Şimdi Ara

SPARKLE 8800 GT YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardım lütfen yeni aldıgım 8800gt ekran kartım acaba yandı mı benim psu 450w ama pegasus ,ekran kartını taktım ilk once ayrı beslemeyi yapmadım tabiiki bip sesi geldi sonra onu taktım ama harddiskten cikan kabloya :) sonra da pc açılma aşamasında kapanıyordu şimdi thermaltake 650w siparişi verdim ama aklımda şu soru var hep acaba ekran kartı bu denemeden zarar gormuş olabilirmi yorumlarınızı bekliyorum anlayan arkadaşlar çoktur ,lütfen yardım ve yorumlarınızı esirgemeyin

• Bence birşey olmamıştır ıslık gibi öten şey psu yeni psu gelene kadar yapıcağın bişey yok benim pc de ocz gamextream 600w psu arkadaşımkinde coolermaster 600w psu var her iki makinede 8800gt takılı sorunsuz çalışıyorlar yeni psu geldiğinde pci express güç kablosunu ekran kartına takmadan sisteme güç verme kolay gelsin.
  • termaltake 650watt siparişi verdim salı geliyor yalnız ekran kartını taktıgım zaman ve girişler dogru odugu zaman pc acilir gibi yapıyor ve hemen kapanıyor hatta ekran kartındaki fan az kıpraşiyor :) saliselik bir olay ve sonrasında kapanıyor komple bu normal bir davranış biçimi mi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.