ürün resimdekinin aynıdır. az bir tozu vardır. alacak olan arkadaş yapabilirse temizler ben daha önce yapmadığım için uğraşmadım garanti süresi dolmuş kutu içeri mevcutt değildir. cd ile birlikte paketlenip gönderilecektir. fiyatı 50tl olup kargo alıcıya aittir. forumda biraz araştırdım uygun fiyat bu gibi geldi eğer revize edilmesini istiyorsanız fiyatın yüksek olduğunu gösteren link atın ona göre değerlendireyim bu fiyat şu ürün var diyip eleştirmek haksızlık olur.
Saygılarımla...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
ilk olarak ürün fiyatını ÇOK İYİ GİZLEMİŞSİN başlık ve içerikte kör bile görecek şekilde yazsan olmazmıydı
ATİ 2600XT - 8600GT LER 45 - 50 tl dersen, 8500gt için hemen link veremem ama GARANTİSİZ olması kötü olmuş. hayırlı satışlar dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
ilk olarak ürün fiyatını ÇOK İYİ GİZLEMİŞSİN başlık ve içerikte kör bile görecek şekilde yazsan olmazmıydı
ATİ 2600XT - 8600GT LER 45 - 50 tl dersen, 8500gt için hemen link veremem ama GARANTİSİZ olması kötü olmuş. hayırlı satışlar dilerim.
teşekkür ederim ama kartın fiyatını gizleme gibi bir niyetim yoktu... dediğim gibi link verdiğiniz zaman fiyatı hemen düzenleyecektim ancak kart rezerve edildi zaten. eğer yağmur yağmaya devam etmezse kartı kargolayacağım :)