Şimdi Ara

Sözleşme İmzalarken Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun araştırmalar sonucu dün Karadeniz turu satın aldım. 7 gün uçaklı vs vs... satın almam akabinde sözleşme ve tur bilgilerini içeren iki ayrı çıktı uzatıldı. Önce bir sürü kağıt ya boşvet imzalayayım dedim. Ama ardından okmaya karar verdim. Yarısına geldiğimde şu maddryle karşılaştım:

"Paket Turun düzenlenmesi için asgari katılımcı sayısı TÜKETİCİYE sunulan broşürde belirtilmiştir. Paket turun düzenlenmesi için 20 kişi sayısına ulaşılamaması halinde paket turun kısmen veya tamamen iptal edilebileceği hususu hareket tarihinden en az 0 () gün öncesi, yani 02.07.2017 tarihine kadar TÜKETİCİYE bildirilir. Bu durumda TÜKETİCİNİN tazminat hakkı yoktur."

Hanım arkadaşı uyardım ve siz bana en geç 20 gün öncesinden haber vererilir dediniz lakin bu maddede tur sabahı dahi iptal haberini verseniz hakkımı savunamayacağım dedim. Bildiniz zırvaladı ve ben de tekrar izah edip beni bu maddenin tedirgin ettiğinden bahsettim ve cevabı ukalaca Beyefendi siz bu kadar tedirgün olursanız zaten başınıza bir iş gelir turu yaşayamazsınız oldu. Sonunda zıvanadan çıkıp kardeşim ben sana peşin para veriyorum ve siz bana sözle 20 gün önceden haber verileceğini söylüyorsunuz ama imzaya, yazıya gelince tedirgin olmayın diyorsunuz ve sizin gibi şirket ve çalışanları hep kendine yontuyor. Tedirgin olmamamı istiyorsanız yazın oraya 60 gün önceden haber verilecektir diye bende arkama yaslanıp tatilin tadını çıkarayım dedim. Baya bi azarladım. Ardından merkez ofisi arayıp durumu izah ettim ve herkes böyle imzalıyor beyefendi sorun olmaz gibi bir saçmalıkla karşılaştım. Aradan yarım saat geçti ve bir üst düzey yöneticiyle daha görüşüp daha sert bir dille eleştirdim ve herkes için bu maddenin değiştirilmesi gefektiğini söyledim ve üsteledim. Yemedim ama baskı hatası olduğunu 20 yerine yanluşlıkla sıfır yazıldığını falan söylediler.

Siz siz olun ve okuyun arkadaşlar. Okuyun vd berkesi uyarın. 5 dk için başınız ağrımasın ve cehaletinizle, benliğinizle alay ettirmeyin.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip kira sözleşmesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.