Şimdi Ara

sözeller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba mezunum ve sözelim. iyi bir okul istiyorum tabi ki. eksik konularım var bayağı. yetişmez mi bu saatten sonra? yani bir şey değişmez mi sizce?

• Matematik olmaynca bende senin gibi dusunmeye basladim iyi degerlendirirsek kalan zamani olabilir gibi
  • Yetişir.
  • Birisi yetişmez dese tamam o zaman seneye hazırlanayım diyecek halin yok ya kardeşim. Aç benim hocam kanalını tarihi hatim et oradan. Tek önder kanalında da lys felsefe konuları falan var. Bugüne kadar çalışmadıysan mecbur son 1 ayda ter akacak ama bence yetişir ki yetişmese dahi elinden geleni yap yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambivalenz -- 15 Mayıs 2017; 11:34:31 >
  • bütün gün evdeyim yapacak hiçbir şeyim yok bu arada sadece ders...
  • 1 ay kala sakın internetten çalışmaya kalkma. Felsefenin 4 dersi 2 günde bitiyor. Tarihte +40 için 1 hafta lazım. Coğrafya 3 gün kamplasan bitirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Seer

1 ay kala sakın internetten çalışmaya kalkma. Felsefenin 4 dersi 2 günde bitiyor. Tarihte +40 için 1 hafta lazım. Coğrafya 3 gün kamplasan bitirirsin.

Arkadasla ayni durumdayim peki baska tavsiyeleriniz var mi nasil calisilmali ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT COĞRAFYA :(
    3 yıl önce açıldı
    Lys kimya
    9 yıl önce açıldı
    Sözel
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oha ne kadar rahat yazmışsın :D sağolun arkadaşlar açıkçası umudum geldi biraz.
  • jlo007 J kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 3bin olduydum. Bu sene ilk 200-300 için kasıyorum. Öyle abartılcak bir şeyi yok sözelin. Sadece Tarih 40-44, Felsefe 29-32, Coğrafya 32-38 aralıkları kasıyor.
  • hedeflys.17 H kullanıcısına yanıt
    2 tane test kitabı alıyorsun. Konu anlatımlıdan bir yüz okuyorsun hemencecik, konuyla alakalı bir fikrin olması için. 1. test kitabını açıp çözüyorsun cevabını bilmediğin soruları hemen cevap anahtarından geçirip ''Hmm bu neden böyleymiş'' diye düşünüyorsun. 2. kitapta en az %90-%95 doğru çıkartırsın. Sonrası pratiğe bakar.
  • quote:

2 tane test kitabı alıyorsun. Konu anlatımlıdan bir yüz okuyorsun hemencecik, konuyla alakalı bir fikrin olması için. 1. test kitabını açıp çözüyorsun cevabını bilmediğin soruları hemen cevap anahtarından geçirip ''Hmm bu neden böyleymiş'' diye düşünüyorsun. 2. kitapta en az %90-%95 doğru çıkartırsın. Sonrası pratiğe bakar.

Tarihten 28 net yapmam lazim of
  • sağol tavsiyelerin için. dediklerini uygulamaya çalışacağım. 3 bin falan çok iyi.
    Tarihten 28 neti sadece osmanlı ve inkılap çalışsan yaparsın. Çağdaşa girmene bile gerek yok. Bir yüz oku, 1-2 soru alırsın oradan.
  • quote:

Tarihten 28 neti sadece osmanlı ve inkılap çalışsan yaparsın. Çağdaşa girmene bile gerek yok. Bir yüz oku, 1-2 soru alırsın oradan.

Gercekten mii peki ygs den ortalama kac soru gelir
    0. Ygs tarihini fullemen için konuları bilmene gerek yok. Lysde sana yüzeysel soru sormayacaklar, direk olarak şunu kim yaptı, bu kimdir, bunun adı nedir diye soracaklar. Ama öyle yada böyle 20leri görürsün.
  • quote:

0. Ygs tarihini fullemen için konuları bilmene gerek yok. Lysde sana yüzeysel soru sormayacaklar, direk olarak şunu kim yaptı, bu kimdir, bunun adı nedir diye soracaklar. Ama öyle yada böyle 20leri görürsün.

Ygs de tarihte 2 yanlisim vardi denemelerde hic yapamazdim dun 2016 lys tarih cozdum 20 dogru 20 yanlis 4 bos geldi nasil toparlanir bilmiyorum
    2 Test kitabı alıp 3 gün tüm gücünle yüklen, 30 küsürlere çıkar netin
  • quote:

2 Test kitabı alıp 3 gün tüm gücünle yüklen, 30 küsürlere çıkar netin

Cidden 3 gunde olur muu sozelci misin kac net yapiyosun bu arada
    40-42 geliyor şu an. Sınavda çıkacak açık uçlu sorulara bağlı kaç yapacağım.
    ben geçen sene hiçbir şey bilmeden 30'a yakın çıkarmıştım 26 falandı sanırım. daha bayağı var kasma çalışırsan 28 neti 'çok kolay' çıkarırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.