38 lvlım 8 gap var 30 skıllerı acık sword light cold nukerım. sp 28500 kadar sizce gap nasıl ayarlamalıyım? kac gap gidersem bana yeterlı olur??
28 k sp çok az onu baya bir arttırman lazım 100 k yap gerçi 100 k da çok az da 100 k yaaptıktan sonra 5 veya 3 gap git
Sp farm sabır işi :D Dün bir arkadasa danıstım bana dedi ki: gapı hemen kapat gapsız kasıl 105 olmaya bak o zaman sp kasarsın.105 e kadar bellı skıllerı ac dedi. Sizce ne yapayım??
bende aynı şekilde kasıyorum.. 60 lvl a kadar ara ara sp farm yap ondan sonra duruma göre zora girdikçe gap yap 4-5 gap yeter diye düşünüyorum 105 de dedigin gibi yaparsın görevi kasarsın sp yi..
quote:
Orijinalden alıntı: BillyTheKid
bende aynı şekilde kasıyorum.. 60 lvl a kadar ara ara sp farm yap ondan sonra duruma göre zora girdikçe gap yap 4-5 gap yeter diye düşünüyorum 105 de dedigin gibi yaparsın görevi kasarsın sp yi..
ara ara sp farm yap derken 4-5 gaptanmı bahsediyoruz??
2 M 66 k sp lazım :D BEN BAZI BLADE SKILLERI ELEYINCE BU ORAN CIKIYOR
Sp 31 k oldu lvl 39dayım. Kararsız kaldım sizce gap bozayım da 105 olmaya mı bakayım? ya da bellı bır gapla mı 105 e ilerleyim? 9 gap suan??
quote:
Orijinalden alıntı: ugurdemir Sp 31 k oldu lvl 39dayım. Kararsız kaldım sizce gap bozayım da 105 olmaya mı bakayım? ya da bellı bır gapla mı 105 e ilerleyim? 9 gap suan??
kardesim 39 lvl 31 k sp seni hiç bir yere gotürmez
quote:
Orijinalden alıntı: bathus14
quote:
Orijinalden alıntı: ugurdemir Sp 31 k oldu lvl 39dayım. Kararsız kaldım sizce gap bozayım da 105 olmaya mı bakayım? ya da bellı bır gapla mı 105 e ilerleyim? 9 gap suan??
kardesim 39 lvl 31 k sp seni hiç bir yere gotürmez
kardeşim bu yenı baslayanlar nasıl yapıyor bu ısı anlamıs degılım:D Diyelim server yenı acıldı ılk kasan adamlar sp farm yapıpta kasma sansları var mı? onlar bu işi nasıl becerior:D ben pek anlamıyorum yardım edermısınız?ben söyle soyle yaptım suraya geldım dıyen var mı?
yeni char açtıktan sonra ilk görevi yapıyosun otomatik lvl 5 oluyor char zaten.. ondan sonra full taxilerde takılcaksın hiç skill açmadan lvl 20 ye kadar kastıgında taxilerde 25k falan sp olmuş oluyor charda ha niye 20 lvl a kadar dersen lvl 20 ye kadar ücretsiz kastırabilirsin kendini sağda solda ondan sonra parayla alıcaklardır =)) arkadaş çevren vs. yoksa tabi.. 30 lvl a kadar falan bu şekilde kasıyolar ondan sonra charı delvl(lvl düşürme) yaparak tekrar kasıyorlar.. bu şekilde istedigin kadar sp kasabiliyorsun..
sen zaten lvl 39 olmuşsun hiç gerek yok bundan sonra onu dşünmene :)) sro.mmosite.com/x e girip ordan kaç lvl da kaç sp gerekiyor yada senin sp kaç lvl a kadar yeter onu hesaplayabilirsin..
105 lvl a kadar sadece önemli atak ve defans skillerini açsan yeterli sana.. 105 olduktan sonra istedigin skili açarsın sp görevini sürekli yaparak..
şuan benim nuker charın lvl 62 skillerim 60 lvl da ve full 2 ayda sende bu seviyeye çok rahat gelirsin(elle kastıgını düşünerek söylüyorum) ondan sonra 4-5 lvl gapla giderek 105 i görürsün gerisi kolay zaten..
quote:
Orijinalden alıntı: BillyTheKid
yeni char açtıktan sonra ilk görevi yapıyosun otomatik lvl 5 oluyor char zaten.. ondan sonra full taxilerde takılcaksın hiç skill açmadan lvl 20 ye kadar kastıgında taxilerde 25k falan sp olmuş oluyor charda ha niye 20 lvl a kadar dersen lvl 20 ye kadar ücretsiz kastırabilirsin kendini sağda solda ondan sonra parayla alıcaklardır =)) arkadaş çevren vs. yoksa tabi.. 30 lvl a kadar falan bu şekilde kasıyolar ondan sonra charı delvl(lvl düşürme) yaparak tekrar kasıyorlar.. bu şekilde istedigin kadar sp kasabiliyorsun..
sen zaten lvl 39 olmuşsun hiç gerek yok bundan sonra onu dşünmene :)) sro.mmosite.com/x e girip ordan kaç lvl da kaç sp gerekiyor yada senin sp kaç lvl a kadar yeter onu hesaplayabilirsin..
105 lvl a kadar sadece önemli atak ve defans skillerini açsan yeterli sana.. 105 olduktan sonra istedigin skili açarsın sp görevini sürekli yaparak..
şuan benim nuker charın lvl 62 skillerim 60 lvl da ve full 2 ayda sende bu seviyeye çok rahat gelirsin(elle kastıgını düşünerek söylüyorum) ondan sonra 4-5 lvl gapla giderek 105 i görürsün gerisi kolay zaten..
Çok güzel cevap :D ben eğlenmek istiyorum sp kasarak sıkılmak değil gündüz iş aksam eve gelınce bıraz stres atmam lazım anlarsın ya :D sp neye yeter hesaplıcam bakalım ona gore bıraz gapla bısıler yapmam lazım :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme