Şimdi Ara

Sözel Sıralamaları Hakkında (ilk3k) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam iyi de tm deyince ilk 5 bin mi var sadece ilk 50 bin içinde düşünmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dücimanuel D kullanıcısına yanıt
    Ben de katılıyorum arkadaşımla AYT'miz aynı benden 1 net düşük yapmış, herifin 26.5 matı var türkçesi de 1 y yanlış 60 k idi TYT'de
    ben 120 k'Yım AYT de o 400 ben 847.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Across12 -- 12 Ağustos 2018; 0:53:16 >
    Ben TS'deki ilk 3000-4000 için konuşuyorum tamamen ve AYT'sinden kendi kısmını fullemiş ve TYT'si yüksek bir TM'ci ilk 3-4k'ya girer maximum, çözmeden sosyali.Kalan kısım hakkında haklı olabilirsiniz yorumum yok.50k'ya girmiş bir TM sosyali çözerse girer tabii haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Across12 -- 12 Ağustos 2018; 0:56:29 >
  • Across12 A kullanıcısına yanıt
    Enseyi karartmayın ama Salim Ünsal hocanın tercih tahminine de bakmayın burada eada 100 bininci olup sözelde 800lerde çocuk vardı adam tmden tercih yapacaktı ea 20 binlerde olup sözel ilk 1500 var öyle tm ilk bine bakıp değerlendirme yapmak doğru değil he öyle de baksak burada tmde 600lerde olup 11. Olan arkadaş var tmde 20. Sözelde 27. Arkadaş var ea sözel ilk 100 konusunda bulabilirsiniz

• Ksprschmcl K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam da çocuk gerçek ne yazık ki ve onun kadar çalışmışımdır ben de gerçekten ama temelimiz çok sağlam ve sözel dersleri çalıştım lise boyu sadece zaten, istisnai durum bu çok önemli bir nokta değil.İnşallah dedikleri gibi çıkar hocam benim gibi kötümser düşünen çok az kişi gördüm dershaneci/hoca hiç görmedim.
    Bu içimi rahatlattı mantıklı geldi hocam çok sağol.
  • Tamamdır ilk 50k'yı düşünürsek dediğim senaryonun ihtimali düşüyor baya sorun yok.Gene de çok kötümser arkadaşlar konuya bakıp içlerini karartabilirler :D
    Hocam dediğin gibi gerçektir ama bu genel çalışmasının getirisidir bir hafta çalışmayla denemez verilen emeklere hakaret olur aman diyeyim

İnşallah hayırlısı olur belki de çok iyi olacak kim bilir

Şimdi baktım sıralamalara da o eski senelerin sıralamalar çok yüksek puanlar çok düşük ürktüm açıkçası

Gerileme olmaz ama senin dediğin kesinlikle doğru 300-500 arası ilerleme olursa ilk 2 binde şaşırsam 1 Ağustos günü bunu yazdım hatta konu açtım sıralamanızı 500 kişi kötü düşünün en kötü ihtimale hazırlanın dedim ama boun tarih de tutup 1700den 900 olmaz hocam 1100 olur 1250 olur en kötü ihtimalle umarım kazanırız bu forumda boun tarih bekleyen 4 kişi olduk

Hocam zaten çalışmadan sözel yapman için fotografik hafıza lazım tabii ki bir hafta çalışma orada abartma içindi kimseye
    laf atmak için demedim yanlış anlaşılma olmasın.O yüksek puanlardan tırstım hocam ben de :(
    İnşallah kazanırız ya..Ben de 1100 diye tahmin ediyorum en kötümser.
  • Valla ben de tırstım ama Düci içimi rahatlattı azıcık gerilese sıralamalar yeter be çok şey istemiyoruz

1500 olsun buradaki tüm arkadaşlar girsin inşallah kardeşim bakalım artık edebiyat yazıyor musun boun

1800 olsun bari hocam bizi de alın 😂😂😃😃

İnşallah kardeşin

• Peki bu senenin iki binincisi geçen senenin beş bini kadar değildir değil mi

İki bininci iki beş yüzüncü kadardır en fazla sanırım

Hocam en kötümser senaryoda bile 4000 oluyodu ki tersine ikna oldum EN kötü 3000dir bence
    Bu senenin binincisi gecen senenin 8k'sı :(

Vallahi bu konuda ne tartisilmis anlamadım ama sozelde bu sene puani hesaplanan kisi sayisi gecen senenin 2 katı neredeyse. 900k kişi diyelim en iyi ihtimalle 300k kadarı sözeldir bunların. 300k'yı 900 içine eş oranda dagitirsak ilk 300k icinde 100k kadar sözelci olduğunu varsayıyoruz. Ayni orani koruyalım. 150k icinde 50k sözelci. 75k icinde 25k kadar sozelci vardir. 30k dan sonra sozelci sayisi artiyordur bi miktar. 30k ya 15k sozelci desek. 15k icindeki sozelci sayisi da 8-9k falandir. Tabi bunu bilemeyiz ama tyt mat tr + ayt edb ucuruyor zaten sozel puanlari. Tm'lerin sozel siralamalari ile ea siralamaları belli bir aralikta yakin gelmis olmasi lazim. 15-50k araligi yigilmanin yogun olmaya basladigi bolge. Sozel puani hesaplanan tm ve sayisallarin %70k adari burada toplanmistir muhtemelen. 5k icindeki sozelci sayisi daha baskindir tm ve say'a göre.

• 2 gün sonra tercih bitiyor verin tercihlerinizi geçin artık bu analizlere gerek yok çünkü %99 u tutmuyor

2 haftanizi da bunları düşünerek heba etmeyin

• sozelcidonanimhaber S kullanıcısına yanıt
    Yok dostum geçen seneye göre bu puan ne yapıyor demedim de neyse dedi dersiniz sıralamalar gerileyerek ya da yalın kalacak bence çoğu bölüm ve ünide

Aynen heba olmasın iki hafta rahat olun hiçbir sene 900 bin kişi yoktu sözelde unutmayın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.