Şimdi Ara

Sözeller nereleri yazdınız !!! ( TS ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aristoxenus

En fazla ineceği muğla:D neden Sakaryayı öne yazdın anlamadım :D

İlk 8 i siralamaya gore gideyim dedim sonrası karisik akaarya 62300 deydi ondan hem yakin İstanbula güzelde üni gelirse giderim valla :D bide ÖSYM sitesinden dun yanlışlıkla ben tercih güncellemeye basmistim ama Bise yapmadan çıkış yaptim sonra tekrar girdim sorun yoktu herşey normaldi şimdide terichim gözüküyor sorun olmamıştır dimi paranoyak oldum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey sorabilirim herhalde 34.400 sıralamam var. Gazi Üniv. Halkla ilişkiler ve Tanıtım 28.800 Gelir mi sizce?
  • Bak bekle inşallah cevap verirsin diye sana ayrıntılı yazıyorum anlıyorsun sanırım bu işlerden.
    Sıralamam 34.400
    1-Anadolu üniv. Halkla ilişkiler ve reklamcılık 12.100
    2-Marmara üniv-Halkla ilişkiler ve tanıtım 12.900
    3-İstanbul üniv-Halkla ilişkiler ve tanıtım 14.000
    4-İstanbul üniv-Gazetecilik 15.400
    5-Ankara üniv-Rts 14.900
    6-Ege-Reklamcılık 16.800
    7-Ege-Halkla ilişkiler tanıtım-20.600

Buraya kadar hayal,bir ihtimali bile olmayan ama gelebilecek mi bilemiyorum gibi :D

Burdan sonra hangisi gelecek sizce?
    8-Ankara-23.400
    9-Gazi-28.800
    10-Kocaeli-33.100
    11-Akdeniz-34.400 <3
    12-Sakarya-42.600
    13-Selçuk-53.000
    14-Erciyes-63.00
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazali0407

zihinsel engellirler ogretmenliginden bi girdim sosyalden ciktim

bende sözelciyim ama tm ve ts den girmedim mf den girdim çok hakkımızı yiyorlar
  • Arkadaslar sıralamam 14125 .
    Istanbul edebiyat bölümu gelir mi

• Ts 1 31 000
    sıralamam var
    Ts 2 24 000

Ortaya karışık sosyal ve türkçe öğretmenliği yazdım
  • Her konuda gastronomiyi neden kötülediğini şimdi anladım konu sahibi bu kadar panik yapacağını bilsem derdim tutar zaten bir sürü yeni bölüm açıldı.
  • Paranoyak olman çok doğal ahahaha :D , Umarım öyle olur herkes mutlu olsun bu arada bu sene çok m düşük aldılar TS'DEN millet döküldü
  • %49 Gazi % 57 Kocaeli gelecektir , tabi ki yeni açılan bölümler çok oldu bu sene TS'DEN + Düz bölümler öğretmenlik oldu bunun etkisini göz önüne alırsak Ege halkla ilişkiler bile gelebilir ;) başarılar...
  • Ben Gazi Gastronomi bıraktım , yazdıklarım tercihlerde eğitim kadrosu gene yok yiyecek içecek bölümleri geri çevrilmiş gastronomiye yani sevilecek bir yani yok , benim için yurt dışına açılmak için ve de kendi yerimi açmam için bir köprü görevi görecek. ( İlk tercihim gelir benim, kötülediğim yerler hala kötü )
  • RoSSoJoZeF kullanıcısına yanıt
    Hangi üniversiteleri yazdın Ankara gibi yerler gelmez fakat Balıkesir gibi yerler gelir.
  • egecan23 E kullanıcısına yanıt
    Hocam çok zor bir ihtimal , İÜ ve de bölümün tekrar gündeme gelmesinden dolayı... ( Genede belli olmaz ) TM'DEN tercih etmeseler belki yerleşebilirdiniz.
  • Sıralamam 2280

Boğaziçi Edebiyat-1920
    Boğaziçi Tarih-1470
    Istanbul Edebiyat-6320
    ODTÜ Tarih-3590

Daha var da istanbulun altındakiler ölü tercih sayılır ondan yazma gereği duymadım düşüncelerini paylaşanlara teşekkürler inşallah siz de istediğiniz yerleri kazanırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İu Gazete, Rts, Hit diye gittim sıralama 14534

• semender96 S kullanıcısına yanıt
    Sıralamanı karışık mı yazdın ? Genel olarak tercih listende ODTÜ TARİHİN 1. sırada yer almasını isterdim PhoHistory belgesi veriyor ODTÜ İnternational diploma ve meslek geçerliliği veriyor.... Boğaziçi'de güzel bir tercih fakat şahsi görüşüm bu sıralamaya ODTÜ'YÜ . Sıraya aldıysa 1. Sırada TOBB Tam Burslu 2.Sırada Bilkent Tam bursluları görmek isterdim...

Özel üniversitelere tam burslu olarak gitseydin misal Bilkente , 1+1 ya da Stüdyo daire + 1.500 ile 2.000 arası her ay net yüksek başarı bursu + ABD eğitim SCC araştırmalarına katılma şansın olurdu neyse artık hayırlısı olsun.
  • Gazetecilik kesin geliyor da HİT'i ilk tercihe alsaydın daha iyi olabilirdi. ( Hayırlı olsun )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristoxenus -- 18 Temmuz 2014; 14:16:03 >
  • quote:

Sıralamanı karışık mı yazdın ? Genel olarak tercih listende ODTÜ TARİHİN 1. sırada yer almasını isterdim PhoHistory belgesi veriyor ODTÜ İnternational diploma ve meslek geçerliliği veriyor.... Boğaziçi'de güzel bir tercih fakat şahsi görüşüm bu sıralamaya ODTÜ'YÜ . Sıraya aldıysa 1. Sırada TOBB Tam Burslu 2.Sırada Bilkent Tam bursluları görmek isterdim...

Özel üniversitelere tam burslu olarak gitseydin misal Bilkente , 1+1 ya da Stüdyo daire + 1.500 ile 2.000 arası her ay net yüksek başarı bursu + ABD eğitim SCC araştırmalarına katılma şansın olurdu neyse artık hayırlısı olsun.

Sıralama bu evet.Lakin istanbulda oturuyorum ve Istanbul üniversitesinin edebiyat Fakültesini gördüm tam benim gib asosyallere göre ODTÜ meselesini rehberlikçime ve forumdaki arkadaşlara sordum ama tercihlerini Istanbuldan yana kullandılar ki bu belge ve burs meselesini ilk sizden duyuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs sıralaman kaç
  • quote:

Gazetecilik kesin geliyor da HİT'i ilk tercihe alsaydın daha iyi olabilirdi. ( Hayırlı olsun )

Meslek olarak idealim Gazetecilik olduğu için ilk sıraya koydum. Umarım gelir, ki formasyon genişletilmiş galiba bu sene. Herkesin istediğinin gelmesi temennim.
  • Akdeniz edebiyat yazdim ilk siraya iö 59200 ile kapatmis benim siralama 61 bin gelirmi sizce

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.