Şimdi Ara

Soyuldum Lutfen YARDIMM ( YARDIM OLURSA OLYMPIA DA IRON IMPACKT VERCEM) ROLLBACK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün akşam saatlerinde pazarda dolaşıyordum ds alıcaktım.Kingofknight sitesine girdim.
    İtemlerin fiyatlarını araştırdım.Sonra sabah bi girdim.Lugias hanguk ds yok chitin 7 set almış bide.Rollback diye birşey duydum bana bir ticket örneği verirseniz ve Rollback başarılı olursa söz veriyorum.iron impackt 7 vericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinqOmB -- 25 Ocak 2009; 21:05:31 >

• arkadasım bu konularda ANTOR arkadaşımızdan yardım istemelisin
  • aga itemleri ne zmn aldinn bi sole ona gore cevap veririm eyer dun aksam item aldiysan birdi dun aksam rollback geldiyse aldinnitem gider ancak para adamda kalır kingofknight la ilgili hiçbir sorun yok ben cok bakıorum olmpiadaki clanlara ismine bakiorum clanin yaziorum cıkıo her neyse geçde kingofknightla ilgili bir sorun olamaz ortak fln varmi eyer kafede oynadıysan seref...... arkadas zaneettin o ...ler şifreyi yazarken bakmis olabilirler yada kafede yada evde isen kafede isen pclerde keyloger olabilir bi tarat evdede keyloger olabilir keylogeri biliosndur umarim ama yine bir anlatayim

keyloger=
    keyloger hangi dosyanin içinde ise diyelim knightin içinde sen oyuna giriş yaptinn anda şifre ve ıd adama gidior çar soyuluor pcni yada girdiin pcyi tarat benim asas soyuldu gb alcaktim dvm etcektim keyloger hafızasında bı şifreleri depoluyo ve o soyulan cara gb cekmeni onermiorm
  • dün akşam saat 10 gibi çıktım oyundan.Bugün 11 de bi girdim puff uçmuş itemler.Ticket atmaya çalışıyorum .Payment info diyer ödeme bilgisi ne yazcam oraya ?
  • onu bilemiyorum ama bu seçenekler baska turlu olamaz yoksa benim çar coktan soyulduydu
  • beyler ticket attım statius e closed diyor ? yani reddedilmi demek ?
  • UP UP UP UP U
  • kingofknight a girdiğin sürece daha çok soyulursun
  • Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.Sanırım itemlar kilitli değildi.Her neyse olan olmuş.Ticket atacaksın fakat pek olumlu bir sonuç beklememeni tavsiye ederim çünkü K2 herkesi kendi charından sorumlu tutuyor.Nedeni ise pekala sende itemlarını birisine verip soyuldum diyebilirsin.Bu yüzden sana yardımcı olamayız diyeceklerdir.Kimlerin ne itemları gitti fakat bu konuda pek yardımcı olmuyorlar malesef.Ama tabi yinede şansını dene umarım itemlarını alırsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: collossus

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.Sanırım itemlar kilitli değildi.Her neyse olan olmuş.Ticket atacaksın fakat pek olumlu bir sonuç beklememeni tavsiye ederim çünkü K2 herkesi kendi charından sorumlu tutuyor.Nedeni ise pekala sende itemlarını birisine verip soyuldum diyebilirsin.Bu yüzden sana yardımcı olamayız diyeceklerdir.Kimlerin ne itemları gitti fakat bu konuda pek yardımcı olmuyorlar malesef.Ama tabi yinede şansını dene umarım itemlarını alırsın..

hm.. kardeş ben yine ticket attım bekliyorum :S yha sadece benim charıma rollback yapsalar
  • upupup yardım plsssssssssssss
  • BİDE ROLLBACK NEDİR NASIL YAPILIR AŞAMLARI NEDİR VE BENIM CHARA ROLLBACK OLMA İHTİMALİ YÜZDE KAÇTIR ACİL CVP :S
  • Beyler statius Open Mavi yazıyordu açık mavi olmuş bu nedemek ?

Work In Progress Ticket has been assigned to a technician and is in process.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.