Şimdi Ara

SÖZELDE KIRIK OBP İLE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aklıma takılan bir şeyi sizlere danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Öncelikle sözelciyim biliyorum sözelciler olarak Türkiye de azınlıktayız fakat yine de iyi yerlere gelmiş sözelciler mutlaka vardır.Şimdi aklıma takılan soru şu: Ben geçen yıl bir programa yerleştim fakat gitmedim OBP yarıya kesilecek ve okuldan 23.7 puan gelecek.Sınava sözelden hazırlanıyorum.YGS-3 Başarı sıralamam: 71 bin YGS-4 : 58 bin.Şu anda dershane denemelerinde 400-420 arasında değişiyor puanlarım.Benim hedefim İstanbul Bilgi ya da Galatasaray İletişim.Sizce ilk 1000'e girsem ortalama beni ne kadar geri atar LYS ' de ? Bu soru kafamı çok kurcalıyor lütfen yardımcı olun :(

• 1k olsan 2013 de obp ile 1700 kişi geri atiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde hedef Galatasaray İletişim 400-415 arası oynuyor denemelerim hesaplamalarıma göre 43-44 ortalama 300-350 kişi geri atıyor. İşiniz gerçekten çok zor yani.
  • Eminsin demi kardeşim daha fazla atmasında ? Eğer dediğin gibiyse istediğim yerin olması için umudum var o zaman
  • enuqie E kullanıcısına yanıt
    Uğraşıyorum bakalım ya galatasaray olmazsa İstanbul bilgi ya da bahçeşehir fark etmez. konu eksiğim yok gibi artık sınavlarda edebiyattan 50'nin altına düşmedim hiç tarihten de 40 altına düşmedim coğrafya da sıkıntı yok. biraz felsefe zorluyo onu da kascam artık bu saat den sonra yanlış yapma lüksüm yok çünkü artık
  • Arkadaşlar dediğiniz denemeler hangi yayının acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0rela

Arkadaşlar dediğiniz denemeler hangi yayının acaba ?

Fsınav dershanesine gittiğim için dershane denemelerinde bu netler geliyor henüz kendim şahsi olarak denemeye başlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIRIK OBP
    6 yıl önce açıldı
    Kırık obp kumarı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0rela kullanıcısına yanıt
    Dershanede olduğumuz Simya , Tan ve evde uyguladığım Karekök genelde sonuçlar aynı dolaylarda oluyor hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.