|
Söyleyecek yalanın kalmadı TurkNet! (3. sayfa)
-
-
Merhaba, altyapınız 100 Mbps'e kadar VDSL hizmetini destekliyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturmanız durumunda güncelleme yapılacaktır. -
Helal olsun, hakkinizi aramis ve istediginizi elde etmissiniz. Alakam olmamasina ragmen, bazi cevaplari okurken ben sinirlendim. Sacmalayanlara cevap vermenize bile gerek yok bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turknetin whatsapp hattı mı var?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: QUINRY
turknetin whatsapp hattı mı var?
35 mbps kullanıyorum ama hattım 75 mbps destekliyormuş . Şimdi aynı paraya 75 mi alacağım başvurunca anlamadım o kısmı -
Merhaba, 50,75 ve 100 Mbps'e kadar paketlerimiz ekstra paketine dahildir. Bu paketlerimizin fiyatı 98 TL'dir. Yalın hizmet almanız durumunda ise 95 TL olacaktır. -
benim ulaşabilirlik hızım 120mbitti 40mbite düşürdüler, ulaşabilirliği de 51mbit yapmışlar soran olursa alt yapınız bu kadar destekliyor desinler diye, hiç iyi zaman da değiliz hayırlısı. -
Merhaba, yapılan çalışmalar sonrasında hat değerleriniz 80 Mbps ile buluşuyor. -
Uzun uğraşlar sonucu, 2 haftalık sürenin sonunda DSLAM kilidimi kaldırttım. Ümit Önal beye kadar mail ilettim bunun için. Şu an 99998Mbps olarak ayarlanmış durumda Download değerim. Fakat bu sefer de 8 olan Upload değerim 4 olarak güncellendi. Gerçekten inanılmaz bir hizmet anlayışınız var. @TurkNetDestek
-
Merhaba, upload hızınızın kontrol edilmesi için bilgi verdim. Kontrolünü tamamladıktan sonra teknik ekibimiz size dönüş sağlayacak. -
Attığım son PM'i kontrol eder misiniz rica etsem? Teşekkürler. @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poybot -- 21 Kasım 2020; 15:19:17 > -
Konu turknet ile alakalı ama ben de benzer bir sorun yaşıyorum. TBTNet'e geçiş yaptım. Pratikte alacağım hız 134 mbit, ben de dedim ki 100 mbit'e kadar olan pakete geçeyim. Aaaaa ne hikmetse modem arabiriminde tanımlanan hız 88064
İşin daha da komiği tanımlanan bu hızdan, mükemmel hat değerlerinden ve dibimdeki ankastre dolabından (camdan bakınca görebiliyorum. Karşı kaldırımda. Aramız 15 metre.) alabildiğim max hız 34 mbit. Kablolu kablosuz hepsini denedim sonuç yok. 34 mbit'in üzerine çıkmıyor.
Bulunduğum ilçe merkeze 95 km ve türk telekom bürosunu kapatmışlar, Tekirdağ'dan teknisyen geliyor filan. Bakalım nasıl çözeceğiz. Değerler de şunlar:
Signal Attenuation : 18
Snr Margin : 206
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 27 Aralık 2020; 15:11:6 >
-
Benim hız kilidim kaldırıldı mı bakar mısınız? Fast Path Modu(ping düşürme) aktifti kontrol edebilir misiniz?
Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X