arkadaşlar şimdi benim varrior çarım 55 level ve 2,3m sp kastım. 120 ff yapmak istiyorum çarımı. 110a ff oluyor şu an geri kalan spyi 105 cavede kasmam mümkün olurmu. artık sıkıldımda biraz level kassam diyorum.ne dersiniz.
Başlıkta bişey var sandım ve girdim... Başlıkta eminmiş gibi bir yargı söylüyorsun sonra bunu bize soruyorsun saçma geldi
Çok iyi diyorlar ama daha girmedim
quote:
Orijinalden alıntı: __EFENDİ__
Çok iyi diyorlar ama daha girmedim
benim blade ile girdim 2 saat oldu 114k sp vardı şu anda 121k :D
Yapılan bi görev 7oo Sp veriyormuş sanırım . . 1o-15 dakika da bitirsen bi görevi min. 5 kere o da 35oo Sp yapar 1 saatte , 2 saate 7 k . .
quote:
Orijinalden alıntı: aXi1o
Yapılan bi görev 7oo Sp veriyormuş sanırım . . 1o-15 dakika da bitirsen bi görevi min. 5 kere o da 35oo Sp yapar 1 saatte , 2 saate 7 k . .
Dün girip olan görevleri yaptık . . 3 görev yaptık hepsi teker teker 7oo SP veriyodu 15 dakikada bitti 21oo SP'yi alıp çıktık 15 dakikada . . Görevler sınırsız ve ilk giriştekiler Mag. atack yapıyor . . Eğer petiniz olursa süperrr olur Dip NoT : " . . . . yaptık . . . . " derken Wizard bi arkadaşım ile girip yaptık
105+ caveye giriş sınırsız değil. Presiz karakterler günde 2defa girebiliyor. Pre pluslılar günde 5defa girebiliyordu galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: _Vengeance_
105+ caveye giriş sınırsız değil. Presiz karakterler günde 2defa girebiliyor. Pre pluslılar günde 5defa girebiliyordu galiba.
Dün girip olan görevleri yaptık . . 3 görev yaptık hepsi teker teker 7oo SP veriyodu 15 dakikada bitti 21oo SP'yi alıp çıktık 15 dakikada . . Görevler sınırsız ve ilk giriştekiler Mag. atack yapıyor . . Eğer petiniz olursa süperrr olur Dip NoT : " . . . . yaptık . . . . " derken Wizard bi arkadaşım ile girip yaptık
Dikkatinizi çekerim yaptım değil yaptık
quote:
Orijinalden alıntı: Matt Heafy*
quote:
Orijinalden alıntı: aXi1o
Dikkatinizi çekerim yaptım değil yaptık
Evet yaptık İkimizinde görevi vardı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme