Şimdi Ara

SP FARM HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sp farm işini onglar yerine cave de 62-64 lwl moblarda yapsak daha ii olmaz mı acaba ???

görüşleri alalım ...

• quote:

Orjinalden alıntı: yib

sp farm işini onglar yerine cave de 62-64 lwl moblarda yapsak daha ii olmaz mı acaba ???

görüşleri alalım ...

+1
  • Cave'deki mobları onglar kadar seri kesemezsin ayrıca onglar süper spawn oluyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Cave'deki mobları onglar kadar seri kesemezsin ayrıca onglar süper spawn oluyorlar...

ama cave deki moblarda geç spawn olmuyolar ayrıca charın lwli yükseldiği için ex çok çok çok az gelir ama sp ii gelir
  • level downda çok zorluk çekersin pt ortalaması ayarlamadada
  • quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

level downda çok zorluk çekersin pt ortalaması ayarlamadada

lwl down daha kolay olur bence pt ortalaması sorun değil hallederim bn onu
  • kolay olmaz daha yüksek moblarda ölmen gerekecek ve bu ölme işin çok daha uzun sürecek he şu var daha uzun süre sonra level downa başlıcaksın oda bir + dır tabiki... zamanında sniperlarda yapanda çok vardı istendikten ve imkan olduktan sonra yapılır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FilimAdamı -- 19 Mayıs 2009; 14:38:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lv düşürmede sorun yaşayabilirsin
  • quote:

kolay olmaz daha yüksek moblarda ölmen gerekecek ve bu ölme işin çok daha uzun sürecek he şu var daha uzun süre sonra level downa başlıcaksın oda bir + dır tabiki... zamanında sniperlarda yapanda çok vardı istendikten ve imkan olduktan sonra yapılır ...

Mesala 62-64 lerde kasıp sniperlarda falan lwl down yapcaksın ozaman daha ii olur bence
  • beyler bende surekli olarak 6ile 7 lvl gap arası gidiyom ilerde sorun olurmu
    arkadası okuyunca bian bendede ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bounibo

beyler bende surekli olarak 6ile 7 lvl gap arası gidiyom ilerde sorun olurmu
    arkadası okuyunca bian bendede ..

ÇOK MERAK ediyosan konu açar sorarsın...
  • up
  • konuyu bence fazla uplamana gerek yok yapabilecek sistemin varsa mesela yüksek level wizard ve rescin olur cok yavas olmaz hemde okulun veya ısın varsa sureklı level down yapma sıkıntısı cekmessın
  • quote:

konuyu bence fazla uplamana gerek yok yapabilecek sistemin varsa mesela yüksek level wizard ve rescin olur cok yavas olmaz hemde okulun veya ısın varsa sureklı level down yapma sıkıntısı cekmessın

söylediğin yorumlar için saol ama uplayıp uplamıcağımı sana sormama gerek yok diye düşünüyorum

başkalarının yorumunuda almak istiyorum ...
  • Ong lar gayet uygun Sp farm icin ve wiz oldumu bi de 76+ kolay kolay kese yapcak da olmaz ve pt ortalamaısını 1-10 lvl yaptımı cok güzel Sp KAZANIRSIN fe daha bi kısa sürede Farmın biter ben ong larda 2 ay da 800000 Sp kastım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_ExoTic_X -- 19 Mayıs 2009; 19:12:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: X_ExoTic_X

Ong lar gayet uygun Sp farm icin ve wiz oldumu bi de 76+ kolay kolay kese yapcak da olmaz ve pt ortalamaısını 1-10 lvl yaptımı cok güzel Sp KAZANIRSIN fe daha bi kısa sürede Farmın biter ben ong larda 2 ay da 800000 Sp kastım

2 ayda 2m sp kasıyolar çok zannetme 800k yı
  • quote:

Orjinalden alıntı: X_ExoTic_X

Ong lar gayet uygun Sp farm icin ve wiz oldumu bi de 76+ kolay kolay kese yapcak da olmaz ve pt ortalamaısını 1-10 lvl yaptımı cok güzel Sp KAZANIRSIN fe daha bi kısa sürede Farmın biter ben ong larda 2 ay da 800000 Sp kastım

2 ayda 800k sp gerçekten az olmuş.

Bence farm ongların dışında yapılmamalı. Cavede kasmak zor olur. Party ortalaması tutturmanız zor olur. Lvl düşürürken çok zaman kaybediceksiniz.
  • party ortalaması sorunu olr caveye 50den düşük adam alamassın
  • Arkadaşım bu ne agresiflik biraz sakin ol..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.