Şimdi Ara

şöyle bi sistem topladım 1900tl ve 144hz monitör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun, yayın, video render için. normalde bütçem 1700-1800 ama 1kere alıyoruz

daha sonradan şu 144hz Acer GN246HLBbid 24" 1ms(1100tl şu an) monitörü alıcam. 144hz monitör alacaklar 3bin 4bine sistem kurmuş ama ben lol ve csgo yu en düşük ayarlarda oynuyorum zaten. bu 144 hertz'in hakkını alırım sanırım sadece bu oyunlarda?

şöyle bi sistem topladım 1900tl ve 144hz monitör?

• cs go için fark yaratabilir ama lol için fark yaratmaz gibi, hele en düşük ayarlarda çamur gibi görüntü ile aldığın 144 fps seni mutlu edecek mi lol için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 144 hzden vazgeçip sisteme parayı harcaman lazım sistemi en ağır şekilde kullanacaksın ( oyun, render, yayın ) bütün parayı monitöre veriyosunuz bu sistem bahsettiğiniz İşlerde oldukça zorlanırki bir çok oyunda zaten size 100 üstü fps vermez grafik ayarlarını kısmadığınız sürece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 144 hz monitor oynarken seni mutlu ederde yayina etkisi olmaz cs de lolde o degeri de ayar dusersin edersin yakalanir.Da monitorden alacagin goruntu yavanlaşir gereksiz olur.

yayin render yapacaksan once kasan iyi olmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Mart 2016; 11:27:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler. görüntü kalitesi önemsiz fps herşey benim için 144hz monitördede oynadım bu oyunları hakikaten fark ediyor. tek lol ve csgo olarak düşünün. yayını oyunu renderı falan aynı anda yapmayacağım tabiki.

şöyle bir laptop'ım var Fujitsu Lifebook AH532 0 fiyatı 1300tl sanırım

İşlemci : Intel Core i5-3230M up to 3.1GHz 3MB
    Bellek : 6 GB DDR3 1600 MHz PC3-12800
    Ekran Kartı : nVidia GeForce GT640M LE 2GB VRAM

bu laptop hediye geldi 1 sene önce şu an ağzına kadar dolu 30 liralık laptop soğutucu var altında. lol rahat oynanıyor 100 fps ortalama. yayında açabiliyorum ama oyun harici herşeyi kapatmam gerekiyor ve kaliteli olmuyor yayın ayarlarını düşürmem gerekiyor. csgoda 70 fps'e düşüyor çatışmalarda, oynanıyor ama eh yani lol gibi değil. video render biraz uzun sürüyor ama. 144hz'i daha sonra para geçince elime alıcam zatende. kasayı şimdiden alıp başlamak istiyorum bu işlere. önemli olan ben bu sistemde csgo ve lolde en az 144fps alabilirmiyim hd yapacağım yayın açıkken? dediğim gibi donanımdan anlamadığım için parçalar uyumlu ve fiyat dağılımı falan iyi diye düşünüyorum? laptop'ı satamam şehir dışına çıktığımda lol oynuyorum

• O sisteme 144 hz cok gereksiz. En az 970 lazim oyle bi monitor icin. Render ve yayin icin i3 hicbir sekilde yetmez ayrica bilginize

• ssd cikarip i5 6400 alin. ssd sonra da alinir ama islemciyi bir kere alacaksin

• yayın için kasa iyi olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.