Şimdi Ara

şöyle bi sistem kurdum ama tereddütlerim var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: laughter_kahkaha

farklı bı düşüncesi olan varmı , farklı bi bakış acısı ....

Bulldozerleri bekleyın bencede. fiyat düşmesi olabilir büyük ihtimal. hemen kaparsınız bıtane işlemci
  • Kasa/Güç Kaynağı bölümüne konu açmıştınız ama bu konuyu görünce cidden yadırgadım. Madem bütceniz bu kadar az kasa+psu için o kadar bütce ayırmanızın hiç manası yok. Kapı gibi Akasa Freedom Xone 600w kasa 190 liraya satılırken sizin daha fazla masraf yapmanız israf olur. Alt resimdeki sistemi alın, bütceyi biraz daha düşürmek istiyorsanız anakartı ASUS M4A78LT-M LE modelini alabilirsiniz yada elinizde dvd-writer varsa listeden onu çıkartabilirsiniz.

şöyle bi sistem kurdum ama tereddütlerim var

• damn2u ya benim kafamın karıstıgı anakart ve kasa ...yukarıdaki benım kurduğum sıstemde ekran kartı yok yanı sizin önerinizden ekran kartını düşersek 800 kusur tl oluyoo ...yeni bir pc alıcam dıe karar verdıgımde anakart işlemci ve kasa uclusu alabılecegımın en ıyısı olsun dedım...
    işlemcim amd 955'de karar kıldım ...yukardada dediğim gibi gıgabayt yada asus dusunuyorum anakart...ama kart konusunda yıne beklemekteyım buldozerleri...
    kasa konusuna gelırsek :kasa konusunda bana kasa önerin demedim falcon kullanan arkadaşların fıkrını öğrenmek istetim...
    yukarıda benım kurdugum sıstemde yaklasık sızın fıyatta oluyor ...ama ekran kartınıda yok onu ılerde alacagımı solemıstım...
    kasa işlemci anakart en ıyısı olsun dememın nedenıde bunları ben kendım değiştiremem ...değiştirsem malıyetı fazla olur.....
    şu dark falcon hakkında hala kararsızım gönlüm ondan yana ama aklım emin ol diyor....
    bi kusur ettımse affola ...forumdada yenıyım diyebilirim...hatta yeniyim... =)))))))))))

• Allah size kolaylık versin dahada konularınıza bir dirhem yazı yazmayı düşünmüyorum, gidip en acaip şeyleri alıp ilerde anlayacaksınız daha iyisini alabilecekken almamak için çabaladığınızı.
  • anakart seçimimdemi kötü ???
    off yaaaa ....
    cıldırmanın eşiğindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: laughter_kahkaha

anakart seçimimdemi kötü ???
    off yaaaa ....
    cıldırmanın eşiğindeyim

Siz cok kisitli bir butce ile iyi bir sistem toplamak istiyorsunuz. Keske Ferrari'ler 70-80 bin'den satilsaydi da herkes alabilseydi. Fakat malesef boyle bir dunya yok. Eger hemen simdi sistem toplamak istiyorsaniz damn2u arkadasimiz o butceye en iyi sistem onerisini yapmis zaten. Eger bekleyebiliyor iseniz de bekleyin, butceniz artsin, yazin cok daha iyi ve gelecege donuk bir sistem toplarsiniz. Yani ortada cildiracak bir durum yok, ihtiyaciniz ne ise ona gore hareket edin.
  • tmm bekliyeyim ki zaten buldozerleri beklicem..yane almak için diil alacagım sıstemın fıyatı düşer die ....
    ama ben alacagım sıstemı şöyle hesapladım
    anakart 250 tl
    işlemci 250tl
    kasa+psu 250 tl
    ram 100 tl
    hdd 100tl
    dvd-r var...
    ekran kartıda ilerde düşünüyorum (1,2 ay sonra) ....
    yane ortalama fiyat söyledim başka eksik varmı bilmiyorum ??
    bütçe neden dar anlamadım ??
    benim önerdiğim ürünler arasında bi cakışma olur anlarım yada varmı bılmıyorum ama dırek o alınmaz demelerı bana garıp gelıyoo nedenını soleseler ...kasadan bahsetmıyorum anakart mesela ....
  • güncell ....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.