Şimdi Ara

Sözcü'ye Fetö Operasyonu Yapılmış (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
9.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felsefesever

Yalnız Osman Gökçek ilkokuldan itibaren FETÖ okullarında okudu.

Din insan için gerekli.

Şu cemaat vs söylemleri ortodoks katolik çizgidedir.

O nedenle haklısınız.

Ortodoks katolik temel eğitim alan bir kişi ilerideki hayatında asla nötr olamaz. Ya da felsefe dışına çıkarsak biatçı olan bir kişiden ileriki hayatında asla akıl ve akılcı olmasını bekleyemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 20 Mayıs 2017; 2:25:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani hep diyorum ya

Sağcılarda akıl var fikir az

Solcularda fikir var akıl az

Dincilerde her ikisi de az ama onların egoları onları hayatta tutmaya, cehaletleri ile başkalarını sömürmeye yetiyor.

Ve insanlık cehalete yenik düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Tespit şahane. Antitezine göre sende ikisi de var. Bu tezinle antitezini sentezlersek sen aslında diyalektiğin babasısın.

Hayır

Hayat bir dengedir

Akılla fikir arasında.

Anlamanız zor olmuş yazdıklarımdan oysa felsefeyi seviyormuşsunuz.

• Bir fikrim var diyebilir herkes.

Ben akıllıyım da diyebilir öte yanda.

Oysa her fikrin akıl süzgecinden geçmesi gerektiği, her aklın da ancak bir fikir doğrultusunda olursa amacına ulaşabileceği.

Hayat bu kadar basit. Hayat dengeli olan insanlara nimetler sunar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 20 Mayıs 2017; 2:38:38 >
  • Sozcunun fetocu olduguna neden inanmiyorsunuz anlamadim ki? Simdi ben "Darwin de Fetocudur" desem Allah bilir ona bile inanmazsiniz. Vatan hainisiniz hepiniz. Yatacak yeriniz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

Sozcunun fetocu olduguna neden inanmiyorsunuz anlamadim ki? Simdi ben "Darwin de Fetocudur" desem Allah bilir ona bile inanmazsiniz. Vatan hainisiniz hepiniz. Yatacak yeriniz yok.

3 sene önce fetoya hoca efendi manşetleri atanlar güzellemeler yapanların kılına dokunulmuyor en başındandır fetoya söven gazeteye operasyon var ve sen bunu milletin yutacağını sanıyorsun ? Olay tamamen muhalif cadı avıdır.Sizdeki beyin nörönlarıyla bizdekiler farklı çalışıyor.
  • Milletçe akli melekelerimizi yitirme yolundayız,hayırlısı.
  • Bu milletin zekasıyla dalga geçmeyin diyorsunuzda bu millette zeka mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KLeiNeR

Operasyonun hukuki dayanağı olmayınca tabii, böyle yalan bahaneler gerekiyor. Zaten nasıl bir operasyon olduğunu anlamak için bunların Pelikancı tayfaya bakmak kafi, operasyon olur olmaz bir anda ortaya çıkıp kanıt diye saçmasapan şeyler paylaşmışlar. Ellerindeki tek kanıt da bu, bir iki tane de Gülen'in ne söylediğini Sözcü'nün paylaştığı haber koymuşlar.

Kısacası bildiğin ortada suça dair delil olmayan başka bir operasyon, sözde cemaate karşı, yersen tabii. Şimdi düşününce Ergenekon-Balyoz operasyonları falan daha iyiymiş anlıyorum. Hiç yoktan onlarda prodüksiyon Hollywood filmlerini aratmıyordu, gömülü silahlar mı dersin, bombalama planları mı... Bunlar iki foto paylaşıyorlar, bitiyor her şey.

Hakkaten ya Ergenekon’da birini suçlamak için efor gerekiyordu. Dediğin gibi Ümraniye’den çıkan el bombaları, Fatih Camii’yi bombalama planları... Bir ara hem sanık hem tanık hem gizli tanık yapılan şahıs vardı davada

Şimdi ne kolay; FETÖ üye olmamakla birlikte örgüt propagandası yapmak suçunu yapıştırıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski Türk filmi klişeleri gibi.Gıcık aldıgın her adamın cebine uyuşturucu koyup ihbar etmek gibi,karşıt görüşlüye fetöcü de yok et. muhalif kimse kalmadı.
    5 yıl önce fetö adına para basanlar,kandırıldık diyip başkalarını fetö ile suçluyorlar.
    İĞRENÇSİZSİNİZ-ALLAH BELANIZI VERSİN
    Sözcü'ye Fetö Operasyonu Yapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 20 Mayıs 2017; 11:5:47 >
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Yutar, neden yutmasin? Bir bardak soguk su esliginde pek de guzel yutulur. Simdiye dek yuttuklarinin yaninda bu da mi bir sey mi?

