Şimdi Ara

şöyle bir sistem topladım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bir sistem topladım. Aklımda ekran kartı olara gtx970 işlemci olarak da i5 4690k alıp overclock yapmak vardı ama onları da alırsam 3500 civarına çıkıyor . O kadar da param yok maalesef, malum dolar da çok yükseldi.

Hemen bir iki gün içinde almayı düşündüğüm için bulunduğum şehirdeki vatan bilgisayarın stoklarında olan ürünleri tercih ettim parça parça almayacağım bir de ssd eklemedim parasal sıkıntılar yüzünden onu da bir iki aya almayı düşünüyorum.

Ne diyorsunuz uygun mudur? Her türlü eleştiriye açığım.

Not: Amd fanboyları gelmesin lütfen

Not2: Anakartı z97 tercih etmemin nedeni bir iki yıla broadwell işlemcilere geçmek istememden dolayı, sonra neden h81 almadın falan demeyin.

• Gayet güzel bi sistem olmuş. Spec-02 yi bende kullanmaktayım. İyiki almışım diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-KiNg

Şöyle bir sistem topladım. Aklımda ekran kartı olara gtx970 işlemci olarak da i5 4690k alıp overclock yapmak vardı ama onları da alırsam 3500 civarına çıkıyor . O kadar da param yok maalesef, malum dolar da çok yükseldi.

Hemen bir iki gün içinde almayı düşündüğüm için bulunduğum şehirdeki vatan bilgisayarın stoklarında olan ürünleri tercih ettim parça parça almayacağım bir de ssd eklemedim parasal sıkıntılar yüzünden onu da bir iki aya almayı düşünüyorum.

Ne diyorsunuz uygun mudur? Her türlü eleştiriye açığım.

Not: Amd fanboyları gelmesin lütfen

Not2: Anakartı z97 tercih etmemin nedeni bir iki yıla broadwell işlemcilere geçmek istememden dolayı, sonra neden h81 almadın falan demeyin.

kardeş bu saatten sonra gtx 770'in 2 gb 'lık modeli sıfır alınmaz ya ikinci el olarak al yada ekran kartını r9 280x yap.
    anakartla ilgili çok şikayet var onun yerine başka bir z97 anakart tercih etmeni öneririm onun dışında hepsi çok iyi seçim ama ekran kartını alabiliyorsan yine gtx 970 al derim

not: imzamda r serisinin amblemi fark o ben kullandığım için beni fan boy falan sanma çocuk değilim fan boyluklarla işim olmaz ben işimi yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiksSnow -- 3 Şubat 2015; 13:03:57 >

• Anakarttan sıkıntı yok. Sıkıntı birçok kişinin anakartın kullanım kılavuzuna bakmadan ramleri 1 ve 3.slota takmasında.
    Aynı anakartın sorun var dedikleri halde 10 gün önce aldım ramleri 1.3 takınca bendede görüntü hiç gelmediği gibi üstüne makine kitleniyordu. Klavuzda sırasıyla
    2-4-1-3 slotlarını doldurun diyor. Küçük ama can alıcı bir ayrıntı.

• zaten kişisel olarak amd'yi ben de severim aslında ama ilkokul bebesi gibi her şeye amd diye atlayanlardan çok var forumda o yüzden belirtmek istedim. 280x konusunda kafam cidden karışık aslında emin de değilim çok herkes farklı bir şey söylüyor ve 280x de almayı düşündüğüm bir ekran kartıydı . gerçi öyle diyorum da şu anki laptopumun ekran kartı gt 540m her türlü çok daha iyi oluyor tabii de
  • bir de r9 290'a ne diyorsunuz gtx770'de daha iyi sanırım onu alsam nasıl olur ?
  • Anakartı gigabyte h97-hd3 ile,
    Ekran kartını R9 280 dual-x İle,

Değiştir.Parasal sıkıntım var dediğin için 280 önerdim,biraz daha çıkabilirsen 280x alabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • h97-hd3 vatanda yok maalesef. 280 de düşünmüyorum.
  • e-KiNg kullanıcısına yanıt
    bence gtx970 i zorla derim :D gtx770 ler geçti artık
    yada r9 280x alabilirsin

ramden kıs 4 gb yap sonra alırsın gtx970 sığdır bence
  • aynı monitör hb da da 399 tl kardeş haberin olsun.Bende o monitörden almayı düşünüyorum çünkü.
    HB LİNKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonEyes -- 3 Şubat 2015; 14:16:58 >
  • bence çok iyi toplamışın hayırlı olsun ne alırsan
  • peki fiyatı biraz daha kırıp R9 280 dual-x alsam çok fazla performans sorunu yaşar mıyım? en azından bu aylarda çok yüklenmek istemiyorum maddi olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

Anakarttan sıkıntı yok. Sıkıntı birçok kişinin anakartın kullanım kılavuzuna bakmadan ramleri 1 ve 3.slota takmasında.
    Aynı anakartın sorun var dedikleri halde 10 gün önce aldım ramleri 1.3 takınca bendede görüntü hiç gelmediği gibi üstüne makine kitleniyordu. Klavuzda sırasıyla
    2-4-1-3 slotlarını doldurun diyor. Küçük ama can alıcı bir ayrıntı.

ben hiç kullanmadım bu anakartı incelemedim fakat ama alanların 10 4 ü bu tip sorunlardan dert yanıyor nedeseniz haklı olabilirsiniz yani bi bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-KiNg

peki fiyatı biraz daha kırıp R9 280 dual-x alsam çok fazla performans sorunu yaşar mıyım? en azından bu aylarda çok yüklenmek istemiyorum maddi olarak.

almışken bence r9 280x alın sonra pişman olmayın bir kere alınıyor sonuçta
  • Vatanda fiyat farkı olmadığı için Sapphire R9 280X TRI-X almayı düşünüyorum o zaman.
    Bu durumda şöyle oldu sistem:

• Z97 PC mate RAM slot dizilişi ayrıca video linkide kitapçıkta mevcut

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.