Şimdi Ara

Söz Ve sonrası (nişan arefesi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pippi

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi yorum yaparım ama baldız gelir yine hatta çağırayım gel bakim baldan tatlı baldızım ne diyosun bu işe

Sen de yorumunu yapsaydın ne diyecektin kim bilir

yahu bu sosyal paylaşım siteleri nasıl bir tehlike böyle.
    Konu sahibi yapman gereken tek şey karşına alıp ciddi bir şekilde konuşmak. Sonu evliliğe giden bir ilişkide böyle sorunların yaşanması çok kötü.

doktordan fırçayi yedik yine

konu Sahibi arkadaş evlenme bekar kal temiz

Yaz yaz ben ss alıyorum

geldi yine

Baltalama konuyu

nişan çok saçma baskılara dayanamadığımdan kabul ettim ama evlilik formalite

Söz, nişan gerekli olmayabilir ama "ilişkinin ismini koymak" olarak görülüyor
    Evlilik mi formalite

10 yıllık ilişkimi ben onaylamışım sevdiğim onaylamış devlet 2 kağıt parçasıyla onaylasa ne onaylamasa ne onlara mı kalmış

Evliliğin anlamını devlet onayı olarak görüyorsan evlenme zaten

bu yazida atlatirsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DGSMAN D kullanıcısına yanıt
    KİMSE UYARMAMIŞ : AREFE DEĞİL ARİFE!

• quote:

Orijinalden alıntı: DGSMAN

Arkadaşlar çok sıkıldım. :( kız arkadaşım ile farklı şehirlerdeyiz ama aynı memleketten ben memur olduğum için farklı şehirdeyim. Ağustos ayında söz yaptık ailecek herkes biliyo yani. Ben face kullanmıyorum o kulanıyor arada bi bende onun facesine girip bakardım video falan izler çıkardım. En son girdiğimde bi baktım ilişki durumunu kaldırmıştım. Dedim nie kaldırdın babamı face ekledim o yüzden kaldırdım. Dedim ne alaka gizli saklı bişey mi yapıyoruz sanki baban beni bilmiyor. Dedim düzelt eski haline getir onu. İnada bindirdi sanki düzeltmicem diyor. ısrar etme diyor. Bende sinirlendim dedim bundan sonra ne face girerim ne bakarım ne yaparsan yap. 4 gün oldu aramıyoruz birbirimizi sinirlerim bozuluyo geriliyorum. çok canım sıkılıyor.

hocam bu sana bi işaret.nişan olmadıysa uzatabildigin kadar uzat.kızı tanımaya calış.bakalım ne ayak?boyle baştan yapmiycam etmiycem diyorsa ohoooo hic girme bu işe.soz yuzugunu ver gitsin.kafan rahat eder en azından.bu tip inatcı ters kızlarla ugrasılmaz.evliliginde cok mutsuz olursun.her konusmanızda tartışma kavga cıkar.

dedigim gibi nişan olmadıysa kızı tanımaya calış.bide arama.bakalım o seni ariycakmi?ararsa zaten pişmandır.aramazsa zaten bu iş bitmiştir yazık etme kendine.gonder yuzugunu gitsin.memursun sana kızmı yok.herkes memur damat ariyor .

• gerçeği gör ve bir anda sözü at
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

Ulan internete yazsa ne olur yazmasa ne olur? Evlenmeyin mümkünse

o da öyle düşünüyor işte yazsa ne olur ki? ama yok erkek arkadaşları orada nişanlı görürse şimdi yazmazlar hanım kıza yalnız hisseder olmaz yani...

tam olarak bu ışte kızın niyetide bu olabilir önce bir ilişki durumu yaptı baktıi kimse yazmıyor sonra değiştirdi kızlar ilgi istiyo bu bir gerçek temel sebep bu olabilir diye düşünüyorum bencede akıllanmasi gerek ayrılıktan falan bahset söz durumunda öyle söz atmak kolay değil bence kabul etmicek ve düzelicektir birde kendinden itme kızı tamam bir kaç gün sert davrandın ama sonra güzel şeyler söyleki kıymetin artsın

• Eğer bir ilişkide mesafeler uzayıp,uzaklık durumu varsa asıl çiftlerin karankteri o zaman belli olur.Al işte değerlendirmeyi sen yap,sen uzaktasın artık başka adaylarmı arıyor bilinmez.
  • quote:

Arkadaşlar çok sıkıldım. :( kız arkadaşım ile farklı şehirlerdeyiz ama aynı memleketten ben memur olduğum için farklı şehirdeyim. Ağustos ayında söz yaptık ailecek herkes biliyo yani. Ben face kullanmıyorum o kulanıyor arada bi bende onun facesine girip bakardım video falan izler çıkardım. En son girdiğimde bi baktım ilişki durumunu kaldırmıştım. Dedim nie kaldırdın babamı face ekledim o yüzden kaldırdım. Dedim ne alaka gizli saklı bişey mi yapıyoruz sanki baban beni bilmiyor. Dedim düzelt eski haline getir onu. İnada bindirdi sanki düzeltmicem diyor. ısrar etme diyor. Bende sinirlendim dedim bundan sonra ne face girerim ne bakarım ne yaparsan yap. 4 gün oldu aramıyoruz birbirimizi sinirlerim bozuluyo geriliyorum. çok canım sıkılıyor.

