Resmi PlayStation dergisi, Şubat 2009 sayısında, PlayStation Portable 2 ve Evolution Studio'nun "MotorStorm" oyununun PSP uyarlamasıyla ilgili söyleşiler de dahil birkaç eski söylentiyi yeniden canlandırdı.
Ek olarak, dergi "F.E.A.R 3" ve E3 09 oyun fuarında Square Enix'den gelecek olan büyük bir MMO duyurusu da dahil olmak üzere birkaç yeni söylentiden daha bahsediyor.
İşte birkaç "Offical PlayStation Magazine" söylentisi:
- İlk PSP2 oyunları üretimde ve 2010'dan önce görünecek, - Square Enix bu yılın E3 fuarında yeni bir MMO duyuracak, - MotorStorm'un PSP versiyonu bu yılın sonlarına doğru gelecek, - F.E.A.R 3'ün yapımına başlandı, - Lego Harry Potter geliştiriliyor.
sony de her sene konsol çıkarıyor...3000 çıkardı da ne oldu bi moka yaramadı...
2-3 sene bekle adam gibi birşey çıkar..
inş.bu psp mükemmel birşey olur...
psp2 yi bari psp den apayrı birşey yapsalar...
r2 ve l2 tuşlarını inş. unutmazlar.
daha çok erken bence.psp2 çıkacaksa ps3ün gücüne yakın bi donanıma sahip olmalı.333 mhz yerine 666 mhz işlemci koyup alın size psp2 demesinler
Üzülerek söylüyorum ki sony maalesef 3 konsolla başedemiyor piyasada. psp nin durumu içler acısı. gow dan beri adam gibi bir oyun bile çıkmadı, psp300 çıkmış neye yarar? İlk ylında sce den başka birçok firma oyun yapmıştı fakat artık psp için adam gibi oyunlar sadece sce den geliyor. Onlar da ps3 ile uğraşmaktan başlarını kaldırabilirlerse.
Sony : "Yılın durağan bir dönemindeyiz. Bu yüzden de, güvenilir olduğunu sandığımız siteler, kullanıcıyı ışınlayabilen, zamanda yolculuk edebilen ve bebek gergedan boynuzuyla çalışan bir PSP 2 yapıldığı şeklinde hikayeler uydurma ihtiyacı hissediyor. ... Normalde dedikodular üstüne yorum yapmayı reddederiz ama bu kadarı da olmaz artık." Türkçe kaynak:http://yahoyt.com/h/3241/psp-2-ne
Off Fear 3, Motorstorm falan muhteşem olcak. Hele bide dokunmatik olursa, Düşünemiyorum..
Et - ete değecek!!! dokunmatik ekran şart
Bana da çıkabilir erken gibi geliyor.
yani psp 3000 alan enayiler (yani biz) kazık yemiş oluyor
Aman ellemeyin de çıksın çıksın
Bari şu Film işini bu konsolda çözseler
milleti uğraştırmasalar çevirmeyle.
quote:
Orjinalden alıntı: a.saygili
+ 1 milyon
Zaten onuda yapmazlarsa hiç çıkarmalarının bir manası yok
quote:
Orjinalden alıntı: Permanent.
quote:
+ 1 milyon
Zaten onuda yapmazlarsa hiç çıkarmalarının bir manası yok
Evet bencede..
quote:
Film sorununu anlamadım biraz açabilirmisin kardeş. Convert etmeden izleyebildiğimiz umd video lar var.Hem süper görüntü kalitesiyle.
quote:
Orjinalden alıntı: starsanal
quote:
Film sorununu anlamadım biraz açabilirmisin kardeş. Convert etmeden izleyebildiğimiz umd video lar var.Hem süper görüntü kalitesiyle.
umd videolar dvd gibi film çıktıkdan 6 7 ay sonra ya çıkar ya çıkmaz
dvdripler ise vizyondan önce bile düşüyor. daha diziler vs. var