Şimdi Ara

Söylentilere göre, yeni versiyon Switchlerin ve Lite'ın CFW'i yakında gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Team Xecuter'ın patchlenen Switchleri kırdığı ve yakın zamanda paylaşacağına dair söylentiler çıkmış ortaya.

https://gbatemp.net/threads/team-xecuter-solution-coming-soon-for-latest-switch-models.551125/

https://gbatemp.net/threads/more-info-regarding-switch-mariko-lite-mods-by-team-xecuter.551848/

Daha herhangi bir video veya resimli kanıt yok fakat bazı güvenilir sayılabilecek siteler pre-order bile açmış

Herhangi bir tarih belirtilmemesine rağmen okuduğum kadarıyla şahsi fikrim bu sene bitmeden çıkacağı yönünde. Lehim yapmaya gerek olmadığını çok kolay bir yükleme aşaması olduğunu belirtliyorlar fakat lehim uzun vade de daha iyi olacak deniliyor bu kısmı ben de merak ediyorum.

edit: düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fringe_ -- 22 Kasım 2019; 14:36:59 >

• bu tur gruplar zaten internete acmadan once bu cihazlari ilkin kendileri icin kiriyorlar sonra da yaris basliyor ama bu gruplar arasinda buyuk rekabetler oldugu icin ya da satislari arttirmak icin dedikodu olarakta bilincli bu haberler yayilabiliyor..ps3 icin ayni haberler ciktiktan sonra insanlar 5 yil beklemisti..ha bu haberler buyuk ihtimal gercek switch in onceki modellerine yapan lite a da kolayca yapar ancak bekle gor taktigi uygulanmali.bir ihtimal de su bu gruplar bu isleri babalari nin hatrina yapmiyor amaclari talep toplamak.satislari arttirip potansiyel musterileri de boylece arttirmak satilan her switch 50 krs a mal olan bazi parcalarin 100 tl ye satilmasi en az tabii...demek...yaramaz korsanciklarda bu bekleyen potansiyel musteriler sayesinde dunya nin cesitli tatil beldelerinde bu isi eger basarirlarsa paraciklarinizi tangali bikinili kizlarla afiyetle yiyecekler..yani once bekleyin gorun dedikoduyla olmaz.
    dun nejat uygur un aman ozal duymasin oyununu bilmem kacinci kere tekraren izledim.bu duruma uygun soyle bir espri var.
    siyasetci gelir vaatlerine baslar...sivasa deniz getireceeem sivasa deniz getireceeem...herkes mayo alip bekler kimsenin geldigi yok.

Media Make Yerli Filmyoutube
    Aman Özal Duymasın Tiyatro ( Nejat Uygur )
    https://www.youtube.com/watch?v=aIlF038k1v4

gelsin de oyle....izlemeyen izlesin bu arada siddetle tavsiye.
    dere gorunmeden paca sivanmaz..

500 tl ye tavsancik oyunu satan amcalara duyurulur.
    bir de ikinci el switch ilanlarinda su var.
    selamlar arkadaslar..benim switch kirilmayan model ama internette bomba gibi bir haber var bunlarda yakinda patlayacakmis ama bomba nin fitili cok uzunmus ne zaman patlayacagi belli degilmis.

bu oyunlari yuksek fiyata satmak ne kadar iyi degilse bu olaylarda degil..bir switch karti nin maliyeti ne kadar...tabii ki bu oyunlar milyonlarca dolar harcanarak yapiliyor ama 1 milyon kopya yapip 500 e satacagina o da cok ama 4 milyon kopya yap 125 e sat..yok....e uyaniklara da ..yani hirsizlara da koz oluyor tabii..birini zorla alip tum dunyaya zorla opturmek gibi.
    her ne kadar ureticiler fiyatlariyla bunlara canak tutsa da olay hic te iyi degil.
    internet ile birlikte gunah olan her sey normal sayilmaya baslandi..destek gormedikleri icin arkadaslari suclayamayiz ancak olay resmen su...evet yakin bir tarihte A bankasi soyulmustu yakinda B bankasida soyulacakmis gidip birer avuc alalim.hirsizlara daha da cok para verelim onlari yanaklarindan opup hocam emeginize saglik diyelim..bu sebeple burasi onemli manevi ve dini ogeler hayatidir cok uzaklasmamak gerekir..bir cok celiski evet..haberlerde su yaziyordu..oyun sektoru 300 milyar dolari asti korsana ragmen kazanc acaip bunu gecelim korsan adaleti sagliyor diyen bile cikar cunku bu paranin 3 te birine 2 milyar ac doyurulur dunya da ac kalmaz..dunyada actan cok acgozlu var sukreden sifir..bedava indirilen uygulama sektoru 450 milyar dolarmis..e ben bes kurus vermiyorum bunlara diyeceksiniz...reklam deseler ben internet pop up larinda gordugum hic bir seyi gidip satin almadim birileri cok buyuk haksiz kazanclar elde ediyor birileri cok ac kim hirsiz kim masum belli degil..asil sebep su...neyse ki...ureticiler de uyanik korsanlar da uyanik musteriler de uyanik..devir internet devri....HERKES UYANİK..gucu yeten yetene..ne kadar koparsak kar dunyasina hos geldiniz....aman dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 22 Kasım 2019; 19:7:58 >

• Valla gelsin oyunlar çok pahalı yaw.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.