Şimdi Ara

SÖZELCİLER BURAYA İLK 10 BİN OLUR MU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
4.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah sınıf öğretmeniyim ben 2007 ÖSS de kazandım. Şimdi alan değiştirmek istiyorum. Tayinlerde çok sıkıntı yaşıyoruz. Olmadı sosyal bilgileri yazacağım. Puangolara bakınca 65kları gösteriyor. Kafa çok karışık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de bizim girdiğimiz dönemlerde tmciler sözel tercihlerde katsayıya takılıyordu. Sanırım şimdi tm ci olup sözel tercihte bir engel yok sanıyorum

• kafkabey K kullanıcısına yanıt
    İnşallah sınıf öğretmeniyim ben 2007 ÖSS de kazandım. Şimdi alan değiştirmek istiyorum. Tayinlerde çok sıkıntı yaşıyoruz. Olmadı sosyal bilgileri yazacağım. Puangolara bakınca 65kları gösteriyor. Kafa çok karışık

• ibryct İ kullanıcısına yanıt
    hocam özel eğitime geçiş yapamıyor musunuz?

aslında ayt de limit edebiyat el kitabını bir kere okusanız daha iyi bir sonuç gelebilirdi.

ama 25K kesin olduğunu düşünüyorum.

umarım istediğiniz yeri kazanır.

daha sonra istediğiniz yere atanırsınız.

istediğiniz yerde görev yapma fırsatı yakalarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum özel eğitim kursaklarına katıldım 80 saati tamamladım. Fakat yetmiyor 540 saat olması lazım. Kurslar şuan açılacak mı belli değil. Hiç çalışmadım. Paragraf sorularında umduğum dan fazla yanlış çıktı paragraf çözemediğim için çok pişmanım. Elim kolum bağlı beklemektense önceki mezuniyetten aldığım dersleri saydırıp 2 2buçuk yılda türkçe ya da sosyal bilgiler bitirmeyi amaçlıyoruz. Yaşadığım şehir Tekirdağ genel olarak memnunum fakat ilerici dönemlerde yaşamak istediğim şehir Eskişehir. Bunın için bi okul daha okumayı planlıyorum

Eğitim Fakülteleri konusunda herkesi seçici olmaya davet ediyorum. MEB atamaları malum. Rehberlik okul öncesi özel eğitim bence çok ideal bölümler. Üniversite isimlerine çok aldanmamakta fayda var.

• Ben 2015 de 6 k yaptığımda forumda en kötü bendim sonuç açıllanınca kimseler kalmadı velhasıl kelam milletin fulledik demesine kanmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkabey

hocam.

bizim 2 tm sınıfı var.

tek bir arkadaş sözel çözmüş.

tubitak matematikçisi arkadaş bile keyfine bakardı

felsefe grubuna.

çözmemiş sos-2.

110-9 tyt

78-2 ayt yapmış.

Normalde hepsi özdebir/töderde sos-2 işaretlerdi

kafadan 80 tyt si olan ea'lar.

sınav anında tek bir kişi riske atmış.

onun da

88.25 tyt

37.5 sos-1

28.5 sos2

25 de mat2 si var.

sınav anında 9 eylül hukuk riske girdi diyip,

boğaziçi tarih için sos-2 bakmış.

demem oku geçen sene marmara hukuk kazan arkadaş.

sözele laf olsun diye girip 2.2k yapmıştı.

ygs/lys gibi olsa.

bizim 37 kişi de sos-2 çözerdi.

ben ümitliyim açıkcası,forumdaki algı kırıldı.

geçen sene 9 eylül tıpa giren arkadaş sözelde 200.cü

edebiyatı salladım çıktım diyor.

tarihi iyiydi.

izmir fenli çocuk.

edebiyatı sallamasam ilk 100 deydim diyor.

şimdi bu sene kaç kişi riske atmıştır sizce?

ha mesela dersen boğaziçi ilk 1.5k ile kapatçak sen 2k olcan bu beni üzmez.

sözel de çok ilginç şeyler olacak.

ama yine de iyimser/karamsar her türlü sonuca hazırlıklı olmakta fayda var.
    Peki benim için ne düşünüyorsunuz 8k olan bir yere girebilir miyim sizce? Yoksa sözelde sadece boğaziçi için mi süprizler bekliyorsunuz. Ben özdebir ve limit sınavlarında sözelde çok çok aptalca netlerle 800. falan olmuştum o yüzden tuhaf bir şekilde bende de biraz umut var ama umut fakirin ekmeğidir çok da umutlanmamak lazım

• zeynepiremm kullanıcısına yanıt
    yüzde elli olarak görüyorum şansını.

kazanırsan şaşırmam.

kazanamazsan da...

kayış olacak bu sizi de etkileyecek hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibryct

İnşallah sınıf öğretmeniyim ben 2007 ÖSS de kazandım. Şimdi alan değiştirmek istiyorum. Tayinlerde çok sıkıntı yaşıyoruz. Olmadı sosyal bilgileri yazacağım. Puangolara bakınca 65kları gösteriyor. Kafa çok karışık
    Sosyal bilgiler ataması yok gibi diyorlar

• hedeflys.17 H kullanıcısına yanıt
    Sayıları sınırlı olsa da var. Ben MEB Sınıf öğretmeniyim. Ben alan değiştirmek için tercih yapacağım

• quote:

Sayıları sınırlı olsa da var. Ben MEB Sınıf öğretmeniyim. Ben alan değiştirmek için tercih yapacağım
    Anladım ben türkçe çok istiyorum ama gelmeyecek büyük ihtimal sosyal çevrem yazmamı istemiyor işsiz kalacaksın diye hiç olumlu şeyler duymadım o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkabey

yüzde elli olarak görüyorum şansını.

kazanırsan şaşırmam.

kazanamazsan da...

kayış olacak bu sizi de etkileyecek hocam.
    hocam inşallah kazanırım da şaşırmazsınız başarılar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynepiremm -- 23 Temmuz 2018; 16:11:3 >
  • quote:

Sınıf öğretmeni ataması çok fazla diye biliyorum neden alan değiştirmek istiyorsunuz memnun değil misiniz? Ben de en alt tercihlerime sosyal bilgiler öğretmenliği yazayım diyorum ama ataması gerçekten çok az o yüzden vazgeçer gibiyim
  • Arkadaşlar TYT 50 AYT 46 falan kaç k gelir bu forumda bazı arkadaşlar 90-100k dedi o aralıkta mı gelir sizce?
  • up
  • zeynepiremm kullanıcısına yanıt
    Öğretmenlikte yer değiştirme hizmet puanı esasına göre yapılır. Sınıf Öğretmeni sayısı çok oldupu için yer değiştirme çok sıkıntılı.

• hedeflys.17 H kullanıcısına yanıt
    Senin netler aop nasıl

• quote:

Senin netler aop nasıl
    Tyt 47 ayt hatirlamadiklarim var ama ayt de 47 civarıdır obp 65 ben son anda edebiyatta çok soru degistirdim ilki doğruymuş onlar bitirdi beni

• Merhaba arkadaşlar.
    Ben geçen sene girip sözelden ham sıralamada 1800. oldum. Geçen seneki netlerimi bu seneki sisteme çevirirsek yaklaşık 65 TYT 65 AYT yapıyor. Biliyorum katsayılar falan değişti ama sıralama çok oynamayacaktır sözelciler arasında. Bu ve benzeri netlerle bence hamdan yine ilk 2000 geleceğini düşünüyorum. Karşılaştırma olsun diye yazayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestidigitation -- 24 Temmuz 2018; 10:28:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.