• Hepsi birbirinin pisliğini biliyor, kimse kimseye dokunamıyor. Şeref ekmek bulamazken...
  • Adamlar yapiyo yapiyo yanlarina kar kaliyor Artik onlarda emin oldu kimse ne yapsalar ses cikarmiyor nasilsa.Bu durumun sorumlusu muhalefettir.Biri zaten tarihe gecti davasina ihanet etti.Digerinin de liderlik vasfi olmadigi icin %25 kemik oy potansiyeline ragmen secmenini harekete geciremiyor.Tepki koyduramiyor cunku kendi tabani da inanmiyor guvenmiyor.Teskilatlanmis olmasi gerekirken hicbirsekilde organize hareket edemiyor.

Isin diger acikli yani ise artik is bitmis.Su dkdan sonra ne yapilmak istenirse yaparlar.Yargi,ordu.polis tamamen ellerinde.Ozellikle 19 mayista cogunlukla chplilerin okudugu gazeteye operasyon duzenleniyor.Is bu noktaya geldi artik gizli degil aleni yapiliyor isler.Mesaj cok acik.

Benim icin acikli olan kismina gelirsek,bu araplar bizi sirtimizdan vurdu onu gectim tarihlerine bakarsak herkesi sirtindan vurma potansiyeline sahipler.Saddam saddam dediler abd bi isgale kalkisti direnen olmadi.Suudiler oturmuslar abdnin kucagina,esad oturmus rusyanin kucagina,misir oturmus israilin kucagina.Adamlar her an herkesi satabilecek potansiyele sahipler.Kendi liderlerine bile ihanet ediyolar defalarca gorduk.Birde adamlara devletleri ingilizler tarafindan cetvelle cizilip verildi bizim gibi her bir parseli kan dokerek kazanilmis degil.Boyle bir liderimiz kurucumuz varken bugun hakaretlerin iftiralarin bini bir para.Araplar gibi olup gercek bir lider kurucu varken ihanet edecek duruma gelmis cogunluk.Asil acikli tablo bu.

• Sözcü'ye Fetö Operasyonu Yapılmış
  • Süper. Kendi içleri hariç en ama en uzak noktaya operasyon yapıyorlar. Cidden komedi.
  • Yıllarca cemaat referansı olmadan kariyer yapmanın imkansız olduğu parti hariç her yere fetö operasyonu çekildi maşallah.
  • İktidar üyelerini savunacak değilim. Ama sözcünün o günkü anketi nerde diye arayıp sorması en sonunda bulup paylaşması bunlar cidden tesaduf mu.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merkur

Bu vermis olamaz. Tamam kendisi fetocu, cbye cok yakin ama feto sozcunun haberinden ogrenmis. Yani sozcu soylemis yerini. Tabi onlar da darbeye yardim diye yaptilar ama o kadar icinde oldugu kesime gizliden vermek yerine herkese duyurmayi sectiler.

• yani bir ülkenin cumhurbaşkanının belli bir süre ortadan kaybolması normal, bunu merak edip araştırmak anormal öyle mi?
  • KAYNAK BİRAZ OYNAK AMA İDARE EDİN.

http://odatv.com/darbeciler-erdoganin-yerini-sozcuden-mi-ogrendi-2005171200.html

quote:

Darbeciler Erdoğan'ın yerini Sözcü'den mi öğrendi
    15 Temmuz'dan sonra yaverlerin ifadelerinde hangi bilgiler var.

136
    FACEBOOK PAYLAŞIMI

20.05.2017 19:00 Karakter boyutu :
    Sözcü gazetesine 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda “FETÖ operasyonu” düzenlendi. Operasyona gerekçe olarak ise 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerini darbecilere bildirmek gösterildi.

15 Temmuz’da Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otel Sözcü muhabiri Gökmen Ulu tarafından haberleştirilmişti. Ancak 15 Temmuz’dan sonra darbecilerin alınan ifadeleri başka bir noktayı işaret ediyor.

“SÖNMEZATEŞ ARAYARAK KOORDİNATLARI İSTEDİ”

Darbe girişimi sırasında cuntacıların bombaladığı yerlere ilişkin uydu görüntülerini hazırlayan Hava Kuvvetleri'nde görevli Yüzbaşı Ali Pehlivan itirafçı oldu. Pehlivan, 15 Temmuz Gecesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaldığı oteli basan cuntacı general Gökhan Şahin Sönmezateş’in saat 23.00 sıralarında arayarak Okluk koyundaki Cumhurbaşkanlığı binasının koordinatlarını istediğini belirterek, şunları anlattı:

