Şimdi Ara

söz veriyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asot140

evet inanıyorum orayı kazanacağıma . ve ben inandığım şeyleride yaparım mutlaka çünkü ben yapabileceğim şeylere inanırım :)

bu gaz sana 1 ay rahat gider :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfire45 -- 30 Ağustos 2011; 23:50:19 >
  • Hadi bakalım kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfire45

quote:

evet inanıyorum orayı kazanacağıma . ve ben inandığım şeyleride yaparım mutlaka çünkü ben yapabileceğim şeylere inanırım :)

bu gaz sana 1 ay rahat gider :-)

Gaza gelmeyin ipragaza gelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

quote:

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

önümüzdeki ygs sınavına kadar elimden geleni hatta daha fazlasını yapacağıma ve boğaziçi uluslararası ticareti kazanacağıma

hazır sen söz verirken taktik vereyim

hangi şıkta anlatım bozukluğu vardır gibi sorularda senin yazdığın gibi yazan şıkları işaretle geç

FAİL .Güzel örneklendirme acaba sen eksiklerini görüyormusun ? Türkçede cümleye büyük harfle başlanır.

burası internet ortamı, işi zorlaştırmamak için yapılan şeylerde sorun yok ama ygs yerine ygs sınavı yazılabiliyorsa bu işte bi sorun vardır

ayrıca FAİL değil FAIL

• saçmaladı burası iyice ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

önümüzdeki ygs sınavına kadar elimden geleni hatta daha fazlasını yapacağıma ve boğaziçi uluslararası ticareti kazanacağıma

hangi şıkta anlatım bozukluğu vardır gibi sorularda senin yazdığın gibi yazan şıkları işaretle geç

FAİL .Güzel örneklendirme acaba sen eksiklerini görüyormusun ? Türkçede cümleye büyük harfle başlanır.

burası internet ortamı, işi zorlaştırmamak için yapılan şeylerde sorun yok ama ygs yerine ygs sınavı yazılabiliyorsa bu işte bi sorun vardır

ayrıca FAİL değil FAIL

Söyleyecek sözün yok lafı geveleme.Belki beden yaşın gelişmiş ama önemli olan beyin yaşındır o birazcık geri kalmış.İki farklı konudaki yorumlarını takip ediyorum hiç olgun bir insana yakışacak şekilde yorum yapmıyorsun.Diyecek sözün olmadığı zaman ordan buradan birşeyler koparıp biryerlere dikmeye çalışıyorsun.Söylediğin sözler heryerinden yamalı bohça.Boşsun , saçma konuşuyorsun , densizsin.Kusura bakma mübarek ramazan bayramı aşama aşama söylemek isterdim ama açık sözlüyümdür diyeceğimi pat diye söylerim.

Daha boş sözlerinden oluşan paragraflar yazmana gerek yok.Alıntı yapanın kullanıcı adına bakıyorum zaten ismini görürsem yorumuna bakmam bile...

Ben bir söze bakarım sözmü diye , birde adama bakarım adammı diye...

Dikkatini çekerim sen milletin Türkçe kullanışını kınıyorsun kendin cümleye başlarken büyük harfle başlanacağını bilmeyecek kadar kendi dilinden acizsin.Benim yanlış yapmam önemli değil senin gibi milletin eksiklerini yüzüne vurmuyorum farkımız bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 31 Ağustos 2011; 0:08:22 >

• Seneye bu zamanlar diye yaz bi kenara.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ayrıca FAİL değil FAIL

lütfen böyle anlamlı bi sayfayı anlamsız sözlerinle doldurmazsan sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestofluck1 -- 31 Ağustos 2011; 1:02:42 >

• bu konu efsane olabilir
  • şu anda boğaziçi uluslararası ticaretle sözlendik resmi imza nikahsa seneye yaza güney kampüste :) beklerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestofluck1 -- 31 Ağustos 2011; 5:47:26 >
  • yavaşşşşşş...
  • Hayırlısı olsun arkadaşım. Sen kendine güven. Bu azmini de kaybetme.
  • aynen, başkalarına kulak asma.olumsuz düşünenlerle fazla konuşma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

seneye kadar üyeliğini iptal ettirme dostumsınav sonuçları açıklandıktan sonra bu yorumuna alıntı yapıp bende şöyle bi gülücük koyacağım :)

• öyle deme RC5807; ben sayısaldım ilk tercihimdi burası ygs 6 da 21binlere düşüyodum alandışı olduğu için giremedm ama iyiki girememdim çnkü sonradan bu kadar fen boşuna mıydı diye kızmaya başlamıştım kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *seymA -- 31 Ağustos 2011; 13:57:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.