Şimdi Ara

Söylenti: Resident Evil 9'un Ana Karakteri Leon Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
16
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resident Evil serisini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Gerek karakterleriyle gerek atmosferiyle bir hayli ön plana çıkan serinin en yeni oyunu şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor. Geldiğimiz noktada birçok söylenti yer alıyor ve oyunun ana karakterinin ise Leon S. Kennedy olacağı söyleniyor.

Resident Evil 9 arka planda geliştiriliyor

• hadi bakalım

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Benim için iyi haber. Hemen alıp oynamam, sağlam bir yapım olacağını sanmıyorum ama indirimden alır akarım hem o zamana devuno koruması da kalkar, para verip deli gibi düşük performans sorunu yaşamam :)
  • 13 yıldır Resident Evil'ın ana hikâyesini etkileyen yeni bir oyun çıkmadı... Resident Evil 7'yi sırf FPS yapmak için yaptılar gayet başarılı bir oyundu ama Resident Evil ile alâkası yoktu, o yüzden bir alakâsı olsun diye DLC ile zorla Chris'i soktular. Resident Evil 8'in ana hikâyesine yine Chris'i sokarak boşu boşuna karakterin değerini azalttılar. Umarım bu 7 ile 8 deki hikâye muhabbeti son bulur en fazla 9'da yan karakter gibi bir yerlerde gösterilir ve kurtuluruz. Resident Evil 6'dan beri 13 yıldır baştan sona Leon ile oynanacak yeni bir oyun bekliyordum (RE4 remake ile o tadı alabildim anca) umarım re4 remake tadında olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.