Şimdi Ara

soyuldumm çok büyük item kaybı var:( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçmiş olsun ne dıem bende char verırdım ama bu foruma 1 hafta oynansın dıe char verdım 62 ken gırdıımde 50 dı ondan artık kımsee vermem char fılan
  • geçmiş olsun
  • charının soyulmamıs ve soyulmus hallerinin ss sini yollasan daa inandırıcı olur
  • geçmiş olsun
  • isteyen inansın isteyen inanmasın herşeyimi sattım ve 1 hb aldım taKILAR WP VARDI +1,_ herşey vardı zart zurtlar daha konuşmuyorum sizin charınızda soyulurda inşallah görürsünüz o zaman anlarsınız beni suan elimde ss yok soyulan charı arka verdim isterseniz veriyim ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_geri_dondu_78 -- 26 Haziran 2007; 12:16:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Yalanları bırakın artık.

Şunu belirtmeye çalışıyor. Bak benim ne güzel itemlerim war char wericek olursanız onu da bu şekilde dizerim . Hikaye yani kısacası..

Bana O kendi charından bi tane SS goster ben forumu bırakıcam . Bu kadar büyük konuşuyorum. Ama gosteremessen de sen bırakıcaksın...!

quote:

Orjinalden alıntı: efsane_geri_dondu_78

isteyen inansın isteyen inanmasın herşeyimi sattım ve 1 hb aldım taKILAR WP VARDI +1,_ herşey vardı zart zurtlar daha konuşmuyorum sizin charınızda soyulurda inşallah görürsünüz o zaman anlarsınız beni suan elimde ss yok soyulan charı arka verdim isterseniz veriyim ss

Sözün Bitti Yer.. Daha fazla konuşmaya gerek yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Yalanları bırakın artık.

Şunu belirtmeye çalışıyor. Bak benim ne güzel itemlerim war char wericek olursanız onu da bu şekilde dizerim . Hikaye yani kısacası..

Bana O kendi charından bi tane SS goster ben forumu bırakıcam . Bu kadar büyük konuşuyorum. Ama gosteremessen de sen bırakıcaksın...!

Soyuldum dersin geçmiş olsun derlerde, Soyulan kişi item ister , char istemez benim bildiğim.
  • beremusta 58lvl İTEMLİ yalnız soyarsan hiç alma çünkü itemler ortalama(goblin 3rd var)bir tanede 44lvl var
    44lvl linin ss:
     soyuldumm çok büyük item kaybı var:(

msn: siber_falcon@hotmail.com
  • geçmiş olsun çok büyük kayıpmış gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreaKs

geçmiş olsun darısı başıma

hönk??
  • quote:

Orjinalden alıntı: R.Sambora

48 gb parayı nasıl caldırdın ayıptır sorması
    42 gb oluyo toplam banka ve adamın üzerinde
    ha ?
    hiç inandırıcı gelmedide bana

BencedeGünahını almayalım ama inandırıcı gelmedi
  • gunah almamakla ılgisi yok no ss no guven soyulmadan once 1 ss bıle cekmedınmi charın ben ınanmadımm ve ınanılcak gibi dil 48 gb dıor sora cevrııor :D 5gb 20 felan sılver dıe ben ınanmadım nese yorumum bu...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.