Şimdi Ara

The Witcher 4’te Geralt’ın akıbeti belli oldu: Ana karakter olmayacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önce remake projesinin çıkmasını isterdim, 2025'te remake 2026'da witcher 4 olabilirdi,
  • En doğrusu kendi karakterimizi yaratmak olacaktır
  • Witcher 4 te yepyeni bir dünya yepyeni bir hikaye ve yepyeni karakterler oluşturulduğundan gelmesi bence çok daha uzun sürecek
    Witcher serilerinin arasındaki sürecin kısa olmasında birbirlerinin devamı olması ve yapılacak şeyin az çok belli olmasıydı
    Ama witcher remakete hersey belli yeniden senaryo yazmalarına gerek yok
    2026 gibi remake 2028 gibi witcher 4 diyorum ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 19 Ağustos 2024; 8:4:51 >
  • Geralt'ın nesini beğenmedinizde başka bir karakter koymayı düşündünüz. Oyunun grafiklerinin çok iyi olacağına şüphem yok. Fakat hikaye başka bir karakter üzerine işlenebilirmi ?

• bede öyle olmasını isterdim ama road map açıklamışlardı geçen aylarda. kendi söylemleri idi ilk yeni witcher a odaklanıyoruz sonra witcher remake ve yeni cyberpunk diye.

• Yeni bir hikaye, Geralt yan karakter ve eger hikaye serideki olaylardan sonra geçiyorsa Witcher 4 kadın ana karakter furyasina katilip Nimue'yi başrol yapabilir. Season of Storms'un sonu witcher3ten 100yil sonra Geralt Aretuzaya büyücü olmaya giden Nimue ile karsilasarak bitiyor. Yeni bir hikaye serisi Aretuzali bir büyücüyu yonettigimiz oyun ilginc olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.