Şimdi Ara

Sözlük İçin Erişim Engelleme Kararı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 16 Mayıs 2023; 17:31:2 >
  • kapanmış güzel.. umarım yakın zamanda terroristleri temizlerler. pkk öven mi dersin, cumhurbaşkanına söven mi dersin, sanatçılara hakaret eden mi dersin, her konuda her boku bilen mi dersin.. bütün çöpler oradaydı. umarım açılmaz.

• Yazıklar olsun böyle hükümete telegramda olsak ağır konuşurdum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu hükümetin tek faydası, millete zorla VPN kullanmayı öğretti..

• 40 bin insan öldü , 80 milyon bir olmuş bir diktatörü ihtibarı için çırpınıyor.
    İlk gün twitter kapatıldı kaç insan hayatında oldu ,yardım isteyemediği için , sözlükte insanlar yardımlaştı orayıda kapattılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlık tarihinde baskıcı rejimler gelişimin önünde hiç bir zaman duramamıştır. Bilim ve merak bu baskıyı her zaman kırmıştır. İnterneti yasaklasınlar bari kökten fişini çeksinler böyle tek tek zor oluyor.

• Intranet’e çevirsinler bari.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yasak gelince daha çok hit alır diyenler gelmemiş mi hala...

Neyse benim girdiğim bir site değildi ama baktım giriliyor ama yasak kararı olduğuna göre yarın girilemez muhtemelen (Vpn'siz yani)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7/24 insanlara ve değerlerine küfür edilen. Yalan ve nefret ile dolu orası için çok geç kalındı.

İnşallah geç de olsa akıl galip gelir ve hukuk içinde tüm sorumluları hesap verirler, bedel öderler.

• RTE başkan olunca, Dolar 4 liraya düşmezse nüfüstan kayıdımı sildireceğim diyen porfavor ne güzelde ahlak, erdem dersi veriyor demi dostlar :)

• Normalde hiç baktığım bir yer değil ama konuyu görünce girdim ve bende şu an açık durumda.

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Rte başkan olunca cebim dolacak ihya olacam çok param olacak demek istemiştir o. Devlet kaynağı olmadan bunları nasıl besleyecen değilse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "İstanbul’da edindiğim yerleri, ecnebilere satanlar Allah’ın gazabına uğrasınlar."

Fatih Sultan Mehmet

"Devletleri yıkan tüm hataların altında nice gururun gafleti yatar."

Yavuz Sultan Selim

"Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki padişah olan Süleyman bu dünyadan eli boş gitmiştir."

Kanuni Sultan Süleyman

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

Yalan soyleme!  

3 lira demisti. 

Avatari degistirip hangi gruba bagli oldugunu gostermis. Daha ne yapsin?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

demiştir valla inanırım.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Bizde sapan grubu kurduk, hepsinin kafasına taşı yapıştıracaz.

Bunlarda bi tuhaf he, olm o kadar yırtıcı kuş var Şahin doğan kartal, bula bula buldukları kuşlara bak, ulen karga bile daha karizmatik kuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Şubat 2023; 0:34:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sözlüğü pek takip etmiyorum ve beğenmiyorum açıkçası.

Ama kararın gerekçelerini görmek lazım. Şahsen ayda yılda bir bile girsem oraya bildiğin ana avrat küfürleri geçtim. Allah'a Peygambere sövecek seviyede laflar konular oluyor. Özgürlük veya muhaliflik böyle bir şey olmasa gerek. Yalan yanlış algı konular desen gırla. Deprem zamanı baya arttı özellikle. Doğru dürüst denetim yok gibi. Sözlüğün o eski kalitesinin ve yazar gurubununda artık olmadığını düşünüyorum.( Buradaki herkese bu konuda hem fikirdir. ) Oradaki belli bir üye kitlesi bildiğin çoğu zaman yanlış ALGI bilgi yaymanın merkezi gibi hareket ettiğini düşünüyorum.

Kendine çeki düzen vermesini ve kısa zamanda açılmasını temenni ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 22 Şubat 2023; 0:47:17 >
  • Bıktık yaskaçı zihniyetten ve yandaşlarından, Ekşi sözlük derhal erişime açılmalıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.