Şimdi Ara

Sözelciler , neler yazabiliriz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen seneki sıralamama göre öyle yani 7 puan fazla yaptığım yerden sıralamam düşük mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiros

Geçen seneki sıralamama göre öyle yani 7 puan fazla yaptığım yerden sıralamam düşük mesela

neler önerirsin
    tm3 te olabilir ama gönlüm iletişimdeydi
  • öylesine girim dedim 312 puan yaptım
    tercih yapmadığım sürece hiçbir sözelin hakkını yemem değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

öylesine girim dedim 312 puan yaptım
    tercih yapmadığım sürece hiçbir sözelin hakkını yemem değil mi?

yok kardeşim yemezsin :D
  • Radyo Tv Sinema mı Halkla ilişkiler ve Tanıtım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

Radyo Tv Sinema mı Halkla ilişkiler ve Tanıtım mı?

ikiside ama sinema ise sinema yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .......

• kastamonu halkla ilişkiler ve reklamcılık var puanı düşük şehir ufak ve güzel bölümde iyi isteyen arkadaşlar varsa tercihler açıklandıktan sonra beraber gidebiliriz bi araştırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

Yabancı dil öğrenmeyi seviyorsan tatil beldelerindeki üniversiteleree turizm işletmeciliği oku.Traş meslek falan değil günlerdir okuyan kişilerle konuşuyorum sap gibi gidip gitmediğin haricinde iyi işler bulursun dediler

Ben de dusunuyorum kardesim cok arastirdim.akdeniz yazabilirim ama daha iyi olur benim icin iletisim
    Dil yok ama hazirlikta ogrenirim gerci 93luyum
    Ve mat dersi yoktur umarim turizmde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MonarchDrache

quote:

Yabancı dil öğrenmeyi seviyorsan tatil beldelerindeki üniversiteleree turizm işletmeciliği oku.Traş meslek falan değil günlerdir okuyan kişilerle konuşuyorum sap gibi gidip gitmediğin haricinde iyi işler bulursun dediler

Ben de dusunuyorum kardesim cok arastirdim.akdeniz yazabilirim ama daha iyi olur benim icin iletisim

Matematik ile alakalı dersler var ama yıldan yıla azalıp mesleki dersler önplana çıkıyor.Sen bilirsin

Bu arada tek dille düşünüyorsan turizm yazma hocam

Yaş konusunda salla, dershanede mezun grubunda bi adam vardı 26 yaşındaydı

Ogrenirim eger gidersem antalya dil icin iyi olur. Ama sikinti matematik daha dort islem bilmem. Olursa turizm rehberligi bakabilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Matematik ile alakalı dersler var ama yıldan yıla azalıp mesleki dersler önplana çıkıyor.Sen bilirsin

Bu arada tek dille düşünüyorsan turizm yazma hocam

Yaş konusunda salla, dershanede mezun grubunda bi adam vardı 26 yaşındaydı

Ogrenirim eger gidersem antalya dil icin iyi olur. Ama sikinti matematik daha dort islem bilmem. Olursa turizm rehberligi bakabilirim

Turizm rehberliği dil ile alıyor gerçi tm için olanı var mı bilmem ama turizmde 2den 3ten fazla dil bilmek önemliymiş bu potansiyeli görüyorsan el üstünde tutulursun onun haricinde sözel bölümleri pek bilmem

bilemedim iletişim olmazsa eğer denerim

• Dostum başlığına yeşillendiğim için kusuruma bakma ama Arkadaşlar TS-1 de 12.750 sıralamam var Anadolu Üniversitesi ( eskişehir ) Halkla ilişkiler ve reklamcılık istiyorum Başarı sıralaması 12.100 Puanım 397 Buranın puanı ise 393 Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Gelir mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suley56 -- 3 Temmuz 2014; 22:52:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suley56

Dostum başlığına yeşillendiğim için kusuruma bakma ama Arkadaşlar TS-1 de 12.750 sıralamam var Anadolu Üniversitesi ( eskişehir ) Halkla ilişkiler ve reklamcılık istiyorum Başarı sıralaması 12.100 Puanım 397 Buranın puanı ise 393 Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Gelir mi sizce ?

Öncelikle tebrikler , ben geleceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonarchDrache -- 3 Temmuz 2014; 23:00:13 >
  • MonarchDrache kullanıcısına yanıt
    Yorumun için çok teşkkürler. Ama mantıken benim gerimde 12.500 Sözel öğrencisi ya da tmci var istediğim üninin kontejanı 70 kişi bu kadar kişiden 70 kişi bu üni yazmaz mı yani ? Biraz muammayı düştüm haklı olarak.
  • quote:

Yorumun için çok teşkkürler. Ama mantıken benim gerimde 12.500 Sözel öğrencisi ya da tmci var istediğim üninin kontejanı 70 kişi bu kadar kişiden 70 kişi bu üni yazmaz mı yani ? Biraz muammayı düştüm haklı olarak.

İki senede ne kadar düşmüş onu baz alarak bak. 650 kişi çok bi şey değil yeni açılan bölümler ve gelen formasyon durumu kurtarır muhtemelen
  • quote:

quote:

İki senede ne kadar düşmüş onu baz alarak bak. 650 kişi çok bi şey değil yeni açılan bölümler ve gelen formasyon durumu kurtarır muhtemelen

Anladım dostum. Seninde diyeceğin kesin bir cevap yok. Kimse kesin bir cevap veremez gibi. Umarım dilediğin yeri hayırlısıyla kazanırsın. Başarılar dilerim.
  • Ts2 siralamam 61940 puan 342 tarih istiyorum mugla en son 74200 ile almis edirne ise 78200 gelme durumlari nedir

• Ts-1 12k
    Ts-2 14k
    Anadolu reklamcılık hayaliyle çıktım sözel macerasına.Kimi gördüysem para lazım dayı lazım o işlere diyorlar.Anadolu gastronomi yazacağım.Sözelde pek iş yok malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Agrios

Ts-1 12k
    Ts-2 14k
    Anadolu reklamcılık hayaliyle çıktım sözel macerasına.Kimi gördüysem para lazım dayı lazım o işlere diyorlar.Anadolu gastronomi yazacağım.Sözelde pek iş yok malesef

Hacı gastronomide para var mıdır sence baktım bu sene baya üniversitede bölümü açılcak ? Hadi parayı geçtim iş var mıdır acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.