Şimdi Ara

Söylenti : Firmware 2.40 'Hacklenebilir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Söylenti : Firmware 2.40 'Hacklenebilir'

Firmware 2.40 neden geri çekildi ?

Sony kodlarda hackerların saldırısına açık bir potansiyel keşfetti ki buda cihazın kontrolunu ele geçirip her türlü şahsi kötü veya iyi niyetli programlanmaya müsade etmeleri anlamını taşıyordu ve bu yüzden FW 2.40 geri çekildi ! SONY (PSP'de) aynı şekilde bir hata yapmıştı!

Şimdi kendi şahsi fikrimi belirtmek isterim ! Bende bir çok kişi gibi "KOPYA" kullanımının firmaların kendileri tarafından desteklendiğini düşünmekteyim ! Firma kendi istemez ise bu olay gerçekleştirilemez ! Buna ilaveten Çıkan FW ile HACK olayı sınırlanır olmaz diyen arkadaşlara (PSP) tarihçesini araştırmayı öneririm !
    Bu söylentide gerçeklik payı var ise şayet ! Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak demektir ! Ama benim başka bir düşüncem var oda şu ki SONY PS3'te kopya istemiyor ! Satışları düşük giderken çıkartabilirdi yada Blu-Ray'in erken galibiyeti de buna ters etki anlamı taşıyor olabilir ! Sonuç olarak KOPYA kullanımı desteklemiyoruz , Destekliyenleri kınıyoruz ! EMEĞE SAYGI !

NOT : Değerli Yöneticiler ! Bu açmış olduğum başlık KOPYA KULLANIMINI destekleme ve özendirme amacı taşımamaktadır sadece HABER değeri taşımaktadır !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E3 -- 7 Temmuz 2008; 17:53:38 >

• Bu konuyu okusaydın neden geri çekildiğini anlardın, günlerce konuşuldu.

http://forum.donanimhaber.com/m_24439658/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Bu konuyu okusaydın neden geri çekildiğini anlardın, günlerce konuşuldu.

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Bu konuyu okusaydın neden geri çekildiğini anlardın, günlerce konuşuldu.

Ben o konuyu okudum ! Bir gerçekler vardır birde gösterilmek istenenler ! 2.41 çıkar tabikide yakında ama esas bunu altında başka birşey aramak lazım !

• update sorunsuz bende E3 e katılıyorum. sony update i geri çekerken hack a müsait olmuş dicek hali yok uydurcaklar. eğer zaten böyle bi hata yaptılarsa yakında hack team lerden haber gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

update sorunsuz bende E3 e katılıyorum. sony update i geri çekerken hack a müsait olmuş dicek hali yok uydurcaklar. eğer zaten böyle bi hata yaptılarsa yakında hack team lerden haber gelir.
    ilginç bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan23

Alıntıları Göster
    Er ya da geç Kırılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan23

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozan23

Aslinda bu ihtimal benimde belki bir cok kisininde aklina gelmistir ama ben kokrtum yazayim :)
    tabii illaki bu ihtimal dogrudur demiyorum herhalde sony neden geri cektigi ile ilgili bi aciklama yapacaktir yada yapmasi lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukano

quote:

Aslinda bu ihtimal benimde belki bir cok kisininde aklina gelmistir ama ben kokrtum yazayim :)
    tabii illaki bu ihtimal dogrudur demiyorum herhalde sony neden geri cektigi ile ilgili bi aciklama yapacaktir yada yapmasi lazim

Alıntıları Göster
    hacklendikten sonra online özellikleri kullanamayacaksak pek istiyeceğim bişey olmaz. ps2 de online diye bişey yoktu bütün oyunları oynuyoduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: onno92

hacklendikten sonra online özellikleri kullanamayacaksak pek istiyeceğim bişey olmaz. ps2 de online diye bişey yoktu bütün oyunları oynuyoduk.

