avg anti-spyware kullanıorum ama gereksiz desem yeridir.Ev kullanıcısı isen ve explorer'ı bilinçsizce kullanmıorsan gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: XeNa_89
avg anti-spyware kullanıorum ama gereksiz desem yeridir.Ev kullanıcısı isen ve explorer'ı bilinçsizce kullanmıorsan gerek yok.
Hiç umulmadık sitelerden tracking cookie bulaşıyor.Tracking cookieler çok zararlı olmasa da en iyi temizleyen program AVG Anti-Spyware ve en azından haftada bir bu cookieleri temizlemek gerekli bence...
Tabii ki SuperAntiSpyware 3.7.1018 ..
piyasadakilerin hepsi yazılmış
quote:
Orjinalden alıntı: ssbrc
piyasadakilerin hepsi yazılmış
Evet öyle oldu. AVG yi indirdim bayaa buldu temizledim rahat , güzel bi programa benziyo.
linkurytesterstorage.blob.core.windows.net " şu arama motorunu chrome bulaştıran bi virüse maruz kaldım ve bir türlü kaldıramıyorum. chrome kaldırdım defalarca kaspersky le taradım, başka programlar indirdim taradım chrome tekrar kurunca aynı lanet virüs maheretini göstermeye devam ediyo durup dururken siteler açılıyo. allah rızası için bi bilen yardım etsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme