İlk 30a girersen altın gencleri bile aliyosun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sözelden ilk 100 için girenler (3. sayfa)
-
-
knk sen sanki tmden ilk 100e girmiştin, yanlış hatırlamıyorsam. hala bilkentte burslu okumana rağmen tercih yapmadan ilk 100 bursu alıyor musun
-
Aliyo la sen ilk100 gir bi burs da ben baglicam aylik 10lira atarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam lan, valla ilk 100 yaparsam aylık 10 tlmi almaya gelcem mnhbgrvfec
-
evet geçen sene kredi almama rağmen ayda 1950 tl olarak yatıyo şu an
-
Emin misin dayım? Ben bunun yalancısıyım da, ilk100 ve ilk30 yerleştirilen üninin bilgilerini istiyor. O yılki sonuç belgesi gerekiyor diye biliyorum. Emin misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ağır Tank -- 8 Ağustos 2024; 19:59:13 > -
Ben aldim, eski kayıt belgesini atiyordun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal olsun Üstad'ım tebrikler, Seneye ben de bir deneyeceğim, say 70k dan Konya teknik elektrik-elektroniğe giriyorum. Bu yıl sözel ilk4k gelmişti hiç çalışmamama rağmen, Seneye hedef ilk 30 (100 okey :D) İnşallah. Bu yıl kayıdı tamamladıktan sonra bir evrak-kopya falan almam gerekiyor mu ? (sonuçta seneye kırık sözelle tercih yapmayacağım) Yoksa seneye ilk100 vs yapabilirsem gidip okula öğrenci işlerine vs müracaat edip alabiliyor muyum yine kayıt evrağı? Hayırlı akşamlar tebrikler tekrardan...
-
Yerleştirme sonucumu atmistim direkt aisten, okuldan bişi almamıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X