Soyuldum ama hiç kimseyi suclamıyorum sadece kendimi sucluyorum cunki tektık programı denen lanet seyi kullandım ama su aklıma takıldı 1.ben sadece 1.468 ve 1.470 patch de kullandım 2.1470 patch de sadece 1 hafta kullandım ve 3 hafta boyunca hiç bir sey olmadı neden simdi oldu onu anlamadım
Artık bu dakikadan sonra yapacagım 2 sey var Ya bu oyunu tamamen bırakcam Ya da yeni bir char kasmaya baslayacam
Ayrıca oyuna baslarsam Logos dan baslamayı dusunuyorum
Arkadaslar siz siz olun kesinlikle tektık programı,koxp vs gibi illegal programlar kullanmayın allaha sukur bugune kadar koxp kullanmamısım ama tek sucum tektık kullanmak sanki tektık programlarıda cok ise yarıyo....
Saygılarımla
HAta senin
gecmis olsun
quote:
Orjinalden alıntı: ByimmortaL
HAta senin
+1
neden mi 3 hafta sorna soyuldu cünkü adamlar akıllı senı soymuyorlar sen kospu ona buna tavsiye ediyorsun kops kullanlar çoğalıyo 1468 de kullananlar şimdi soyulmaya başlayacak bak görüsürüz
haklısınız Suanda Logos da yeni char actım Karus Warrior Nick:HeroSmart yardım eden olursa cok makbule gecer
GEÇMİŞ OLSUN
geçmiş olsun
Az once DreamFersT bana 10m gonderdi cok saol sun
geçmiş olsun ama hata sende !!
hata sende ama geçmiş olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme