girişinde sabit bi konu vardı.

Konunun adı "Seal of x" girdim baktım ve adam denemiş olduğu bir yöntemi yazmış ve ben de bunu sizlerle paylaşmak istedim.
    Adamın yaptığı taktik ve teorisi şu :

" 0 - 10lw arası (lw ler fark etmez) Yaklaşık 15 tane item düşer.Biz charımızı birisine 10 lw kastırdığımızda ( 10 - 0 = 10 ) normalde yaklaşık 15 item düşmesi gerekirken hiç item düşmez.Çünki biz hiç yaratık kesmiyoruz.

Sonra karakterimizle kendimiz kasmaya başlayınca ya bisüre 2-3 yaratıkta bi item düşer yada seal of star / moon / sun itemleri çıkar. "

Arkadaşlar adamın söylediği çok mantıklı (Bence) . Bize çıkması gereken 15 item ya diğer Lw deki itemlerle birlikte düşer yada büyük bir patlamayla seal of star / moon / sun itemlerden çıkar. Bu kadar emin konuşmamın nedeni yaklaşık 5-6 kişi bunu denemiş ve sanırım 4 kişiye seal of star / moon / sun itemlerden çıkmış . Diğerlerinede çok item düşmüş . Bi tanesi 60 a yakın item düştüğünü söyledi.

Alıntıdır...

aslında ben böle şeylere inanmak istemiyorum artık çünkü

2-3 ay önce kendinden düşük lvl görünen canavarlardan daha çok çıkıyo diye bişey duymuştum hatta joymaxın da bunu desteklediğini duymuştum ama öle bişi olmadı..(1 hafta manyang kestim)

• Ben eski bir Srocuyum.Bilen bilir.Bıraktım.Böle şeylerde taktik,program,diğer illegal şeyler doğru değildir.Bu illeti 2 yıl oynadım ne sos düştü ne som sun Bu düşmeler oranlarla sayılarla oluyor sistem hesaplıyor canı isterse düşürüyor sayılar bölünüyor çarpılıyor Yada senin leveline ve damage ve diğer oranlarına göre artıyor iniyor.

KISACASI TAKTİK PROGRAM VS. HEPSİ YALAN DOLAN!
  • Ne mantığı var bilmiyorum ama meydanı boş buldunuz sallayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

@FoRDeaTH
    küçümsediğim falan yok...
    o sadece örnek olarak vermiş item için kasıldığını falan söylememiş ki...

farkındaysan topic sox drop hakkında ve hypo drop hakkında birşey söylemiş neyse uzatmaya gerek yok
  • söylediklerin bencede mantıklı ama alakası yok bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Ne mantığı var bilmiyorum ama meydanı boş buldunuz sallayın.

Sende salla agam
  • Ben de şans işi olduğunu düşünüyorum ama tespit ettiğim bir hususu da belirtmek istiyorum.
    Mob kesince içinden gold, pot vb. normalde hepsinden düşüyor. Eğer mob un içinden gold düşmez ise kısa bir süre sonra mutlaka bir item (ışınlanma scrollu ve elixir de dahil) düşüyor.
  • şans şans şans!!!! başka faktör yok.

ben bladerim. şu anda 64 lvlim. ve de oyunun en yavaş kasan charı olan bladerle 5 tane sos düşürdüm.
    bnm ark 63 lvl. spear nuker. o hiç düşüremedi sos.
    yanı hızlı kasmakla ilgisi yok!
  • daha dun test edıldı onaylandı , lvl13 te bıraktım wızardı yeohalara , sabah uyandım lvl17 olmus char kasaya bı gıttım bırakırken hıc bısı yoktu , 2.5sayfa ıtem dusmus hepsı cıdden blue 100% ımmortals lı arada da 1 tane 8lvl sos blade vardı , 1 gecede cıktı bunlar sadece , aynı seyı yuksek lvlde yaparsanız aynı sonucu alırsınız , gene sattıgım eskı nuker charda penonlara bırakmıstım sabah geldım lvl atlamıs yaratıklar yesıl , kasaya bı baktım 52 sos spear , yanı yesıl yaratıkta serı kestıgınız zaman garantı ıtem dusme oranı artıyor (zaten bunu sro nun kendı sıtesıde yazıyor )
    yukarıda kı arkadas demıs bende belırtıyım benımde su ankı char blade ve 32 lvlde ust uste 2 gece sos cıktı sword ve spear 32lvl , bırı bı gece bırı bı gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 18 Mart 2008; 8:26:04 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.