Şimdi Ara

SÖZELCİLER BURAYA İLK 10 BİN OLUR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
4.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tyt: 60
    Ayt: 57
    Obp: 81

Sizce ilk 10 bin olur mu istediğim yer 8 bin sizce girebilir miyim? Kendimi kötüsüne hazırladım ama bu sene sıralamalar geriler falan belki girebilirim diye ümitlenmiyor da değilim sizin netler nasıl sözelciler? Hedefleriniz neresi bu başlık altında konuşalım hiç sözelciler için başlık görmedim neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynepiremm -- 22 Temmuz 2018; 18:52:23 >

• Up

edit: bence ucundan gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestidigitation -- 22 Temmuz 2018; 19:26:36 >
  • Hocam hangi bölüm istiyorsunuz 8k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Platon. kullanıcısına yanıt
    Mimar sinan sinema ve televizyon ya da marmara türk edebiyatı öğretmenliği düşünüyorum
  • Prestidigitation kullanıcısına yanıt
    umarım ya gelsin de ucundan kıyısından fark etmez :(
  • zeynepiremm kullanıcısına yanıt
    Hocam çok uzman değilim ama netlerinizi açık yazarsanız daha iyi tahmin yapılabilir diye düşünüyorum.

Tercih robotuna yazmak için istiyorsanız ben denedim 7k civarları gösteriyor ama ben güvenmiyorum onlara...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yok hayır tercih robotuyla alakası yok mesela tyt mat netiniz yüksekse sözeller için yüksek standart sapmalar sağlayabiliyor o bakimdan söylemiştim. Yoksa tercih robotlarına ben de güvenmiyorum sözelciyim hedefim 5k. İlk 2k da gösteren var 8k da da.

matematik netim 9.25 sizin netleriniz nasıl, hedefiniz neresi
    Kaçarsa ucundan kaçar gibi geliyor hocam 10k içinde ya da olmazsa 10k nın biraz dışında kalır kötü bir sonuç almazsınız diye düşünüyorum umarım istediğiniz yeri kazanırsınız. Benim tyt 64 ayt 67.50 obp 86.94. Yeditepe Tarih bölümünü istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Platon.

Kaçarsa ucundan kaçar gibi geliyor hocam 10k içinde ya da olmazsa 10k nın biraz dışında kalır kötü bir sonuç almazsınız diye düşünüyorum umarım istediğiniz yeri kazanırsınız. Benim tyt 64 ayt 67.50 obp 86.94. Yeditepe Tarih bölümünü istiyorum.
    Ah ah en kötüsü de o olur herhalde dibine kadar gidip kazanamamak :( ikinci senem bu benim baya istediğim bölümler inşallah bir mucize olur da girerim :( Sizin netleriniz baya iyiymiş kesin gözüyle bakıyorum ben yeditepeye sizin için, boğaziçi tarih düşünmez miydiniz? Bence netleriniz yeter
  • Hocam umarım gönlünüze göre olur 2 sene emek vermişsiniz. Boğaziçi olursa neden olmasın ama yök atlasa baktım netlerine baya yüksek geldi gelir mi bilmiyorum ona pek umudum yok. Yeditepe olursa çok mutlu olurum.

Bence ilk tercihinize yazın inşallah gelir. Gönlünüzdekinin hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle
  • Türkçe: 30
    Sosyal: 15.5
    Matematik: 15.5
    Fen: en az 3,daha fazla olacaktır.
    Edebiyat-Sosyal 1: 31.25 veya 32.50
    Sosyal II: 31.25
    OBP: 81.25
    Netlerimiz yakın hocam, ODTÜ tarih benim hedef. Geçen sene 6.7k ile kapatmış ama çok bir umudum yok benim. Umarım istediğimiz yerler gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şükür bir sözel başlığı görebildik:)
    Ben de Türkçe Öğretmenliği istiyorum ama olur mu bilmem?
    Türkçe: 28.75N (40)
    Matematik11.25N (40)
    Sosyal :15N (20)

Edebiyat: 25.5N (40)
    Sosyal2: 24N (40)
    Matematik:3N (40)

Dip. N=4.74 (95.00)

• quote:

Orijinalden alıntı: hzbilalkeskn

Türkçe: 30
    Sosyal: 15.5
    Matematik: 15.5
    Fen: en az 3,daha fazla olacaktır.
    Edebiyat-Sosyal 1: 31.25 veya 32.50
    Sosyal II: 31.25
    OBP: 81.25
    Netlerimiz yakın hocam, ODTÜ tarih benim hedef. Geçen sene 6.7k ile kapatmış ama çok bir umudum yok benim. Umarım istediğimiz yerler gelir.
    Ben sizinkini umutlu gördüm, benim de ayt 60 falan olsaydı daha umutlu olurdum ama bence aytniz 60 üstü olduğu için rahat girersiniz diye düşünüyorum matematik de yapmışsınız daha ne olsun
  • ibryct İ kullanıcısına yanıt
    Bence çok umutsuz bir tablo değil hangi üniversitede istiyorsunuz türkçe öğretmenliğini? Ben de yıldız teknikte türkçe öğretmenliği yazmayı düşünüyorum çünkü
    Hocam ben de sizinkini umutlu gördüm. Konuştuğum bir arkadaşıma dershane hocası "Bu sınavda 65 AYT yapmak bile çok iyi yerler getirir." demiş. Şahsen ben AYT'si 70 netten yukarı olan sadece üç dört kişi gördüm. Umarım hepimiz istediğimiz yerleri alırız.

• Ders ders yazarsan daha net bir şey söylenebilir

• Benim ayt 49,5. Tekirdağ'da öğretmenim. Onun için önceliğim Edirne ve Çanakkale olacak. Onların sonrasında mezun olduğum okul İzzet Baysalı yazacam.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.