Şimdi Ara

Spam temizleme programı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
23.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar spy,spam temizleme programı indircemde hangi programı önerirsiniz ?

• quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

CounterSpy
    http://www.sunbelt-software.com/evaluation/410/CounterSpy.exe

• Spy-Bot Search&Destroy
  • spyware
    bence en iyisi
  • Herkes farklı program önermiş. En sonunda Counter Spy'ı 2 kişi önerdiği için indiriyorum. Onun süresi bitince başka önerileri indircem.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son olarak da AVG Anti-Spyware'i dene:
    http://www.filehippo.com/download_ewido/
  • avg anti-spyware kullanıorum ama gereksiz desem yeridir.Ev kullanıcısı isen ve explorer'ı bilinçsizce kullanmıorsan gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XeNa_89

avg anti-spyware kullanıorum ama gereksiz desem yeridir.Ev kullanıcısı isen ve explorer'ı bilinçsizce kullanmıorsan gerek yok.

Hiç umulmadık sitelerden tracking cookie bulaşıyor.Tracking cookieler çok zararlı olmasa da en iyi temizleyen program AVG Anti-Spyware ve en azından haftada bir bu cookieleri temizlemek gerekli bence...
  • Tabii ki SuperAntiSpyware 3.7.1018 ..
  • piyasadakilerin hepsi yazılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

piyasadakilerin hepsi yazılmış

Evet öyle oldu. AVG yi indirdim bayaa buldu temizledim rahat , güzel bi programa benziyo.
  • linkurytesterstorage.blob.core.windows.net " şu arama motorunu chrome bulaştıran bi virüse maruz kaldım ve bir türlü kaldıramıyorum. chrome kaldırdım defalarca kaspersky le taradım, başka programlar indirdim taradım chrome tekrar kurunca aynı lanet virüs maheretini göstermeye devam ediyo durup dururken siteler açılıyo. allah rızası için bi bilen yardım etsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.