Şimdi Ara

Söylenti: THQ'nun En Büyük Talibi Ubisoft (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Relic eğer Ubisoft'un alt stüdyosu olursa rezalet bir gelişme olur. İnşallah olmaz böyle bir şey.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ubi alır

• EA almasın da...
    Ubi Homefront 2'nin Türkçe olmasına engel olursa iyi olmaz ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

Relic eğer Ubisoft'un alt stüdyosu olursa rezalet bir gelişme olur. İnşallah olmaz böyle bir şey.

aklıma ilk relic geldi benim de, diğer serilerine ne olacağı umrumda değil. relic ve relic firmasının yaptığı oyunlara ne olacağı umrumda. bağımsız yollarına devam edebilseler keşke.
  • ubisoft alırsa homefront 2 türkçe hayal ve diğer oyunlar çöp olur..

• Relic'in strateji oyunlarında başlattığı devrimi sürdürmeye ve onunla rekabet etmeye çalışan tek firma Ubisoft idi. Ubisoft gerçekten yenilikçi strateji oyunları yapmaya çalıştı ancak hemen hiç bir başarıyı yakalayamadı. Relic ise gayet başarılı bir şekilde oyunları geliştirmeye devam ediyor. Bence Ubisoft'un Relic'i satın alması yenilikçi ve başarılı strateji oyunlarının artmasına vesile olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdemZen

Relic'in strateji oyunlarında başlattığı devrimi sürdürmeye ve onunla rekabet etmeye çalışan tek firma Ubisoft idi. Ubisoft gerçekten yenilikçi strateji oyunları yapmaya çalıştı ancak hemen hiç bir başarıyı yakalayamadı. Relic ise gayet başarılı bir şekilde oyunları geliştirmeye devam ediyor. Bence Ubisoft'un Relic'i satın alması yenilikçi ve başarılı strateji oyunlarının artmasına vesile olabilir.

Ubisoft'un da güzel strateji oyunları vardı aslında. World in Conflict, Anno serisi, R.U.S.E, hatta From Dust baya iyiydi. Relic'le ortak yaparlarsa daha iyi olur bence.

• Sanki diğerleri daha iyiymiş gibi Ubi'ye laf atmışlar.. Splinter Cell serisi, Ac serisi, Prince of Persia serisi, Far Cry, Ghost Recon serisi, Rainbow serisi, Might & Magic serisi, Brother in Arms vs vs.. Ki şu son jenerasyonda strateji oyunlarını her ne kadar tutmasada bu adamlar çıkardı. Önümüzdeki döneme ait oldukça ilgi çekici oyunları var.. İyi yada kötü Ubi oyunlarının bi karakteristiği bi duruşu bir kimliği var.. PC kullanıcılarının şu DRM zortt bilmem ne olayı yüzünden bi kuyruk acıları var adamlara boş boş laflar saydırmışlar. Birde hatırı sayılır bir AC serisini uzatma olayı var.(Her çıkışında torrent sitelerinin göz bebeği oluyor ama ne hikmetse) .. Kim alsın ? Ea mı ? Activision mı ? Valve yada Ubisoft bu işi kotararırsa kotarabilir .. Benimde gönlümden Valve geçmekte, ondan önce bir Bethesda var ama Bethesda'nın vizyonu ile THQ oyunlarının vizyonunun uyuşmayacağı görüşündeyim.. Devamında şu bir gerçek ki Ubisoft alırsa da üzülmeyeceğim.. Kesinlikle ama kesinlikle bir Ea yada Activision'dan iyidir ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 22 Aralık 2012; 18:34:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Sanki diğerleri daha iyiymiş gibi Ubi'ye laf atmışlar.. Splinter Cell serisi, Ac serisi, Prince of Persia serisi, Far Cry, Ghost Recon serisi, Rainbow serisi, Might & Magic serisi, Brother in Arms vs vs.. Ki şu son jenerasyonda strateji oyunlarını her ne kadar tutmasada bu adamlar çıkardı. Önümüzdeki döneme ait oldukça ilgi çekici oyunları var.. İyi yada kötü Ubi oyunlarının bi karakteristiği bi duruşu bir kimliği var.. PC kullanıcılarının şu DRM zortt bilmem ne olayı yüzünden bi kuyruk acıları var adamlara boş boş laflar saydırmışlar. Birde hatırı sayılır bir AC serisini uzatma olayı var.(Her çıkışında torrent sitelerinin göz bebeği oluyor ama ne hikmetse) .. Kim alsın ? Ea mı ? Activision mı ? Valve yada Ubisoft bu işi kotararırsa kotarabilir .. Benimde gönlümden Valve geçmekte, ondan önce bir Bethesda var ama Bethesda'nın vizyonu ile THQ oyunlarının vizyonunun uyuşmayacağı görüşündeyim.. Devamında şu bir gerçek ki Ubisoft alırsa da üzülmeyeceğim.. Kesinlikle ama kesinlikle bir Ea yada Activision'dan iyidir ..

