Şimdi Ara

SOYULDUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarımda virüs yok, evden başka bir yerde girmem. Sitedeki açık olaylarından dolayı şifremi değiştirmedimde. Karakterimi satıyordum zaten, oyuna girdim küsüratlara kadar herşeyi almışlar. Şok oldum ağladım ağlıcam şuan çok emek vardı. 1000 liraya yakın zararım var. Nasıl oldu nasıl bitti hiç anlamadım herşey uçmuş gitmiş. Karakteri çıplak gördüğümde entera basamadım çok kötü oldum ya. Bunu yapanlar nasıl hesap verecek çok merak ediyorum. Allah emek hırsızlarının bin belasını versin ntt game'inde bin belasını versin.

• geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

geçmiş olsun
    Ticket falan hikaye. Bi soğuk su iç.
  • Arkadaslar calar genellikle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monterrey

Arkadaslar calar genellikle :)
    geçmiş olsun. son zamanlarda edanada da kim satış konusu açsa 4-5 güne soyuluyor. bu işte bir iş var. diğer forumdaki ilanları takip edip sen misin satış yapan diye charlarımı hackliyorlar. bu kdr tesadüf olmaz.
  • Keske şifrenizi değiştirseydiniz önceki şifreler hep hackerlarin elindeydi cunku..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Keske şifrenizi değiştirseydiniz önceki şifreler hep hackerlarin elindeydi cunku..
    geçmiş olsun bu durumlar beni çok üzüyor gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

geçmiş olsun bu durumlar beni çok üzüyor gerçekten

Alıntıları Göster
    o paraya da çok ihtiyacım vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monivizyon

o paraya da çok ihtiyacım vardı.

Alıntıları Göster
    Demek bu kadar usta oldular be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlaughTeR `

Demek bu kadar usta oldular be.

Alıntıları Göster
    hocam itemleri tl ile mi almıştınız ?

eğer emeğiniz ise büyük geçmiş olsun. oyun zaten oynancak gibi değil bırakmanıza vesile olmuş,

eğer tl ile aldıysanız çok iyi olmuş. inşallah 2000 tl daha yatırırsın ertesi gününe onu da soyarlar. memlekette enayi bol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whimsical

eğer emeğiniz ise büyük geçmiş olsun. oyun zaten oynancak gibi değil bırakmanıza vesile olmuş,

eğer tl ile aldıysanız çok iyi olmuş. inşallah 2000 tl daha yatırırsın ertesi gününe onu da soyarlar. memlekette enayi bol

Nasıl aldığımın bir önemi yok iki türlü de emek var sonuçta. Sexyko indirdim onu oynuyorum. Aynısı.
  • 7 senedir ko oynuyorum.
    laptopda anti virüs programı yok.3 yıldır format bile atmadım.100 tane private servere girdim, exelerinde virüs var olduğunu bildiğim halde charda 300tllik item var hiç soyulmadım hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zmax -- 13 Aralık 2012; 16:12:46 >
  • quote:

quote:

Nasıl aldığımın bir önemi yok iki türlü de emek var sonuçta. Sexyko indirdim onu oynuyorum. Aynısı.

tabi anan baban o parayı kazanırken bunları dese hadi bi nebze doğru diyecem.

emek varmış

iyi olmuş hocam soyanın eline sağlık, umarım daha çok paran gider

• quote:

quote:

quote:

emek varmış

ben baba parası yemiyorum bu bir ikincisi oyuna premium disinda para yatirmadim. senden baska enayi yok zaten memlekette. hadi yoluna lütfen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

emek varmış

ben baba parası yemiyorum bu bir ikincisi oyuna premium disinda para yatirmadim. senden baska enayi yok zaten memlekette. hadi yoluna lütfen.

Alıntıları Göster
    Gerçek parayla almış yada almamış kimeneki. Sonuçta arkadaşın emeği itemi vs çalınmış. Siz tutmuş yok tl yok bilmemne gerek yok bu tür şeylere ne olursa olsun insan üzülür. Yapacak bişey yok ticket atıp şansını dene bi istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

7 senedir ko oynuyorum.
    laptopda anti virüs programı yok.3 yıldır format bile atmadım.100 tane private servere girdim, exelerinde virüs var olduğunu bildiğim halde charda 300tllik item var hiç soyulmadım hala

aynı ben ama bi kere soyuldum oda kafede açtım evde hiç soyulmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

7 senedir ko oynuyorum.

aynı ben ama bi kere soyuldum oda kafede açtım evde hiç soyulmadım.

Alıntıları Göster
    hayırlısı olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96B6D01A8

hayırlısı olmuş.

Alıntıları Göster
    Son zamanlarda hiç durduk yere trade aldın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

Son zamanlarda hiç durduk yere trade aldın mı?

Trade Hack falan kaldı mi ya?
  • olur öyleee
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.