Şimdi Ara

şöyle herşyi yapan (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Herkes kendini paralamış ama Domilya adlı arkadaşımızdan ses seda yok.En azından tşklerini bekliyoruz.

o gidip e900 aldı biz boşuna birbirimizle tartıştık

• quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Herkes kendini paralamış ama Domilya adlı arkadaşımızdan ses seda yok.En azından tşklerini bekliyoruz.

o gidip e900 aldı biz boşuna birbirimizle tartıştık

bencede boşuna tartışdık

• Forza w810.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

lütfen arkadaşlar şu forumda tartışma olmasın benim önerimde w810i'den yana

özür dileriz ekselansları rahatsız ettik galiba allah allah burası türkiye kardeşim sen marsta falan yaşıyosun galiba ama türkiyede her vatandaş özgür yasaları çiğnemeden isteğini yapabilir

ooooooooooo ayıptır yav
    tmm biriniz 7390 diyorsunuz
    birinizde w810 ben w810 u övsem sen anlamayacan sen 7390 ı övsen ben anlamayacağım alacak arkadaşa kalmış bişey sonuçta 2 seçeneğe indirgemişiz dimi ne gerek var
    gidip samsung e900 alırsa o zman siz oşuna tartışmış olacaksınız dimi
    bence de w810

ben anlarım gayet anlayışlı biriyimdir doğru sert çıkmışım özür dilerim gerçi diğer bir kaç forumdada sert çıkıp özür dilemiştim ama çabuk sinirlenen biriyim evdekilerle kavga edince onlara gücüm yetmiyor gelip size patlıyorum özür bundan sonra kendimi kontrol etmem lazım

• beyaz se w810i

ya bi dakka bayan filan dedik.iyi de ben de kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothing else... -- 23 Nisan 2007; 21:46:04 >
  • Mesaj espiri amaçlıdır.

Ya telefonun bayanı erkeği olmaz. Sen pembe beğeniyorsan gidip alırsın.

Ya da beyaz W810i den hoşlandı isen alırsın.

Burada bayana göre deken bayanların çoğunlukla tercih ettiği renkleri yani beğendiklerini söylüyoruz. Hem hadi pembe bayanlar tarafından sık kullanıldığı için almazsın da beyaz herkese gider. Yani sorarım senin iç çamaşırın ne renk. Büyük ihtimal beyaz. Ahir ömründe hiç mi beyaz tişört () giymedin be adam.

E hadi hepsini geçtik ölünce ne olacak, pamukla baya bir samimi olacaksınız, e o da beyaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 24 Nisan 2007; 11:21:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Mesaj espiri amaçlıdır.

Ya telefonun bayanı erkeği olmaz. Sen pembe beğeniyorsan gidip alırsın.

Ya da beyaz W810i den hoşlandı isen alırsın.

Burada bayana göre deken bayanların çoğunlukla tercih ettiği renkleri yani beğendiklerini söylüyoruz. Hem hadi pembe bayanlar tarafından sık kullanıldığı için almazsın da beyaz herkese gider. Yani sorarım senin iç çamaşırın ne renk. Büyük ihtimal beyaz. Ahir ömründe hiç mi beyaz tişört () giymedin be adam.

E hadi hepsini geçtik ölünce ne olacak, pamukla baya bir samimi olacaksınız, e o da beyaz.

GEYİK OLSUN DİYE YAZMIŞTIM.benim için çok da önemli değil.ben beğendiysem başkasının fikri çok da umurumda olmaz.

• Sony Ericsson Z610i düşünebilirsiniz.

Özellikler

Boyut(mm): 94X49X20
    Ağırlık (gr): 110
    Konuşma Süresi (dk): 420 dakikaya kadar
    Bekleme Süresi (saat): 400 saate kadar
    Ekran: 262,144 Renkli TFD, 220X176 piksel
    Kamera: 2 Megapiksel kamera, 2,5X dijital yakınlaştırma
    Hafıza: 16 MB + 64 MB
    Oyun: Var
    Sesle Arama: Var
    MMS: Var
    Dahili Modem: Var
    WAP: Var
    GPRS: Var
    Infrared: Var
    Bluetooth:Var
    Polifonik Melodi: Var
    MP3 Çalma: Var
    Pil: 950 Li-ion
    Diğer: Yansıtıcı dış yüzey,3G görüntülü arama ve mesajlaşma, RSS iletimi
    Kutu İçeriği: Hafıza kartı,pil,data kablosu,şarj,kullanma klavuzu

şöyle herşyi yapan

şöyle herşyi yapan

şöyle herşyi yapan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headsurfer -- 23 Nisan 2007; 23:38:28 >

• siemens SXg75 i öneririm. ama önemli olan boyu değil işlevidir dersen el71 de fena değildir.
  • Konuyu açan kişi sınırsız ceza almış. (Fake üyelik) Tartışmalar gerçekten boşuna oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Konuyu açan kişi sınırsız ceza almış. (Fake üyelik) Tartışmalar gerçekten boşuna oldu...

evet kişi ceza almış ama foruma üye olmadan da buradaki tartışmaları okuyabiliyorlar. yani o kişi bizim tartışmaları isterse görebiliyor. ama sahte üyelik yapmasa idi daha iyi olabilirdi de.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.