Benim çadır meselesi ile ilgili buraya açığım başlığı izinsiz çalıp, ekşiye taşıyıp 1 gün boyunca yukarıda tuttular. Ahım tuttu demek ki 1 gün içinde kapandı yasak geldi sözlüğe. |
Sözlük İçin Erişim Engelleme Kararı (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet, eskiden öyleydi.
Tanım girmeden bilgi vermeyen şeyler yazınca uçuruyorlardı. Sonradan herkesi yazar yapmaya başladılar.
Tabi ki daha çok para kazanmak için.
Eski tarihli yazılara bakarsan ne kadar faydalı olduğunu görürsün ama özellikle 2016 sonrası çöp olmaya başladı.
Umarım kara doğrudur ve hep kapalı kalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar yazıyorum. Yerinde bir karar. Hatta forum sahiplerini de içeri almaları gerekiyor. O kadar hakaretler var ki sözlükte çoğu silinmedi. Şikayetçi olsan ne olur..
Ama sıra Dh foruma da gelecek. Hep diyoruz yeni üye olanlar belli bir süre yazı yazamasın. Ama bakıyoruz ki troll başlıklar uçup gidiyor. Geçen hafta deprem başlıklı konuya fake hesaplı biri dadandı. Şikayet ettim ve 1 gün ceza yedi. Ben hakaretten 4 gün yedim. Kışkırtmaya ceza yok.
Acilen rest atmaları gerek kendilerine. Tüm konular didik didik incelenmeli. Baltaş'ın forumuna laf ediyorsunuz ama orası bile cidden daha yararlı. Hiç değilse üyelerin ne yazdığı anlaşılıyor. Burada ise adam SS alıp hiç düzenlemeden konu açıp paylaşıyor. Bknz.İnanç kategorisine. Malûm üye hâlâ bu şekilde konu açıyor ve açılan konulara bu şekilde cevap yazıyor. Peki forum yöneticileri ne yapıyor? Bunu yazdığım için beni banlıyor. Beceriksiz Modları uçurun. Sonra fake ve troll hesapları uçurun.
Esenlikler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün zûlme sessiz kalanlar yarın konuşamayacaklar.
Asla unutulmayacak yaşananlar, zannetmeyin yanınıza kâr kalacak.
bu hakaret küfür sevdanız bitmek bilmedi.
küfür edenin problemidir. edilenin bu kadar zoruna gidiyorsa demekki altında bir şeyler vardır. küfürden bu kadar etkileniyorsanız kendinizi bi sorgulayın. edilen kelimeler sizin hak etmediğiniz şeylerse zaten umurunuzda olmamalı yok umurumda diyorsanızda demekki bi sıkıntı var bilinçaltınızda.
-
Çok saçma. Siteleri yasakladikca VPN kullanımı artıyor. Artık insanlar vpne para verir hale geldi. Böyle devam ederlerse bu daha da artacak. Kahvedeki 60 yasinda dayı bile VPN kullanacak. (Gerçi kullanıyordur belki :) )
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekşi'de kötülükten beslenen, sanal linçi alışkanlık hale getirmiş, çok yüksek egolu bir kitlenin olduğu gerçek ama yine de kapanması doğru değil. Birkaç düzenlemeden sonra geri açılacaktır diye tahmin ediyorum. Sahipleri akan musluğu kesmek istemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 22 Şubat 2023; 16:59:14 > -
kesinlikle kapatılması doğru bir karar..
muhalif trollerini bir kenara bırakıyorum.
son zamanlarda ekşiyi takip edenler dikkat etmiştir, İktidar yanlısı troller çok fazla artmaya başlamıştı.
Mesela chp ile ilgili iftira başlığı açılır açılmaz, iktidar yanlısı troller ilk 10 cevabı yazıp köşelerine çekilirdi.
Önceden muhalif trolleri bunu yapardı..
eee sen bunları engellemezsen sonun böyle olur..
-
Yurt disi icin sorun yok
Ssg ve kanzukun eseri bu olanlar
Trolleri engellemediler sonuc bu
Daha öncelikli durumlar var. Mesela orada zaman zaman bazı isimler öne çıkıyor o isim hakkında sayfalarca hakaret ve sanal zorbalık içeren girdiler geliyor. İlgili kişiler davaların sonucunda adına yazılmış entry'leri sildirebiliyor ama sözlük yönetimi tarafından silinen başlıklar en öne alınıp yine sayfalarca hakaret ve itham geliyor. Sağlıksız bir düzen var. Mağdurlar için çok zor sanal zorbalar için çok kolaylaştırılmış bir sistem.
-
Ekşi geçmişteki "kutsal bilgi kaynağı" lakabını kaybedeli çok olmuş ve troller ortalığı basmıştı. Ama hala belli başlıklar ve belli yazarlar sayesinde düzgün bilgiye ulaşabiliyorduk. Kapatılması çok da olumlu değil bence.
72 saat hakkı varmış engelleme gerekçesini açıklamak için. Daha 24 saat yeni doluyor.
Gördüğüm kadarıyla herkes olayın farkında ve kanıksamış. Gerekçe duymak isteyen yok herkes neden ceza aldığını biliyor gibi...
-
-
Zamaninda ben de uyeydim. Siyasi sey yazdim diye ucurdular. Sonrasi malum.
Ayrica su an akp kapatti ama aktroller hala son gaz propogandaya devam ediyor.
Son yillarda bariz sekilde toplu troll alimlari oluyordu.
-
Troller farkında değil ama ekşi kapatılırsa kendileri de işsiz kalacak.
Kurulus amaci ve ilk zamanlari iyiydi. Benzer kaynaklarin olmadigi zamanlarda epey faydaliydi. Hatta kurallari gereginden fazla katiydi.
Sonra muhtemelen para daha cazip geldi.
-
Sahsim cumhuriyetlerinde olur bunlar, o cumhuriyetlerin yuksek demokrasisinin belgesidir.
Erisim engeli diyor ama VPN ile giriliyor, sanirim sadece Turkiyeden erisim engeli var. Neyse surda birkac aylari kaldi, gecenin en karanlik yerinden sonra gun dogarmis.
Bu arada Sifirzkan K. yi artilayani ifsa ediyorum kerimcem, adamin yasagi bitmisIkisi nede yakisiyorlar degilmi ama?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 23 Şubat 2023; 2:8:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dhforum engellenirse yeni adresleri
forum.donanimhaber547.com
forum.donanimhaber548.com
forum.donanimhaber549.com
forum.donanimhaber548.com
forum.donanimhaber999.com
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X