“Bilgisayardan bulduğum koordinatı Veli Bilgin'e verdim. O da Sönmezateş'e iletti. Darbe gecesi birimimizde 15-16 kişi kaldık. Saat 21.30 sularında arayan eşim 'uçaklar alçaktan uçuyor' sizin bir bilginiz var mı?' dedi. Tatbikat olabileceğini söyledim. Daha sonra Başbakanın açıklamalarından darbe girişimi olduğunu anladık. Saat 23.00 sularında bulunduğum yerdeki telefon çaldı. Telefonu açınca karşımdaki kişinin Gökhan Şahin Sönmezateş olduğunu öğrendim. Bana telefonda ‘ne yapıyorsunuz, televizyonları izliyor musunuz?’ dedi. ‘İzliyoruz’ dedim. ‘Marmaris Okluk Koyu'ndaCumhurbaşkanlığı'nın binası var. Oranın koordinatını verin, biraz sonra arayacağım' dedi ve telefonu kapattı. Bilgisayara Okluk Koyu yazdım. Binanın üzerinde Cumhurbaşkanlığı Konutu yazıyordu. Binanın koordinatlarını not aldım. Bu notu V.B'e verdim. O da tekrar arayan Sönmezateş'e iletti. Cumhurbaşkanın Marmaris'te olduğunu, verdiğim koordinatın Cumhurbaşkanını ele geçirmek için kullanılacağını ve darbe faaliyetine karıştığımı ilerleyen saatlerde fark ettim."

“SAAT 15.00 İLE 18.00 ARASINDA BU BİLGİYİ VERDİM”

Erdoğan’ın 15 Temmuz dönemi havacı yaveri olan Binbaşı Erkan Kıvrak ise savcılık ifadesinde “Saat 15:00 sıralarında başyaver Ali Yazıcı beni aradı. Cumhurbaşkanı hangi otelde kalıyor, 2 tane Grand Yazıcı otel varmış, hangisinde kalıyor, öğrenir misin diye sordu. Ben de kendisine başyaverimiz olduğu için öğrenip döneyim dedim. Cumhurbaşkanı’nın helikopter pilotu emniyet müdür Çetin Orhan’ı cep telefonundan aradım. Şehir merkezine yakın olan Grand Yazıcı otelinde kalacağız. İsmi Turban olması lazım dedi. Ben de teşekkür edip telefonu kapattım. Telefonu kapattıktan sonra internetten Grand Yazıcı oteli buldum. Şehir merkezine yakın olanın Turban olduğunu gördüm. Başyaver Ali Yazıcı’yı telefonla aradım. Otelin yerini, ismini Başyaver Ali Yazıcı’ya söyledim. Saat 15.00 ile 18.00 arasında ben bu bilgiyi sadece Başyaver Ali Yazıcı’ya verdim” dedi.

“OTLUK KÖYÜ’NDE Mİ TATİL YAPIYOR”

Erdoğan’ın o dönemki Başyaveri Ali Yazıcı ise ilk savcılık ifadesinde Erdoğan’ın Marmaris’te olduğu bilgisini paylaşmasıyla ilgili şunları anlatmıştı:

“Cuma günü saat 11:30’da evden çıktım. Alay komutanı Kutsi Barış ile kahvaltı yapmaya gittim. Cumhurbaşkanlığı Alay Komutanlığı Sosyal Tesislerde kahvaltı yaptık. Kahvaltı sırasında alay komutanı Kutsi Barış bana Cumhurbaşkanının nerede tatilde olduğunu sordu. Daha doğrusu Cumhurbaşkanı Otluk Köyü’nde mi tatil yapıyor diye sordu. Ben de kendisine Marmaris’de Grand Yazıcı Otelinde tatil yapıyor diye söyledim. Ancak Kutsi Barış Kurmay Albay’da bana Grand Yazıcı’da değil Otluk Köyündeymiş diye söyledi. Ben bunun üzerine kahvaltı bittikten sonra karacı yaver Mete Yarbayı, Havacı yaver Binbaşı Erkan yaveri aradım. Cumhurbaşkanı’nın Grand Yazıcı oteldemi yoksa Otluk Köyünde mi tatilde olduğunu sordum. Bana Otluk Köyünde olduğunu ancak Grand Yazıcı’ya döndüğünü söylediler. Kutsi Barış ile kahvaltı devam ederken benden sadece Cumhurbaşkanın tatil yaptığı sordu ben de söyledim. 15.07.2016 saat 11:30 sıralarıydı. Benden başka bir şey sormadı.”

SAVCILAR İFADELERİ UNUTTULAR

Sonuç olarak darbecilerin ifadelerinden anlıyoruz ki Erdoğan’ın kaldığı otel saat 11.30 sıralarında öğrenilmişti. Nereye gideceği de biliniyordu. Sözcü’den Gökmen Ulu’nun haberinden saatler önce darbeciler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en yakınındaki isimlerden olan yaverlerden bütün bilgileri almışlardı.

Bu ifadelerin üzerinden daha 1 yıl bile geçmedi. Savcılar yaverlerin, darbecilerin ifadelerini unutmuş olacaklar ki darbe girişimi sırasında Erdoğan’ın yerini Sözcü’nün söylediğini iddia ederek operasyon başlattılar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.