Şimdi Ara

Sözlü ve Yazılı Onay Almadan 2 km Ötedeki YAPA Santraline Geçirip Hız Düşürmek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
3.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam türk telekom' a boş port olup olmadığını sormak için nasıl ulaştınız acaba beni de boş port yok diye VDSL e geçirmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YnSs58 kullanıcısına yanıt
    Resimleri orada çalışan arkadaşın arkadaşı attı.

Yani tanıdık lazım.

Bölgede boş port olup olmadığını öğrenmek için

1) Bölge Müdürlüğüne gidebilirsiniz.
    2) Türk Telekom Müşteri Hizmetlerini arayıp adresinize internet başvurusu yaptığınızda söyleniyor boş port yok veya kapasite sorunu var diye.
    3) Yusuf Kıraç'a twitter'dan yazıp @ttdestek ile sorunu belirtirseniz port sorununu öğrenebilirsiniz.

2 ve 3. maddeleri yaptım işte. 3 ay sonra inşallah dediler önceki yorumlarımda belirttiği im gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çalışan arkadaşınızın attığı resimde baya boş port var gözüküyor. Şu anda nasıl tüm iss'ler (Türk telekom, millenicom, türknet) boş port yok diyor? O resmi 2 hafta önce atmışsınız. 2 haftada bütün portlar mı dolmuş, yoksa sistem mi yanlış gösteriyor acaba? Santralde boş port gözüküp başvuru yapınca boş port gözükmemesi garip geldi baya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    O resmi o gün içerisinde bunlara ilettim ki ben o zaman da boş port yok dediler, devam eden günlerde de.

Aktif mi değil mi anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 27 Mayıs 2020; 11:7:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Ayni olay bendede var hocam haber vermeksizin Yapa ya gecirmislerdi iptal ettirdim turkneti simdi ne portum var gorunuyor nede altyapi hicbir iss ye gecemiyorum ozelmusteriyonetimine mail attim aradilar 444 0 375 ten onlardan alt yapim olmadigini soyluyor bolgeme T7 kabin geldi ama bu Yapa lanetinden dolayi internetim bile yok

• Echonight83 kullanıcısına yanıt
    Ben onun için iptal etmeden uğraşıyorum işte.

Diğer türlü bu pandemi günlerinde internetsiz kalacaktım.

Millenicom takibini yapıyor benim adıma port boşalınca dönecekler bana.

Türk Telekom'a taahhüt vermek istemiyorum ama mecbur onu da ben arıyorum haftada bir.

Turknet i de uğraşıyorum onları da nasıl VAE'den YAPA'ya geçirdilerse YAPA'dan da VAE'ye geçirsinler diye.

• Sözlü ve Yazılı Onay Almadan 2 km Ötedeki YAPA Santraline Geçirip Hız Düşürmek

Mahalledeki butun binalar vdsl 2 ye gecti bitek bizim binada alt yapi yok diyor yeminlen cildircam nerden bulastim bu turknete

Onlar VAE'de çünkü sen 100 MBPS lik YAPA'fasın çünkü öyle reklam yapıyorlar ya.

Kac defa destekle gorustum portunuzu biz bosa cikarmadik diyolar

kendi forumlarını açmışlar orayı bir dene istersen.
    https://forum.turk.net/

Ama eleştiriye, hakikaete de gelemiyorlar.

Kendi siteleri üzerindeki forumda haftalardır sorun yaşayan kullanıcıları bilinçlendiriyorum.

BTK üzerinden şikayet kaydı oluşturun, YAPA'ya geçecekseniz santrale uzaklığınız 1,5 km den fazla olmasın 4 mpbs hız alırsınız diyorum.

Yaşadığım sorunu yazıyorum cevap vermiyorlar.

en sonunda hesabımı askıya almışlardı

Sözlü ve Yazılı Onay Almadan 2 km Ötedeki YAPA Santraline Geçirip Hız Düşürmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 25 Mayıs 2020; 21:50:36 >

TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Dostum geçmiş olsun. Ablam için internet başvurusunda bulunduk. Müşteri hizmetlerine ısrarla bir sorun var mı diye sordum ona göre abonelik başlatmak için. Telefon başvurusu hemen onaylandı. Ama internet başvurusu 1.5 ay sonra bağlandı. Tabi ki sorun burada bitmedi. Vdsl port yerine adsl ye bağlamışlar. Abonelik yaparken 35 e kadar hız verilmesi gerekirken hızımızı max 16 vermişler. Kendilerine anlattığımda ise farklı bahaneler üretiyorlar.

Hocam bende uzun ugraslar sonucu ozelmusteriyonetimiden bugune ekip gonderttim bakalim bos port cikcakmi

türk telekom normalde bizim müşterimiz değilsiniz derdi ama?

sizinle aynı müdürlüğe bağlıyız biz.

Gaziosmanpaşa, Sultangazi bölgesinde kapasite sorunu var ama saha dolapları farklı olduğundan mahalle mahalle değişebiliyor sanırım.

Yanımızdaki arkadaşa Turknet 4 günde VAE geçişi yaptı. Ama sıfırdan olunca sıkıntı.
    Ben suan turknete aboneligim yok hocam turktelekoma basvurdum port yok bekliceksnz dedı sonra ozelmusteriyonetimine mailler attim aradilar mudurlukle konuscz dediler bugunde ekip yollucaklarini soylediler ben Karayollari mahallesinde oturuyorum

Bana 3 ay sonra bölgenizde kapasite arttırımına gidilecek demişlerdi.

İnşallah olur sizinki.

Ama Türk Telekom da 12 ay, 24 ay taahhüt istiyor sıkıntı, çok para.
    Ama mecbur artık millenicom, turknet gibi sağlayıcılar boş port alamıyorlar.
    Türknet kafasına göre hız düşürüyor, müşterisini mağdur ediyor. Millenicom denemek isterim ama işte.
    Kalacağız yine Türk Telekom'un fahiş fiyatlarına.

Şu an hiçbiri bağlayamıyor ki yeni internet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 27 Mayıs 2020; 11:5:26 >
    Merhaba, hız profilinizde sorun yaşıyorsanız hız testi sonucunuz ile birliktehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek bilgi verelim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    otomatik cevap vermeyin bana kardeş.

Maksimum hız olarak 5 mbps verebiliyorsunuz dediniz. VAE geçiş işlemleri başladı 1 ay önce, geçemedim daha.

Bak yukarıda resimler var saha dolabımda boş port olduğuna dair.
    Port durumu anlık olarak değişebiliyor. Bu sebeple tekrardan uygunluğu kontrol ederek size bilgi verecekler.
  • aynısını bende yaşadım onayımı almadan yapa geçmişler 9 mb hız alıyordum 2 mb hıza düşürdüler bilerek kasti olarak yapıyorlar bu interneti çok kullanıyor çok yükleniyor başkalarında problem oluşuyor banane amk türk telekom alt yapısından beni aldın demedim ki şimdi bir tane adam yollamıyorlar bir tane adam gelip binama yeni hat kablosu taksın diye oda 2dklık iş ve şimdi başka issye geçmek istediğimde geçemiyorum türk telekom alt yapısında olmadığımdan beni çıkarın diyorum salak salak mesaj atıyorlar bana
  • isyancı2 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinize aktif altyapımız geldiği zaman otomatik olarak geçişinizi yaparak bilgi veriyoruz. VAE geçiş işlemleri ortalama 7 iş günü içinde tamamlanıyor. 35861965 numaralı destek kaydı üzerinden VAE geçiş işlemleri için gelişmeleri paylaşacağız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.