Şimdi Ara

Söylenti: PSP2, 2010'dan önce piyasalarda görülebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 aydır psp kullanıyorum, açıkçası beğenemedim. oyun ve oyun konsolu tecrübesi yeterince var bende. Cihazda şuan oynadığım oyunlar patapon ve n+ ve bunlar dışında arcade emulatorler ve ps1 oyunları.

Cihazı üretirken el konsolu piyasasını teknik gücüyle ele geçirmek istemiş sony ama gow,mgs,gta gibi oyunlar ps2de oynamışsanız eğer, psp de gerçekten zevkli değil, bu tip konsollarda basit görünüme ve oynanışa sahip orjinal fikirli oyunlar daha başarılı, bu tarz oyunlar nintendo tarafında bolca var. Sony teknik kapasitesi en iyisi olsun mantığıyla cihaz üretiyor, el konsollarında teknik kapasite bence çok çok önemli değil, oyun olarak ds ten aldığım zevkin yarısını alamadım inanın.

Cihazın adı playstation portable. zaten ismi ile cepteki playstation olduğunu belli ediyor ama iki platform çok farklı olmalı, Oyun üreticilerine oyunların kırpılmış versiyonlarını yaptırmaktansa cihaza özel oyun üretimine teşvik edilmesi gerekiyor. Yeni psp'yi de bu mantıkla üreteceklerse eğer ben ps3 ün mini versiyonunu cepte görmesem de olur

Diğer taraftan cihazın multimedia özellikleri için kötü bişey söyleyemem, ama bu cihazın öncelikli amacı oyun Umarım psp2 ile ps3 ün birbiriyle benzerliği isimlerinin başındaki "ps" harflerinden ibaret olur

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orjinalden alıntı: starsanal

quote:

Orjinalden alıntı: a.saygili

Bari şu Film işini bu konsolda çözseler

milleti uğraştırmasalar çevirmeyle.

Film sorununu anlamadım biraz açabilirmisin kardeş.
    Convert etmeden izleyebildiğimiz umd video lar var.Hem süper görüntü kalitesiyle.

umd videolar dvd gibi film çıktıkdan 6 7 ay sonra ya çıkar ya çıkmaz

dvdripler ise vizyondan önce bile düşüyor. daha diziler vs. var

umd film beklemekle ömür geçmez.

Bakış açın sana göre doğrudur ama birde benim gözümden anlatim olayı.Bak dvdriplerde dvd den convert dir.E biz convert etmiyoruz netten indiriyoruz diyosan psp sitelerinde mp4 halinde convert edilmiş filmler var.Vizyona daha gelmemiş filmleri aynı dvdrip gibi bulabiliyorum.Ayrıca Umd video son zamanlarda bayaa gelişti ve güncel filmleride bluray ve umd olarak piyasaya aynı anda sunuyolar.Ve şok bir gelişmedirki yeni çıkan filmlerin bağzılarında türkçe dublaj saçeneği bile var.Hancock,Open season 2 eski filmlerdede türkçe dublajlar var ama yenilerde gördüklerimi söledim.Ama divx de oynatması çokta güzel olurdu programsız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.