Şimdi Ara

'SÖZ' - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
2
Favori
14.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 saat dizi mi olur yahu,bu Türk dizilerine nasıl dayanıyorsunuz anlam veremiyorum.
  • gerçekten ben de dayanamadım söz 'e bakıyordum kız patlamada öldü yüzünde hafif bir siyahlık vardı elbiseleri bile parçalanmamamıştı pes deyip isimsizlere geçtim adam kızı rehin alan teröristi vurdu sonra klasik kız erkek bakışma sahnesi geldi o hengamede .pöf deyip çılgın ikiliyi seyrettim.tabi seven sever biz karışmayız.ama kardeşim bırakın şu klişeleri artık .
  • Sansürsüz ilk bölüm:
  • İkinci bölüm fragmanı:

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

2 saat dizi mi olur yahu,bu Türk dizilerine nasıl dayanıyorsunuz anlam veremiyorum.

Şahsen ben hicbir diziyi yayınlandığı gün tvden izlemiyorum internetten atlayarak izliyorum gereksiz diyaloglar ve bakışmalar vakit kaybı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim çok sağlamdı .. Özellikle konuk oyuncu Su Kutluya hayran kaldım. Konuk oyuncu olsada iyi iş cıkardı. Bunun dısında tüm oyuncularımızda süperdi teşekkürler tüm ekip :)
  • İdare eder,

Ayrıca askerler paso şehit olmayı nasip et felan diyor saçma orası hemde aşırı saçma.Özel kuvvet askeri ölmek veya öldürmek için eğitilmez hayatta kalmak için eğitilir.

Burası aşırı saçma ve komik geldi bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 6 Nisan 2017; 23:7:0 >
  • Şehit ailesi olsam etkilenirmiyim diye empati yaptım olmadı umarım bu tarz diziler onları rahatsız etmiyordur

• L@STREVENGE L kullanıcısına yanıt
    Müziklere tahammül edemeyen bir ben miyim diye düşünüyordum. Tek değil mişim. Harbi müzikler çok kötü. İzlerken kulağımı tırmaladı.

Bu müzikler nasıl onaylandı dediğin gibi gerçekten hayret.

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

İdare eder,

Ayrıca askerler paso şehit olmayı nasip et felan diyor saçma orası hemde aşırı saçma.Özel kuvvet askeri ölmek veya öldürmek için eğitilmez hayatta kalmak için eğitilir.

Burası aşırı saçma ve komik geldi bana..

Aynen hocam aşırı abartılı

• Bu fotoğraf efsane

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

İkinci bölüm fragmanı:

-Sarı komutan bu gece ölecek

-Pardon kuzenim yazmış.

• tolga sarıtaşı görünce ergen dizisi sandım. güzel duruyor bayağı. bi ara bakıcam
  • 2. bölümüyle daha başarılı olmuş. Aynı zamanda çıkan benzer temalı diziler arasında önde geliyor bana göre.
  • su basrol kızın sahneleri atladım, idare eder. bir kaç bölüm daha şans verilir
  • İkinci bölüm AB'de 3, Total'de ise 4. olmuş.
    Bu arada dizi beni pek sarmadı. Başrol oğlana (Tolga) ve ona ayarlanmaya çalışılan kıza hiç ısınamadım. Tolga'da oyunculuk var ama yapı olarak role gitmiyor, o doktor kızda ise hiç oyunculuk yok. Türk dizi sektöründe tutar, ilerler ama benim karşısına geçip izleyeceğim bir dizi olmayacak gibi.
  • O doktor kzın diziden ölerek çıkması gerek ayrıca mekan olarak daha iyi yerler gerek dağ taş iyi olur ayrıca bazı bölümlerin suriyede çekilmesi gerek gidip albab çeksinler işte diziyi

• Bunu tsk destekliyor diyorlar. algı dizisi mi bu da trt dizileri gibi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsimsizler buna 10 çeker

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.