Alıntıları Göster
    İnşallah kırılamaz.Korsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukano

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dogukano

quote:

yaptı zaten açıklama bazı update yapanlarda açılmama sorunu oluyormuş update ten sonra açılırken donuyormuş ondan geri çektiler

• quote:

Orijinalden alıntı: LordSoth

Alıntıları Göster
    Ps3 e korsan çıkmaz ise yerinde sayıklar.Ps2 nin 110 milyon satmasının sebebi sizce neydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordSoth

Alıntıları Göster
    sacmalamayın nolur ya konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Ps3 e korsan çıkmaz ise yerinde sayıklar.Ps2 nin 110 milyon satmasının sebebi sizce neydi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Ne demek yerinde sayıklar.

PS3 alırken zaten oyun fiyatlarından haberimiz vardı ve satışlarda da herhangibir problem yok, oyunlar da meraklıları tarafından alınıyor ayrıca mağazalarda satılan 190YTL'lik orjinal oyunun aynısını 90-95YTL'ye bulmak da mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 7 Temmuz 2008; 22:22:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

quote:

yaptı zaten açıklama bazı update yapanlarda açılmama sorunu oluyormuş update ten sonra açılırken donuyormuş ondan geri çektiler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

quote:

ne yani koskoca sony 3-5 tane fake bozuldu mesajı atamayacakmı

quote:

quote:

PS3 alırken zaten oyun fiyatlarından haberimiz vardı ve satışlarda da herhangibir problem yok, oyunlar da meraklıları tarafından alınıyor ayrıca mağazalarda satılan 190YTL'lik orjinal oyunun aynısını 90-95YTL'ye bulmak da mümkün.

ps2 o kadar satarken yurtdışındakiler yine orjinal alıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: onno92

quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

quote:

ne yani koskoca sony 3-5 tane fake bozuldu mesajı atamayacakmı

quote:

quote:

ps2 o kadar satarken yurtdışındakiler yine orjinal alıyordu

Alıntıları Göster
    Kırılsın artık da yiyelim şundan azcık

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Kırılsın artık da yiyelim şundan azcık

Alıntıları Göster
    Sıkıyosa kırsınlar bence bunlar boş sözler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Alıntıları Göster
    quote:

online oyun oynayamacaksam o konsol benim için çöptür
    kaldırırım rafa
    solo game devri bitti herkes multi oynuyor oyununu
    kopya çıkarsa network ten banlanırız
    100 ytl vermeye razıyım
    xbox cuların ban yememek için çektiği çileyi ve korkuyu yaşamak istemem açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 7 Temmuz 2008; 23:19:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MHos

quote:

online oyun oynayamacaksam o konsol benim için çöptür
    kaldırırım rafa
    solo game devri bitti herkes multi oynuyor oyununu
    kopya çıkarsa network ten banlanırız
    100 ytl vermeye razıyım
    xbox cuların ban yememek için çektiği çileyi ve korkuyu yaşamak istemem açıkcası

Alıntıları Göster
    Kırılmasına gerek yok.Orjinal oyunlar kolaya temin edilebiliyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Kırılmasına gerek yok.Orjinal oyunlar kolaya temin edilebiliyor artık.

Alıntıları Göster
    ne kırılması yaw kırılırsa vallaihi pazar günü alacağım ps3ü camdan aşağı atarım kopya oyunlardan gına geldi tamam oynamadım kopya oyun diyelim başka birisi 20 oyun oynuyor 2 ayda ben 3? olurmu?
  • yabancı bi hack teamlerden birinin sayfasına girmiştim orda okudum ps3 çıktığında ilk version(update) kırmış adamlar çalıştırmayı başarmış dediklerine göre oyunlarda online koruma sistemi yokmuş. yani online oynanıyor demişler. fakat her update çıktığında online için yeni update kurmak gerektiğinden şimdilik ellerinde öylece kalmış yeni update lerde sistemi değiştirmiş sony.

genede orjinal diyorum başka bişi demiyorum en temizi en sağlıklısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 7 Temmuz 2008; 23:52:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.