|
The Witcher 4’te Geralt’ın akıbeti belli oldu: Ana karakter olmayacak
-
-
Bunu 3 sene önce açıklamışlardı zaten
-
Ciriyi oynatmazlar inşallah
Hiç çekilmez eblek eblek tripkolik rapçi halleri
-
Ciri den ziyade kadın karakter ile oynanmaz bu tür aksiyon rpg oyunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 12 Ağustos 2024; 17:27:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de öyle yazacaktım da şimdi çekemicem solperen sjw birini. O yüzden yazmadım :)
2020ler kadın ana karakter furyasıyla geçecek anlaşıldı.
Ciri ile oynasak güzel olurdu aslında. Herşey bir yana Geralt ilk bölüm sonunda ölürse ağır küfür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 12 Ağustos 2024; 17:44:54 >
Geralt'ın yan karakter olmasındansa hiç olmaması daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yav nesi güzel olurdu Allah aşkına. 100 saat kadın sesi mi çekeceğiz
Sen Aloy, Lara falanda sevmiyorsun ozaman hocam
Bi de böyle gırtlaktan konuşunca korkutucu olduğunu sanan bir seslendirme düşün, offfff tam ömür törpüsü, kulak işkencesi, bitmez o oyun
Rakip okulun Witcher'ları Geralt'ı yakalayıp beyzbol sopalarıyla Ciri'nin önünde öldürür, Ciri intikam yemini eder ve oyun başlar...
-
Öldüren witcher da trans olup kaportayı düzelttirmek için binlerce km yol teper...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 12 Ağustos 2024; 19:2:15 >
Dandelion olarak oynayalım
-
Ciri yarım kalmıştı, belki olabilir
O zaman ne ileri ne geri bir zamanda geçiyor, ben çok önceki tarihlerde geçsin isterdim. Mesela dünyaların birleşmesinden bir kaç yıl sonrası olabilirdi, asıl dünya elflerin olduğu için bir çok yerde elf şehirleri ve yapıları olurdu, insanlar henüz çoğalmamış ve lotr evreninden fırlamışçasına şehirlerde gezerdik, witcher 3'te bu harabelerde geziyorduk, ah bee gerçekten güzel olabilirdi alternatif bir elf dünyası görmek ne güzel olurdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deri eldivenli, gövdesi çıplak adamlar bir geziden dönen Ciri bacımıza saldırıda bulunup üstüne işedikten sonra, kralın dalkavuğu dış mihrakların en has adamı olduğundan gizlice ketö örgütünü kurar ve kathedralde şarap içerken o şişeyi yere atmasıyla oyun başlar ve Ciri bacımızın öcünü almaya başlarız.
-
Haber editörü vitçır üçün sonunda şıpoyler vermiş.
Neyse umarım oynayacağımız karakter Ciri olmaz. Açıkçası Witcher 3'te bu karakterin mekaniklerini pek beğenmemiştim. Tamam yeni oyun, yeni mekanikler olabilir ama yine de Geralt gibi ayakları yere basan karizması yüksek başka bir witcher olmasını isterdim. Veya şu kedi okulundan bir yarma vardı, o witcher ile oynamayı isterdim. Şimdi ismi aklıma gelmiyor.
Ciri iyidir.
müthiş bir hikaye yazılacak beyler
Rakip okulun Witcher'ları Geralt'ı yakalayıp beyzbol sopalarıyla Ciri'nin önünde öldürür, Ciri intikam yemini eder ve oyun başlar...
|
Ciriyi oynatmazlar inşallah
Hiç çekilmez eblek eblek tripkolik rapçi halleri |
Yav nesi güzel olurdu Allah aşkına. 100 saat kadın sesi mi çekeceğiz |
Ben de öyle yazacaktım da şimdi çekemicem solperen sjw birini. O yüzden yazmadım :) |
Ciri den ziyade kadın karakter ile oynanmaz bu tür aksiyon rpg oyunları. |
Öldüren witcher da trans olup kaportayı düzelttirmek için binlerce km yol teper... |
Benzer içerikler
- ses değiştirici program
- ea play pro fiyat
- instagram önbellek temizleme ios
- whatsapp durum kaç saniye
- instagram takip isteği attıklarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X