Şimdi Ara

The Witcher 4’te Geralt’ın akıbeti belli oldu: Ana karakter olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Witcher 4’te Geralt’ın akıbeti belli oldu: Ana karakter olmayacak
    The Witcher serisinde Geralt of Rivia’nın seslendirme sanatçısı Doug Cockle, şu anda Polonyalı stüdyo CD Projekt Red tarafından geliştirilmekte olan serisinin dördüncü oyunu hakkında açıklamalarda bulundu. Cockle’a göre The Witcher 4'te Geralt geri dönecek ancak oyunun yıldızlarından birisi olmayacak.

Geralt yeni oyunda olacak

Doug Cockle, yaptığı açıklamada The Witcher 4'te rolünü yeniden canlandıracağını doğruladı. Cockle, "Geralt'ın oyunun bir parçası olacağını biliyoruz, sadece ne boyutta olacağını bilmiyoruz. Oyun Geralt'a odaklanmayacak, yani bu sefer onunla ilgili değil. Kimin hakkında olduğunu bilmiyoruz, öğrenmek için heyecanlıyım!" ifadelerini kullanırken henüz bir senaryoya sahip olmadığını, sahip olsa da bunu söyleyemeyeceğinin altını çizdi.

Ayrıca Bkz.Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu: Peki haftaya ne var?

Halihazırda CD Projekt'in üçte ikisi şu anda Witcher serisinin Polaris kod adlı bir sonraki oyunu üzerinde çalışıyor. Geliştirme ekibi şu anda 400’den fazla kişiden oluşuyor ve önceki açıklamalarda oyunun üretim aşamasına yılın ikinci yarısında geçileceği belirtilmişti. Şimdilik oyunun ne zaman çıkacağı ve ana tema olarak neyi işleyeceği belirsiz durumda.

The Witcher 3: Wild Hunt'ın gerçek sonunda Ciri’nin bir witcher olduğunu görmüştük. Hayranlar ise Witcher 4’te Ciri’nin bu yüzden ana karakter olacağına inanıyor. Bununla birlikte oyun için paylaşılan yukarıdaki madalyonun bir vaşak olduğu açıklanmıştı. The Witcher evrenine aşina olanlar oyunda, kitaplarda ve çizgi romanlarda Vaşak Okulu’nun varlığından bahsedilmiyor. Kitaplarda ise Ciri, Kedi Okulu madalyonu takıyordu, bu onun çevrik dövüş tarzıyla uyumlu. Ancak CDPR’nin paylaştığı madalyondaki vaşak madalyonu olayları ilginçleştiriyor. Bilindiği üzere Ciri, Geralt, Vesemir ve diğer Kurt Okulu üyeleri tarafından eğitilmişti. Yani parçalar bir araya getirilince kombinasyon mantıklı geliyor. Elbette şimdilik tüm bunlar teori ve spekülasyondan ibaret.

Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/the-witcher-4-will-feature-geralt-but-not-as-the-lead-character-actor-claims/
    Kaynak:https://www.ign.com/articles/the-witcher-4-stars-geralt-of-rivia-but-not-as-the-main-character

• Bunu 3 sene önce açıklamışlardı zaten

• Ciriyi oynatmazlar inşallah

Hiç çekilmez eblek eblek tripkolik rapçi halleri

• doruhüso D kullanıcısına yanıt

Ciri den ziyade kadın karakter ile oynanmaz bu tür aksiyon rpg oyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 12 Ağustos 2024; 17:27:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

Ben de öyle yazacaktım da şimdi çekemicem solperen sjw birini. O yüzden yazmadım :)

• 2020ler kadın ana karakter furyasıyla geçecek anlaşıldı.

• Funder kullanıcısına yanıt

Ciri ile oynasak güzel olurdu aslında. Herşey bir yana Geralt ilk bölüm sonunda ölürse ağır küfür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 12 Ağustos 2024; 17:44:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geralt'ın yan karakter olmasındansa hiç olmaması daha iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

Yav nesi güzel olurdu Allah aşkına. 100 saat kadın sesi mi çekeceğiz The Witcher 4’te Geralt’ın akıbeti belli oldu: Ana karakter olmayacak 

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Sen Aloy, Lara falanda sevmiyorsun ozaman hocam

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Bi de böyle gırtlaktan konuşunca korkutucu olduğunu sanan bir seslendirme düşün, offfff tam ömür törpüsü, kulak işkencesi, bitmez o oyun

• Rakip okulun Witcher'ları Geralt'ı yakalayıp beyzbol sopalarıyla Ciri'nin önünde öldürür, Ciri intikam yemini eder ve oyun başlar...

• CRoSSBoNeSS C kullanıcısına yanıt

Öldüren witcher da trans olup kaportayı düzelttirmek için binlerce km yol teper...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 12 Ağustos 2024; 19:2:15 >
  • Dandelion olarak oynayalımThe Witcher 4’te Geralt’ın akıbeti belli oldu: Ana karakter olmayacak The Witcher 4’te Geralt’ın akıbeti belli oldu: Ana karakter olmayacak 

• Ciri yarım kalmıştı, belki olabilir

• O zaman ne ileri ne geri bir zamanda geçiyor, ben çok önceki tarihlerde geçsin isterdim. Mesela dünyaların birleşmesinden bir kaç yıl sonrası olabilirdi, asıl dünya elflerin olduğu için bir çok yerde elf şehirleri ve yapıları olurdu, insanlar henüz çoğalmamış ve lotr evreninden fırlamışçasına şehirlerde gezerdik, witcher 3'te bu harabelerde geziyorduk, ah bee gerçekten güzel olabilirdi alternatif bir elf dünyası görmek ne güzel olurdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deri eldivenli, gövdesi çıplak adamlar bir geziden dönen Ciri bacımıza saldırıda bulunup üstüne işedikten sonra, kralın dalkavuğu dış mihrakların en has adamı olduğundan gizlice ketö örgütünü kurar ve kathedralde şarap içerken o şişeyi yere atmasıyla oyun başlar ve Ciri bacımızın öcünü almaya başlarız.

• Haber editörü vitçır üçün sonunda şıpoyler vermiş.

Neyse umarım oynayacağımız karakter Ciri olmaz. Açıkçası Witcher 3'te bu karakterin mekaniklerini pek beğenmemiştim. Tamam yeni oyun, yeni mekanikler olabilir ama yine de Geralt gibi ayakları yere basan karizması yüksek başka bir witcher olmasını isterdim. Veya şu kedi okulundan bir yarma vardı, o witcher ile oynamayı isterdim. Şimdi ismi aklıma gelmiyor.

• Ciri iyidir.

• müthiş bir hikaye yazılacak beyler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.