Şimdi Ara

söz veriyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önümüzdeki ygs sınavına kadar elimden geleni hatta daha fazlasını yapacağıma ve boğaziçi uluslararası ticareti kazanacağıma

• tamam
  • rahat
  • güzel motivasyon
  • kendine söz verirsen olur bu iş...
  • bi defter alında günlük falan tutun arkadaş bu nedir ya
  • 2010 başarı sırası
    26.932
    Puan Türü YGS-6

kazanmak çok zor olmasa gerek Başarılar.
  • kendine inan her türlü başarırsın hiç bir şey imkansız değildirç:

aferin yeğenn aferin :D ::D :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: asot140

önümüzdeki ygs sınavına kadar elimden geleni hatta daha fazlasını yapacağıma ve boğaziçi uluslararası ticareti kazanacağıma

hazır sen söz verirken taktik vereyim

hangi şıkta anlatım bozukluğu vardır gibi sorularda senin yazdığın gibi yazan şıkları işaretle geç
  • tbbmde yapılan yemin törenleri gibi oldu biraz ama :)
  • bombaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0134 -- 30 Ağustos 2011; 21:49:05 >
  • bu sözü tüm dh forum ailesine tüm insanlığa , kendime ve vicadanıma veriyorum
  • Yeminli ygs aday adayı.
  • hatirlisi olsun arkadasim. kesinlikle fen calismalisin az etkili ama ygs de fark attirabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

seneye kadar üyeliğini iptal ettirme dostumsınav sonuçları açıklandıktan sonra bu yorumuna alıntı yapıp bende şöyle bi gülücük koyacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestofluck1 -- 30 Ağustos 2011; 23:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

Orijinalden alıntı: asot140

önümüzdeki ygs sınavına kadar elimden geleni hatta daha fazlasını yapacağıma ve boğaziçi uluslararası ticareti kazanacağıma

hazır sen söz verirken taktik vereyim

hangi şıkta anlatım bozukluğu vardır gibi sorularda senin yazdığın gibi yazan şıkları işaretle geç

FAİL .Güzel örneklendirme acaba sen eksiklerini görüyormusun ? Türkçede cümleye büyük harfle başlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 30 Ağustos 2011; 23:37:21 >
  • evet inanıyorum orayı kazanacağıma . ve ben inandığım şeyleride yaparım mutlaka çünkü ben yapabileceğim şeylere inanırım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.