Şimdi Ara

The Witcher 4’te Geralt’ın akıbeti belli oldu: Ana karakter olmayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cyberpunkta gördük. Bunlar çok güzel balon şişirir. Çıkmaya yakın patlar. Kadın ana karakter ise sorun olmaz zira kasandra çok güzel uymuştu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç kez yeni oyunun belli bir oranda en son çıkan kitaptan esinleneceğini yazdılar ama birebir aynısı da olmayacak.. Dolayısıyla öyle yada böyle Geralt, Ciri, Yennefer, Triss yani bilindik karakterler bir şekilde olmak zorunda.. Farklı bir isim yepyeni bir karakter oyunu Witcher olmaktan çıkarıp başka oyun yapar.. Başka oyun oynamak isteyen aklı aveller zaten gidip başka oyun oynayabilirler, bu bir Witcher oyunu.

Geralt ilk 3 oyunda hikayesinin çoğunu anlattı ve artık hafiften inzivaya çekildi sayılır, ama Ciri daha yolun çok başında.. Eğer ki kitaplarda geçen Ciri'nin Geralt ile zoraki yol ayrımı sonrası başından geçenleri oynarsak hem çok duygusal hem de maceralı bir hikaye olabilir ve Ciri'nin bilmeyenler için o kadar da boş çıt kırıldım bir karakter Olmadığını öğrenirler.. Bir kaç ekleme ve düzeltme ile İlla Ciri ile oynayacaksak şahane bir devam oyunu olabilir.. Şahsen kitapları oyunları Tüm ek detay ıvırı zıvırı oynamış okumuş biri olarak Yepyeni bir karakter umarım yapmazlar diyorum.. Yapsalar bile mutlaka yine de kaçınılmaz olarak Geralt ve Ciri ekseninde olacaktır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geralt, oyunda yöneteceğimiz ana karakteri, Witcher okulunda eğiten bir eğitmen olsa harika olurdu. Tabi söylentilere bakılırsa oyun Witcher 3'den yıllar sonraki
    zaman diliminde geçecekmiş ve lambert'ın kurduğu vaşak okulu üyelerin hikayesini anlatacakmış.Geralt ve Lambert'i ihtiyar ve yaşlı olarak görmemiz oldukça ihtimaller arasında. Kesinlikle Ciri, Triss ve Yennefer'i de görebilmek güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 16 Ağustos 2024; 23:38:12 >
  • Kadın karakter olmasın yeter modla Geralt elbet eklenir hatta Ai ile ses dublajına kadar.

Örnek:

ProMontrealyoutube
    Created by ProMontréal, Destructo. The ‘Ada Wong Voice Replacement Mod’ is designed to give Resident Evil™ fans the option to replace cinematic cutscenes in addition to in-game interactions - allowing fans to experience an Ada voice, they have become accustomed to for over 20+ years. In addition, we've added the add-on to incorporate our new Albert Wesker Voice Replacement Mod. #AdaWong #VoiceMod #ResidentEvil4Remake
    https://www.youtube.com/watch?v=so4cDHlKxKw
  • Sedat. kullanıcısına yanıt

Direkt modlarım, net :) :)

60 saat mıymıymıy kadın dublaj çekilmez

Çünkü batıdan çıkan herhangi bir üründe kadın karakter seslendirmeleri aşırı derece yapaylaştı ve çöpleşti

• Ben bu ses muhabbetini anlamadım, kadin karakter seslendirmelerine cirlatlak veya miymiy denmiş. Bu kadar mı rahatsız ediyor bu olay. Ben hiç kadın sesinden rahatsız olan erkek görmemiştim...

• ne cirisi ya ilik gibi kadınlar yapıyor adamlar onlarla beraber olmak için oynuyoruz oyunu, köylülere vücudumu sunduğum oyunu oynayamam

• Büyüyle düşmanı ateşe veremicezmi yani ne güzel çığlıklar feryatlar eşiğinde kül olurlardı 😄

• Elric. kullanıcısına yanıt

Hocam onlar opsiyonel, ciriyi neden kötü yola düşüruyor sunuz ?

• Witcher 3 de bile ciri ile oynadığım sahneler çok sıkıcı ve hissiyatsız gelmişti. Bana göre oynarken geralt ın vücut tipi bile hissiyatı farkettiriyor.

Oyuncu kitlesinin yüzde 95 inin erkek olduğu bir oyunda, bağ kurması için geralt karizmasinda bir erkek şart. Kadınla oyun sarmıyor.

• Böyle güzelim bir seriyi sadece ciri ile baglarsa bk eder. Tamam 3 oyun geralt ile oynadık keyfine vardik ama baska bir karakter yaratilabilir ona benzer. Kadin ile olacak is degil

• Burda düşünülmesi gereken kısım witcher evreni;
    Aşırı ataerkil bir topluluk var, çoğu yerde kadınlar arka planda, sokakta erkek dışında bir insan göremiyorsunuz, kadınların bulunduğu yerler evlerin mutfağı cadılar okulu ve pavyonlar, böyle bir ortamda ciri veya başka bir kadın nasıl olur diye düşünelim karakterimiz kadın witcher ve kendisi köy köy kasaba kasaba gezip sözleşme peşinde koşacak ve insanları güçlü biri olduğuna ikna edecek diyelim, bu senaryoda tüm oyuncu tayfa direk sjw diye yıkar ortalığı aslında iyi bir fikirken tüm planlar geri teper, kadın witcher olsa belki iyi olur ama tutmaz, böyle bir evrende ne kadar arka plan hikayesi olursa olsun yaratık kesen kadın konusu yerin dibine sokulur, peki bunu biz düşünüyoruz yapımcı düşünmez mi, ubisoft değilse düşünür ve fikrinden vazgeçer, kitapların ilk 5 tanesini okudum cadılar ve elfler dışında aklıma kadın karakter pek gelmiyor, diğer türlü bu evrende erkek karakter yapsan ne olur işte ordaki vahşi dünyada sırıtmaz herkes oynar...

• Geralt ile devam edeydik ya ben bıkmadım hâlâ 😥

• CRoSSBoNeSS C kullanıcısına yanıt

• doruhüso D kullanıcısına yanıt

Siyahi asyalı maskulen kadın..

• Şu oyun tekrar çıkmadan önce Witcher3 ü yeniden bitirmek farz oldu.

• umarım iyi olur bir an önce çıkarırlar bu oyunuda ilk witcher oyununun remake ine başlarlar.yeni witcher dan sonra remake yi yapacağız demişlerdi.

• ykrr kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen aynı zamanlı olarak geliştiriliyor
    Remakei cd projectten ayrılıp kendi stüdyolarını kuran kıdemli witcher 3 ekibine vermişlerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğrudur ama çıkışı witcher 4 den sonra olacak.çok bekleyeceğiz anlaşılan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.