Şimdi Ara

sparkle 8800gt calibre fanı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dikkatsizliğim yüzünden sparkle 8800gt calibre ekran kartımın %100 dönen fana elim çarptı ve tek kanadını kırdım daha sonra çalışıyordu ama artık çalışmıyor duruyor bozuldu bu fandan veya uyumlu fan nasıl bulabilirim teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jandarma -- 23 Mart 2009; 15:15:22 >

• http://www.sanalmarketim.com/urun/a649ee2d74e8e93505a909cd0da3af0c/ARCTIC-COOLING-NV-Silencer-5-(-Rev.-3)(8800GT-Icin) calibre fanını sadece yeni ekran kartıyla bulabilirsin bu fan onun kadar olmasa da yine iyi iş görür sy34 ün dediği fan geçici olarak temin edilememektedir
  • bu saatten sonra o karta boşuna para harcayıp yeni soğutucu falan alma.bi tane kasa fanı bulup üzerine montele yeterli olacaktır.orjinaline benzer fanı zor bulursun bence
  • aman dikkat fanlara.ben fana elimi çarptım tırnağım cıkacak kadar oldu,kanadı ve tırnağımın şekli bozuldu
  • geçmiş olsun.,
    2. fan zaten o karta fazla .bende kullandım bu karttan zaten iki fanla 50c geçmiyor tek fan olsada bence en fazla 60c olur. sıkıntı olmaz tek fanla idare eder.
  • scerit dediğin gibi en fazla 62 dereceyi görüyor kart ama genede rahatsız ediyor en iyisi belki bilgisayarcılarda bozuk ekran kartı vardır fanını alırım belki uyar teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.