Arkadaşlar bütün sözlükler artık battı inciden sonra acaba ben bir sözlük kurmayı düşünüyorum liselilerin girmeyeceği apaçilerin emoların incicilerin girmeyeceği adam gibi aradığını bulduğun insanların oraya konu açıp gün boyunca stresini atıcağı bir sözlük kursam tutarmı acaba ? Kaç kişi gelir böyle bir sözlük kursam ?
Bende liseye gidiyorum ama böyle bir sözlük kurmak istiyorum.
Sözlük Yaş Ortalaması 18- 40 Arası olmasını planlıyorum çocuk muhabetleri olmasın diye birilerine sordum sıkıcı olur oda kimse gelmez dediler.
çevren genişse belki. yoksa yazarsın sürekli yazdıklarını okursun. birikim,kültür vs gerek kolay değil sözlük işi. ama piyasada yeterince sözlük var bence sanmıyorum tutacağını.
Dan-Sözlük yap bro adını :) Serdar ortaççı olup binlerce dansöz var sloganı ile cıkarsın xD
piyasadaki tüm sözlüklerin hali belli zaten benim kuracağım sözlük viki tarzı bilgi paylaşım sözlüğü ve insanların gün boyunca yaşadığı şeyleri orda tartışıp streslerini atacak bir sözlük böyle bir sözlük yok şuanda.
NASILIM PANPALAR SSLİ gibi konular olmiyacak anlıyacağınız
tamam sen kur biz geliyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme