Şimdi Ara

Sözleşmeli Er Yeni Özlük Hakları Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu tam olarak doğru bölümde açamadım ancak bu alanda henüz bir bölüm de oluşturulmamış sanırım.
    Benim merak ettiklerim şunlar başvuru şartları arasında 25 yaş sınırı var ve ben şuan 25 imi bitirmek üzereyim başvuru yapmayı düşünüyorum ancak
    Sözleşmeli Er'lerin özlük hakları hakkında çok fazla bir bilgim yok.

Yeni düzenlemye göre artık Hafta içi mesai saatleri dışında ve hafta sonları izin hakları varmış yani Uzman Erbaş ve Ast Subaylar gibi mesai bitimi dışarı çıkabiliyor
    Bunların dışında merak edilen bilinmeyen ne gibi hakları var Sözleşmeli Er'lik yapılır mı yapan var mı ?
    Benim merak ettiğim askerlik yaparken telefon bile kullanamazdım, bu tarz kısıtlamaları var mı ?
    Bilgisayarını Telefonunu birliğinde yatıp kalkıyor ise götürebilir mi ? bunda bir sakınca var mı ?

Silah verilmiyor bildiğim üzre, kendisi silah satın alıp TSK Personeli olarak buna ruhsat alabiliyor ve taşıyabiliyor mu ?

Bu ve bunun gibi sorulara cevap verebilecek birileri varsa eğer çok mutlu olurum son bir kaç ayım ve başvuru yapmayı düşünüyorum...

• Kesin bildigim seyi soyleyim
    Silah alamiyorsun kendi silahin ruhsatin filan o hak sozlesmeli erlerde yok

Benim imkanim olsa bende basvururdum ama yasim gecti, onemli olan bi sekilde ekmegini kazanmak
    Tabi uzun sureli yapilcak is degil, sozlesme bitene kadar adam akilli bi is bulunup girilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvuru şartlarında 1 ocak 95 doğumlu sonrası diye yazar. 31 aralık 94 lü bile olsan başvuru yapamazsın
    Eğitim durumun ne bilmiyorum ama ben olsam başvuru yapmazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkürler Hava Kuvvetleri Komutanlığında görev yapan sözleşmeli er biriyle tanıştım ve uzun uzun dinledim
    iyi ve kötü yanlarını kapsamlıca anlattı ve kararımı verdim Hava Kuvvetlerine başvuru yapıyorum. Teşekkürler...
  • HitBullets H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
    Bu is basamak amacli, kalici degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.