Şimdi Ara

Söylenecek 2 3 laf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok dert ettim kendimede yazayım dedim. Belki o zıpzıp bunları buradan görüyordur bilsin istedim. Bilen bilir oyundaki nickname HeRoEs. Son 4 serverdir çalınan nickname'ler, çalınan clan isimleriyle uğraşmaktan ismi geri aldıktan sonra bile oynama isteği bırakmadı adamda.

İsmi alıyor denyo, clan ismini alıyor. Ally isminide heroesxDzaa yapmak nedir oğlum ? Ruh hastasımısın sen ? Nasıl bi düşmanlıktır kimsin nesin anlamadım gitti ulan

• ally adı iyiymiş :D
  • Witchblade* W kullanıcısına yanıt
    Hani düşünürsün aklına birileri gelir şudur budur falan. Oda yok aklıma birileride gelmiyor
  • 2. Gününde oluşan bi sıkıntıdan dolayı server wipe attı. Herkes tekrardan başladı.

Buda sub için gittiğimiz Hallete'den bi kaç foto

[simage]
     Söylenecek 2 3 laf
    [/simage]

[simage]
     Söylenecek 2 3 laf
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 25 Ocak 2015; 16:52:33 >

• Yazının başını okuyupda sonunu okumadan yorum yazma Müslüman. Ne diyoruz bak ? Clanin ismini almış. Ally isminide " HeroesxDzaa " yapmış. Bundan ne anlıyosun ? Söyle bakayım arkadaşlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoksiT

ben aksi bişey söylemedim inadına da yapsa uyuzluk olsun diyede yapsa fark etmez bu senin malın olan bişey degil isteyen istedigi gibi kullanır siz olayı fazla büyütüyosunuz yok cezasını verelim falan :D biraz polyanacılık oynayın bu kadar sert bakmayın dünyaya

Kardeşim :D Sen mutlu bi peri gibi davranmada az mantık çerçevesi içinde insan gibi düşün.

Şimdi burda bissürü adam HeRoEs'in aslında herkesin alabileceği normal bi nick olduğunu akıl edemedik ? 6bin kişilik bi serverde almıştır biri diyemedik ? Ve geldik buraya konu açtık :/ Ne kadarda basit düşünüyoruz :/

Manifesto'da zaten herkesin kullanabileceği aşırı basit bi kelime. Hele adam heroesxdzaa diye clan ismi yapıyosa kesin normaldir. Hatta yunan alman br yada rus biridir. xdzaa oralardada meşhur olmuş bu aralar

• Kullandıgın bi nick in 4 server üst üste alınması ve bunu bi veledin yapması. Ve senin tüm bunları bilmen... Rahatsız etmezmi seni ? Her servere farklı isimle giren biriysen etmez.
  • quote:

mesela Mediv sanırım sana özel bişey bilmiyosamda benim cahilliğimdir kusura bakma :D Mediv koy nickini bu elemanda gidip bu nicki kullanırsa gel burda istediğin kadar bağır ama Heroes gibi bişey için böyle hırs yapman biraz absürt kaçiyo gerçi 90 lar ve öncesi olan türk nesli fazla alıngan oluyo genelde trafik kavgalarıda bu yüzden çıkıyo benim neslim 1-2 derece daha yumuşak o yüzden fazla üzerlerine gitmeyin :D onlar akıl edemez böyle ufak şeylerin bu kadar gerilim yaratıcagını sizin nesil facebookda yapilan 2-3 küfürlü yorum için polise gidebilicek kadar ciddi olan bi nesil bizimkinin hali ortada yani

9 yıldır HeRoEs nickini kullanıyorum. Dediklerini bende çok sorguladım. Kendime has çok nick im var.

Mediv

Wulfgarr

Castlevenia ( Orijinali Castlevania )

gibi gider bu liste, fakat olay farklı nick derdinde değil 9 yıl bunu kullanmışsan bi anda değiştirmen benim için 0dan başlamaktır.

Bu arada, Facebook kullanmıyorum. 93 doğumluyum. Olayda anlattığımız gibi uzatmaya gerek yok. Burda kimsenin hırs yaptığı falanda yok zaten. Sen televizyon izliyomuş gibi davranıyosun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Kullandıgın bi nick in 4 server üst üste alınması ve bunu bi veledin yapması. Ve senin tüm bunları bilmen... Rahatsız etmezmi seni ? Her servere farklı isimle giren biriysen etmez.

peşpeşe yoruma ban yemiyimde forum kurallarını cok bilmiyorum :D ben kendim 2008 senesiydi sanırsam kendime nick ararken kulağa ve göze hoş geldiği için bu nicki uydurabildim her yerdede bunu kullanırım yani benden başkası bilmez ha biri bunu kullanıyosa benden görmüştür zamanında bana inat bu nicki kullanan 1-2 arkadaşim vardı onun içinde kendime göre alternatif nicklerim var. beni rahatsız edebilicek tek şey iyi oynayamayıp nickimi rezil etmesi olur onlada oyunda dalga geçerim onun dışında olup bitmiş şeye ne yapabiliriz ki bu arada hangi serverda oynuyorsunuz 4-5k lık bende lag olmayan güzel bi server arıyorum bu aralar

http://www.lineage2dex.com/

l2 nanna - interlude. Girersen pm at yardımcı olurum

• Ben girdim server a fakat global GK yok. S grade shopta değil, muhtemelen donate yaparım eğer populasyon böyle yüksek olursa.
  • Ya kardeş sadece nick alınsa konu buralara kadar gelmezdi clan ismini alıp ally acıyor adam bide ally ismi heroesxdzaa. Sende diyosunki başka birisi almıştır her girdiğimiz serverda ayni sey oluyor sen kalkıp diyorsun ki global bi nick başkası almıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinkSide

Ben girdim server a fakat global GK yok. S grade shopta değil, muhtemelen donate yaparım eğer populasyon böyle yüksek olursa.

Popülasyon düşmez ama erken safhada donate yapma derim ben bir günde sub class ve dark cristal set tamamladım ama giyemiyorum serverda AA yok henüz unsealed bekliyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinkSide

Ben girdim server a fakat global GK yok. S grade shopta değil, muhtemelen donate yaparım eğer populasyon böyle yüksek olursa.

Server mid rate. S grade falan tabi shopta değil :D B gradeye kadar shopda var herşey. A ve sonrası craft.
  • Selam biz nobless için gelmiştik

https://store.donanimhaber.com/94/f4/d6/94f4d6f074b21b61a64a5f2b9b443c3c.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysheLL Manifesto -- 27 Ocak 2015; 0:45:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.