Şimdi Ara

SOYULDUM ŞİFRE NASIL DEĞİŞİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SOYULDUM ŞİFRE DEĞİŞTİREMİYORUM ADAMLAR YATIRIP DURUYOR BENİ TİKET ATINCA NE YAZMAM LAZIM YARDIMCI OLUN SAOLUN ŞİMDİDEN

• ust konu olarak yazılmıs yazılar war ama pek işe yaradıgı soylenemez yazılar dogru olabılır ama k2 anlamak ıstemıo ben de soyuldum şifre mı deiştirmek için baska acc dan tıcket atıom adam lar tutturdu illa kendı acc dan at dıe hack lendım dıom baskaları benım acc ıle logın oluo dıom anlamıolar bıde gold pre war
  • bu aralar sifre değişmior güzel kardesim üste buna özel topicte açmıslar lütfen biraz forumu okuyun sonra topic açın...
  • sen yazıları okursan ii olcak ust konu olarak war yazmısım bılmıom anlayabılıomusun =? bıde "tıcket" yazmısız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bılemezsın -- 7 Nisan 2007; 23:31:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ardıç2007

ARKADAŞLAR SOYULDUM ŞİFRE DEĞİŞTİREMİYORUM ADAMLAR YATIRIP DURUYOR BENİ TİKET ATINCA NE YAZMAM LAZIM YARDIMCI OLUN SAOLUN ŞİMDİDEN

gecmis olsun koxp kullanmasaydin
  • devam edim hilal adamın koxp 'unu kullanmaya bide onunla ilgili içinde bulduğum trojeni ispatlı resimli topic acmıstım
    herkes yok hilaladam yapmaz ole sey demiştiniz amam şimdi dökülüyosunuz yavaş yavaş sizede sıra gelecek
  • Abi ne alaka yaaaaaaaaaaaa Soyuldum diyom adama bana koxp diyo saçma saçma cvp yazmayın plz
  • kardeslerım bız koxper ız ardıc2007 benım kankam ama bız amele deılız oyuna gunde 500.000 lıra weremıcek kadar pinti de deılız oyuna gunde 500.000 lıra koxp a da 300.000lıra werıoz ama bazıları ne bıleyım kendılerını bısıler sanıolar yok koxp kullanma bılmem ne SANANE kardesım yardımın dokun mıcaksa sana zahmet SUS ok??? burası ne yerı bılgı paylasım deılmı bı sorunumuz war yardım ıstıoz koxp kullanmak ısteyen warsa paralı koxp tabı pm den yazsın en yenı koxp un sıtesını wereyım banlanmak imkansız otesı gm onlıne oldugu an char marodona gıdıo yardım edebılecek warsa cwp yazsın dıerlerı kaideye alınmıcaktır konusmus olmak için yazmayın pls
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.