Boynuzu yiyorsun kimse kimseyi kandirmasin. Sozlu olmaniz bisey değiştirmez. Kiz apacik baskalariyla suanda. Nefret ediyorum boyle kizlardan. Sozu at hemen. O kıza guven olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: brcubrcu

quote:

quote:

o da öyle düşünüyor işte yazsa ne olur ki? ama yok erkek arkadaşları orada nişanlı görürse şimdi yazmazlar hanım kıza yalnız hisseder olmaz yani...

tam olarak bu ışte kızın niyetide bu olabilir önce bir ilişki durumu yaptı baktıi kimse yazmıyor sonra değiştirdi kızlar ilgi istiyo bu bir gerçek temel sebep bu olabilir diye düşünüyorum bencede akıllanmasi gerek ayrılıktan falan bahset söz durumunda öyle söz atmak kolay değil bence kabul etmicek ve düzelicektir birde kendinden itme kızı tamam bir kaç gün sert davrandın ama sonra güzel şeyler söyleki kıymetin artsın

Lan kiz aldatiyor adami sende hemcinsini koruyorsun yaziklar olsun.

Gozlerinizi acin kizlar şeytandır.

• Kızlar face ve beğeni alma olayını evliliklerinden, sevgilerinden daha önemli görürler.

O yüzden 5 boşanmanın 4'ünün sebebi face.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

quote:

quote:

kızların şeytan olduğu doğru ama ona aldatmak denmez. Kızlar beğendiği erkekleri herkese anlatır herkesle paylaşır ki Buradan şu anlam çıkıyor kız konu sahibini tam olarak istemiyor hayatında, işte bu doğru adam diyemiyor ki böyle çırpınıyor. Erkeğe yakışan verecek ayarı nişanı da bozacak kız da beklediği orlando bloom'u beklemeye devam ededursun

• bugun 5 inci gün hala ses yok bende hiç aramadım Beklemeye devam mı etmeli. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

hocam bu sana bi işaret.nişan olmadıysa uzatabildigin kadar uzat.kızı tanımaya calış.bakalım ne ayak?boyle baştan yapmiycam etmiycem diyorsa ohoooo hic girme bu işe.soz yuzugunu ver gitsin.kafan rahat eder en azından.bu tip inatcı ters kızlarla ugrasılmaz.evliliginde cok mutsuz olursun.her konusmanızda tartışma kavga cıkar.

dedigim gibi nişan olmadıysa kızı tanımaya calış.bide arama.bakalım o seni ariycakmi?ararsa zaten pişmandır.aramazsa zaten bu iş bitmiştir yazık etme kendine.gonder yuzugunu gitsin.memursun sana kızmı yok.herkes memur damat ariyor .

hocam aramıcam onda kararlıyım taki o arayana kadar aramıcam hiç bakalım nolcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

quote:

quote:

Korumak mi ayrılıktan bahset gözünü korkut akıllansin dedim bunun neresi korumak aldatmak mi bilemiyorum ama söz konusu durum dediğim gibi olabilir böyle bir durumda biraz korkutup karşındaki kaybetmemek adına daha sonradan toparlamak gerek diye düşünüyorum koruma falan yok kızın yaptığı tabiki doğru değil

• quote:

Orijinalden alıntı: xsince1910x

daha bastan boyleysee

Bunu demek istemiştim

• Diğer yazılanlardan bağımsız olarak, etkilenmeden sana gözlemlerime ve tam benzemese de yakın bi tecrübeme dayanarak tavsiyeler, gerçekler;

1- Babası falan hikaye kesinlikle. Babasını engellesin ilişki durumundan veya şöyle düşün seni hayatında istiyorsa bir an önce onlara da duyurmak istemez mi?

2- Diyelim ki ilişki durumundan dolayı; ilgi azaldı kendisin ve ilgi görmek istedi karşı cinsten. bu daha büyük bir sıkıntı. hatta çok çok büyük bir sıkıntı arkadaşım.

3- Benim gerçekten sevdiğim bi hatun benzer davranışlarla başladı sonunda anladım ki kendisi ilgi manyağı hatta kaşar bile diyebiliriz ( bu kısma lütfen takılmayın başka başka şeylerle emin oldum bundan). Farkettim ki aklımda hep soru işareti oluyor kızla ilgili, bitirdim ilişkiyi.

4- Facebook ( artık kendim kullanmıyorum) aslında iyi bir turnusol kağıdıdır. Senle olan paylaşımlarını seni istiyorsa belli, mantıklı ölçüde yapardı. Görünen o ki bizim veya senin bile tahmin edemeyeceğin başka durumlar olası. Günahı almayalım ama kendisi güven sağlayacak birine benzemiyor.

5- sen aramayınca onun da aramaması pek umrunda olmadığını gösterir.

Yol yakınken görünmüş aslında köy, kılavuza gerek yok.

Yaradan senin için hayırlısını versin.

• Abi insan yanlız olunca koyuyor be abi. Aile istanbulda ben erzurumda kız ıspartada sarpa sardı iyice
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.