ya vallaha yaptıgınız ayıp adamın charı soyulmus yok inandırıcı gelmedi yok char almak icin yapıyon yok 48 gb nası olcak 1 charda
bu kadar da yapmayın yazık adam zaten uzgun gecmıs olsun kardes
bi ss yolla bakalım o zaman üstelik +9 str hiç bişeye yaramaz elinde +7 hb olduktan sonra üstün hp li olması lağzım
quote:
Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD
bi ss yolla bakalım o zaman üstelik +9 str hiç bişeye yaramaz elinde +7 hb olduktan sonra üstün hp li olması lağzım
€v€t ßir SS istiyoruz..
Yalancı...48GB SI OLAN ADAM NIYE STR 9 SETLE DOLAŞSIN.
geçmiş olsun
ne kadar iftiracısınız ya adam belki iyi item dusurdu anca yaptı 48 gb parayı harcamak istemedi bu forumda oluyor ne warsa zaten azıcık dusunun adamın işi gücü yok yalan mı atacak ? gecmiş olsun arkadasım takma sen bunlara
Geçmiş Olsun
geçmiş olsun kardeş
BENCE SALLIYOR... ADAMA BAKSANA 60+ CHAR İSTİYOR MSN'DEN
+60 char kımse sana wermez
+7 h.b li +9 paper setli bi adam bu itemleri gold presiz yapamaz
Ve o ıtemlerın degeri ve charın 300-400 ytl.
aLıverseydin gold Premıum 1 aylık kıtleseydın o guzeL itemlerini.
Kesin sallıo çar dilenio arkadaş
quote:
Orjinalden alıntı: upasaoglu
Kesin sallıo çar dilenio arkadaş
cıdden koy bı charının ss sını yok demede bu arada şifreyıdemı deıştırdıler char ıstıosunn
quote:
Orjinalden alıntı: efsane_geri_dondu_78
bende sonunda soyuldum giden itemlerim şunlar dd 24 kalkan +9 paper (str) set +7 hell braker +9 str takı set 48 gb para hepsinide ben yemek yerken soydularrr toplam 40 dk sürmedi soymaları
emeklerime yazık olduuu
bu arada bana +60 bir char vercek olursa msn adresim şu alperaytac_782@hotmail.com lütfen server fark etmez yeniden kasmak biraz uzun sürer ben sadece lwl yerine item kasarım
bu arada bana +60 bir char vercek olursa msn adresim şu alperaytac_782@hotmail.com lütfen server fark etmez yeniden kasmak biraz uzun sürer ben sadece lwl yerine item kasarım
Yorumsuz . . .
Geçmiş Olsun Ama banada fazla İNandırıcı Gelmedi
G.O BANADA FAZLA İNANDIRICI GELMEDİ AMA HERNEYSE
1. İnandırıcı gelmediyse yorum yapmayın daha iyi. 2. Adam size inandırmaya çalışmıyor. 3. Önyargılı değilim yanlış anlaşımasın
Geçmiş olsun...
Yalanları bırakın artık.
Şunu belirtmeye çalışıyor. Bak benim ne güzel itemlerim war char wericek olursanız onu da bu şekilde dizerim . Hikaye yani kısacası..
Bana O kendi charından bi tane SS goster ben forumu bırakıcam . Bu kadar büyük konuşuyorum. Ama gosteremessen de sen bırakıcaksın...!