Şimdi Ara

Söylenti : Firmware 2.40 'Hacklenebilir' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunlar evet var ama 8 tane sıfır oyun konsol parasını geçebiliyor hala alınabilir seviyede digil oyunlar
  • blu-ray kopyalanması nasıl olacak?daha çok yaygınlaşması gerekiyor.tabi fiyatının düşmeside blu-ray writer fiyatı düşmeden zor olur böyle.bence daha 2 yılı daha var ps3 ün.takas yaparak maliyeti azaltabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

blu-ray kopyalanması nasıl olacak?daha çok yaygınlaşması gerekiyor.tabi fiyatının düşmeside blu-ray writer fiyatı düşmeden zor olur böyle.bence daha 2 yılı daha var ps3 ün.takas yaparak maliyeti azaltabiliriz.

dediğin doğru ama pc den aktarım yapılır bence çünkü hard disk sökülüp takılabiliyor.
  • Korsana bende karşıyım ama korsansızda olmuyor.

Ps3 ve x360 sahibi olanlar aynı oyun iki konsolda çıkınca direk hangisini alıyorlar acaba.

Ps3 e korsan çıkar ise satışları bence patlama yapar, Türkiye de patlar orası kesin.

Şu forumda sırf oyuna 80 90 ytl vermemek için bir çok arkadaş ps3 almıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

update sorunsuz bende E3 e katılıyorum. sony update i geri çekerken hack a müsait olmuş dicek hali yok uydurcaklar. eğer zaten böyle bi hata yaptılarsa yakında hack team lerden haber gelir.

• NOT : Arkadaşlar Konu kapatılmasın isterseniz ! Çok korsan konusuna girmeden "teknik açıdan" Dolaylı dolaysız daha nasıl kıvırim bilemiyorum öyle anlatın derdiniz endirek yani , Yaniiiii siz "anlayın artık" Bende KETO gibi habire Yaaannnn iiiiiiiiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: E3

NOT : Arkadaşlar Konu kapatılmasın isterseniz ! Çok korsan konusuna girmeden "teknik açıdan" Dolaylı dolaysız daha nasıl kıvırim bilemiyorum öyle anlatın derdiniz endirek yani , Yaniiiii siz "anlayın artık" Bende KETO gibi habire Yaaannnn iiiiiiiiiii

keto o adam barda şarkı söylüyodu bi ara.

• 3 ay sabredin....diyorum....bu arada siz 2.40 geri çekildi dedinizya ..ben makinayı aldım alalı hiç update yapmamıştım gridi taktım versiyon güncellemsi yaptı otomatikmen ve 2.40 yazıyordu...şanslıyım öleyse bi hack bulim :ppppp
  • Hacklense ne olcak? Ban riski var. Multiplayer oynanmadıktan sonra ne yapıyım ben o konsolu. Bir aralar sırf PSN'e girmek için açardım PS3'ü banlanırsam ne zevki kalcak. 50 oyun oynayacağım 5 tane adam gibi oynarım daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammet

Hacklense ne olcak? Ban riski var. Multiplayer oynanmadıktan sonra ne yapıyım ben o konsolu. Bir aralar sırf PSN'e girmek için açardım PS3'ü banlanırsam ne zevki kalcak. 50 oyun oynayacağım 5 tane adam gibi oynarım daha iyi

tamam sen öle yaparsın..5 x100 =500 ytl ..veya takas 100 +5x15=175 ytl bu durumda ben öyle yapamıyorum...tercih meselesi
  • korsan olarak oynanan oyunlarda ban söz konusu değil diye bir çok yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum. sony ve oyun firmaları hiç bi koruma yapmamışlar bunun sebebi ise zaten bence hiç bi zaman kırılamicak olması. şu anki çalışma sistemini göze alırsak (online için yeni update yükleme gereksimini) bence imkansız.

bi seçenek gidip bi xbox360 alırsın zaten fiyatlar çok düştü normal single oyunları onda bedava oynarsın ban yiyene kadarda online hatta ki daha hiç yiyen duymadım türkiye sınırları içinde. online oyunlarıda ps3 e alırsın. 2 konsolla geçinip gideriz böyle.
  • kırılması halinde sony nin uygulayacağı yöntem xbox dan çok farklı olacağını sanmıyorum. yani network den banlanma. yalnız şu var, özellikle her ps3 sahibinin beklediği home geldiğinde, kimsenin banlanmayı göze alacağını düşünmüyorum.

ama bir yandan da ps3 ün kırılmasını istiyorum, sebebi ise sadece kırılan sistemde orjinal oyunlar daha da ucuzlayabiliyor. pc, orjinal oyunlarda en ucuz satılan platform oldu. xbox bazı oyunları ps den ucuza satabiliyor. ps3 ise fix fiyat, yersen hesabı. peki ben kırdırırmıyım? network olmadan konsol bir hiç. yani kesinlikle kırdırmam.
  • ben düşük firmware kullanıyorum update yapmıyorum online de oynayabiliyorum psn den demoları indirebiliyorum

aslında şunu demek istiyorum ps3 ün çözülmesi kırılması demek,açık bir yol bulunması ile olur bu yol bulunursa yada sony müsade ederse
    o yoldan herşey geçer (çorap söküğü)

film formatlarını oynatan programlar -
    ps2 emülatör
    network oyunları
    online kişi gizleme(ban a karşı)

bu makinaya işletim sistemi kurulabiliyorsa pc de yaptığınız herşeyi firmware kırıldıktan sonra ps3 de de yapabilirsiniz tabi bu şu demek sony ürünlerinin satışının azalması demek
    kolunu satamaz pc kolunu bile çalıştırabilirsin
    bluray satamaz aynısını indirip dvd ye yazarsan onuda oynatırsan
    psn oyunları satamaz
    gibi
    gibi

sizce sony müsade edermi
    her insan emeğinin karşılığında ödüllendirilmek ister bu içgüdüsel birşey
    2yıl uğraştın açık buldun kim seni ödüllendirebilir sony
    psp yi muma çeviren alexler nerde
    sistemleri aynı psp de açık verdi ps3 de vermedi home çıksın ona özel kafa oyunlar çıksın yani aa yeter paramı dayanır buna deyin bi ondan sonra belki
    susmam lazım çok konuştum

• Blu ray yazıcılar pahalı demişsiniz 370 ytlye LGnin çift katman yazabilen blu ray yazıcısı var fiyat bana gayet uygun geldi.
  • @azbidur
    update yapmadan nasıl online oynayabiliyorsunki
  • proxy ile arat bulursun
  • Ya arkadaslar ayrica dvd korsan oyunlar ilk ciktiklarinda 10 lira civarinda satiliyolardi simdi bluraylerin yazicilarininda cok ortalikta olmamasi nedeni ile korsan bluray olsa bile 30-40 ytlden asagi olacagini zannetmiyorum. ki yine cok kaba bi hesapla 3 tane korsan oyun 1 orjinal oyun eder. bence oynayacagimiz oyunlari iyi secerek gayette orjinal goturebilirz olayi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Blu ray yazıcılar pahalı demişsiniz 370 ytlye LGnin çift katman yazabilen blu ray yazıcısı var fiyat bana gayet uygun geldi.

ark yazıcıdan ziyade blue dısklerin pahalı olması dvd veya vcd ler gibi degil ki 1 ytl olsunda korsanda ps3 vursun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.