Şimdi Ara

Söz Ve sonrası (nişan arefesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok sıkıldım. :( kız arkadaşım ile farklı şehirlerdeyiz ama aynı memleketten ben memur olduğum için farklı şehirdeyim. Ağustos ayında söz yaptık ailecek herkes biliyo yani. Ben face kullanmıyorum o kulanıyor arada bi bende onun facesine girip bakardım video falan izler çıkardım. En son girdiğimde bi baktım ilişki durumunu kaldırmıştım. Dedim nie kaldırdın babamı face ekledim o yüzden kaldırdım. Dedim ne alaka gizli saklı bişey mi yapıyoruz sanki baban beni bilmiyor. Dedim düzelt eski haline getir onu. İnada bindirdi sanki düzeltmicem diyor. ısrar etme diyor. Bende sinirlendim dedim bundan sonra ne face girerim ne bakarım ne yaparsan yap. 4 gün oldu aramıyoruz birbirimizi sinirlerim bozuluyo geriliyorum. çok canım sıkılıyor.

• Yorum yapip hayatini degistirmek istemem.Isin zor
  • kullanmayin su sacma sapan sosyal paylasim sitesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

kullanmayin su sacma sapan sosyal paylasim sitesini.
    Ara konuş bukadarmı zor
  • quote:

Gelecek vaat eden bir ilişkiyse ara konuş, iki medeni insan gibi konuşun, ne diyelim biz şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

Ara konuş bukadarmı zor

Alıntıları Göster
    şimdi yorum yaparım ama baldız gelir yine hatta çağırayım gel bakim baldan tatlı baldızım ne diyosun bu işe
  • Valla bak açık açık söyleyim bırak. Sözlenmiş insan hala ilişki durumunu degistiriyorsa böyle bahaneler bularak hele ilerde daha büyük sorunlar çıkabilir.

Biz allahtan kullanmiyoruz ilişki durumu ne ya bence kapatın gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allahdiyenspen -- 18 Ocak 2014; 11:19:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha bastan boyleysee
  • quote:

+1
  • Benim arkadas evliyken iliski durumunu bi gunlugune bekar olarak degistirdi diye az kalsin ayriliyorlardi.Cok ciddi bir durum yani sen yokken yeni arayislar icindeyse evliyken cok daha buyuk sikintilar cikartabillir.O yuzden bu kizla bir gelecek dusunuyorsan ya telefon et mirin kirin yapiyorsa izin alip yanina git konus.Herkes biliyorken durum degistirmekte ne oluyor.İyi dusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Benim arkadas evliyken iliski durumunu bi gunlugune bekar olarak degistirdi diye az kalsin ayriliyorlardi.Cok ciddi bir durum yani sen yokken yeni arayislar icindeyse evliyken cok daha buyuk sikintilar cikartabillir.O yuzden bu kizla bir gelecek dusunuyorsan ya telefon et mirin kirin yapiyorsa izin alip yanina git konus.Herkes biliyorken durum degistirmekte ne oluyor.İyi dusun.
    daha 10 gün on önce ankarada sınavı vardı ben günü birlik kalktım erzurumdan ankaraya gittim geldm sırf görebilmek için uzaktayız diye mi böyle anlamıyorum. :( nolcak böyle ALLAH sonumuzu hayır etsin. Ne dicem abi konuşup haksız değilim ki yanlışını söylüyorum bide inatlaşıyor düzeltmicem diye kendime zarar vermekten başka yaptığım bişey olmuyor böyle. Daraldım iyice acaba bi müddet hiç aramayığ yanlız bıraksam daha mı iyi olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Benim arkadas evliyken iliski durumunu bi gunlugune bekar olarak degistirdi diye az kalsin ayriliyorlardi.Cok ciddi bir durum yani sen yokken yeni arayislar icindeyse evliyken cok daha buyuk sikintilar cikartabillir.O yuzden bu kizla bir gelecek dusunuyorsan ya telefon et mirin kirin yapiyorsa izin alip yanina git konus.Herkes biliyorken durum degistirmekte ne oluyor.İyi dusun.
    Çocuk değilsin liseli olsan dalga geçerdim ama hocam koca adamsın kız sözlüyken bu haldeyse kendini şanslı say.İlk işin kızdan kendini uzaklaştırmak olmalı.Evliliği oyun sanıyor heralde kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Çocuk değilsin liseli olsan dalga geçerdim ama hocam koca adamsın kız sözlüyken bu haldeyse kendini şanslı say.İlk işin kızdan kendini uzaklaştırmak olmalı.Evliliği oyun sanıyor heralde kendisi.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruizero

quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

+1

Alıntıları Göster
    Değiştirmesi bir ayıp, olayı inada bindirip tekrar eski haline getirmek istememesi bir ayıp, hala seni arayıp sormaması bir ayıp. Biraz burnu sürtsün sabret dostum.

• adamsan o sözü atarsın. kız seni sözlüsü olarak görmüyor ki hem yalan söylüyor hem de üste çıkmaya çalışıyor
  • Ulan internete yazsa ne olur yazmasa ne olur? Evlenmeyin mümkünse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

Ulan internete yazsa ne olur yazmasa ne olur? Evlenmeyin mümkünse

o da öyle düşünüyor işte yazsa ne olur ki? ama yok erkek arkadaşları orada nişanlı görürse şimdi yazmazlar hanım kıza yalnız hisseder olmaz yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mental Yatırım

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

Ulan internete yazsa ne olur yazmasa ne olur? Evlenmeyin mümkünse

o da öyle düşünüyor işte yazsa ne olur ki? ama yok erkek arkadaşları orada nişanlı görürse şimdi yazmazlar hanım kıza yalnız hisseder olmaz yani...

Alıntıları Göster
    Söz bu aralar pek önemsenen bişey değil nişan gibi olmuyor sözü bozmak duygusal anlamdan başka bişey ifade etmez siz yanında olmadığınız için biraz koyvermiş sanırım şimdilik böyle idare edin bence aramayın tavrınızı ortaya koyun oda anlasın sonra babası ile falan konuşun de kızın böyle böyle ne olucak sonrasını ayarlayın olmuyosa zorlamayın

• Aci ama gercek o kiz senden daha simdiden birseyler sakliyor ve ilerde kimbilir neler saklar , soyle yap boyle yap demem ama gercekleri kabullen ve ona gore karar ver , sonucta hayatini etkileyecek bir karar , ama bu durumlari gordukce ben uzuluyorum , sirf bu yuzden hic bir kiza guvenim yok ilerde nasil evlenirim bilmiyorum, alayi boyle bunlarin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 18 Ocak 2014; 12:08:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Aci ama gercek o kiz senden daha simdiden birseyler sakliyor ve ilerde kimbilir neler saklar , soyle yap boyle yap demem ama gercekleri kabullen ve ona gore karar ver , sonucta hayatini etkileyecek bir karar , ama bu durumlari gordukce ben uzuluyorum , sirf bu yuzden hic bir kiza guvenim yok ilerde nasil evlenirim bilmiyorum, alayi boyle bunlarin
    hocam yazsa ne olur yazmasa ne olur diyorsunda neyi kimden saklıyoruz ki faceyi kapatsa anlarım çokda sevinirim. ama kapat diyede kısıtlamam ama kullanılacaksada gerçekler ile kullanılacak zaten stresli bir mesleğim var birde böyle sorunlar yaşayınca geceler kabusa dönüyor. garip anamda telefonda konuşunca kızım nasıl iyi mi hadi bide burdan yak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.