Dediklerinin aynısını yukarıda belirmeye çalışdım ama bir arkadaş eksilemiş nedense... Ama biri artıladıki tekrar 0 a düştü sanırım. O eksileyen arkdaşıda davet ediyorum buraya... Benimde gönlümden Valve geçiyordu Ubiyi kötülüyorlar ama oyunlarınında toorentlerini bekliyorlar sabırsızlıkla! Madem beğenmiyorsunuz firmayı orjinal oyunlarınıda almayın o zaman. Yenilikçi ve diğer firmalara kıyasla daha iyi bir firma olan Ubi nin alması beni mutlu eder ancak Valve alırsa daha iyi olur. Ubisoft gelecekteki oyunların Türkçe olmasına engel olabilir.

• Ubisoftu eleştirenler çok tamam da oyunlarıyla ne kadar kral bir firma olduğunu belli ediyor. Bence çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: wictoRy

Ubisoftu eleştirenler çok tamam da oyunlarıyla ne kadar kral bir firma olduğunu belli ediyor. Bence çok iyi olur.

aynen. bence en iyi firma ubisoft. yani benim zevkime uygun oyun yapıyor. hele far cry 3 ile piyasaya damgasını vurdu. ubisoft'un mneresini eleştiriyorlar anlamıyorum. oyunları süper. pc'ye çıkarıyor daha ne istiyorsunuz. ben hiç duymadım zaten şu firma iyi dediklerini.

her firmaya bir bahane buluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Sanki diğerleri daha iyiymiş gibi Ubi'ye laf atmışlar.. Splinter Cell serisi, Ac serisi, Prince of Persia serisi, Far Cry, Ghost Recon serisi, Rainbow serisi, Might & Magic serisi, Brother in Arms vs vs.. Ki şu son jenerasyonda strateji oyunlarını her ne kadar tutmasada bu adamlar çıkardı. Önümüzdeki döneme ait oldukça ilgi çekici oyunları var.. İyi yada kötü Ubi oyunlarının bi karakteristiği bi duruşu bir kimliği var.. PC kullanıcılarının şu DRM zortt bilmem ne olayı yüzünden bi kuyruk acıları var adamlara boş boş laflar saydırmışlar. Birde hatırı sayılır bir AC serisini uzatma olayı var.(Her çıkışında torrent sitelerinin göz bebeği oluyor ama ne hikmetse) .. Kim alsın ? Ea mı ? Activision mı ? Valve yada Ubisoft bu işi kotararırsa kotarabilir .. Benimde gönlümden Valve geçmekte, ondan önce bir Bethesda var ama Bethesda'nın vizyonu ile THQ oyunlarının vizyonunun uyuşmayacağı görüşündeyim.. Devamında şu bir gerçek ki Ubisoft alırsa da üzülmeyeceğim.. Kesinlikle ama kesinlikle bir Ea yada Activision'dan iyidir ..

kesinlikle ubisoft kral. ben bu kadar söylüyorum...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.